Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Εγκυουλες 2016!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Οσο μεγαλωνει η μητρα μας ανεβαινει και το μωρακι!!!Σ αυτες τις εβδομαδες  που ειμαστε ειναι στο υψος του αφαλου..Εμενα δεν κουνιεται η κοιλια...Νιωθω ελαφρια χτυπηματακια μονο...Συνηθως μεσα στη μερα 4-5 φορες μπορει και παραπανω...Σημερα ομως ολο το πρωι κοπαναγε..Σε ησυχια δεν με αφησε!

• Απαντήσεις 670
  • Εμφανίσεις 63.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Δημοσίευση

Χαχα σε λιγο πρεπει ν αγορασω κ ρουχα γτ εδω κ εμα μηνα δε κουμπων τ τζιν κ μονο κολαν φοραω !!!! Θ φουσκωωωσουμε μην σκας!! Τοσονπολυ π θ λεμε αχ θεε μ δε μπορω ν κατσω χαχχαχχα

Δημοσίευση

Κι εγω με φορμες και κολαν τη βγαζω!!!Ευτυχως που ερχεται καλοκαιρι να φοραμε κανα φορεμα καμια φουστα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Rnml ποτε εχεις τξν β επιπεδου !;;; Τ ημερομηνιες σ εδωσαν;; ?

Εχω κλεισει στις 18 μαρτιου στο μητερα!!!

Δημοσίευση

Εγω απο οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος φοβομουν να φοραω τζιν γ να μην νιωθω οτι μ στενευει τη κοιλια..πιστευα οτι ειναι κακο ?

Κ απο τοτε φοραω ολο φορμες κ κολαν...αχ εγω θελω να νιωσω κλωτσιτσα κανονικη..οχι μονο φτερουγισμα...αντε να δω ποτε...

Δημοσίευση

Ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι!!!Η papp a σου δεν βγηκε καλη???Εμενα ηταν 1,7 και οι αιματολογικες εδιναν 1 προς 20.000 ο γιατρος μου μου ειπε ειναι σουπερ και ρινικο οστο που ειδαμε!!!Ολα καλα θα πανε!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω δυστηχως τα καλοκαιρινα μ τα εχω ολα μικρα κ κοντουλικα...μονο κανα δυο φορεματακια εχω. .ρε πρεπει να αλλαξω ολη μ την καρταρομα..αν σκεφτεις πως ολοι οι μηνες τ καλοκαιριου θα ειναι οι μεγαλοι.. ο εβδομος ο 8ος ο 9ος!!!εν το μεταξυ ο γιατρος μ βγαζει πητ 8 αυγουστου ενω η αυχενικη μ ειχε βγαλει 3.8.

Δημοσίευση

GWGW θα σου πουνε τελικη ημερομηνια στην β επιπεδου!!!

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια εγω δν ξερω ποσο βγηκε η αυχενικη...μ εδωσε ποσα χαρτια ο γιατρος κ δν ξερω πια ειναι η τιμη...κ εμενα...1προς 20000 βγηκε αυτο.το θυμοταν ο αντρας μ.

Δημοσίευση

Οι αιματολ καλες βγηκαν.. Αλλα οσο ναναι πρωτη κυηση κ ολα με τρομαζουν 2,7 μ βγηκε ! 

Γωγω 3,8 ; Μεγαλη βγηκε... 

Ολα τ αλλα τα ειχε καλα;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Gwgw02 είπε:

Ρε κοριτσια εγω δν ξερω ποσο βγηκε η αυχενικη...μ εδωσε ποσα χαρτια ο γιατρος κ δν ξερω πια ειναι η τιμη...κ εμενα...1προς 20000 βγηκε αυτο.το θυμοταν ο αντρας μ.

Αν υπηρχε οποιοδηποτε θεμα θα στο ελεγε ο γιατρος!!!Οποτε ολα καλα ειναι!!!Αν υπαρχει προβλημα σε στελνουν για περαιτερω εξετασεις ληψη τροφοβλαστης κ.τ.λ.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Οι αιματολ καλες βγηκαν.. Αλλα οσο ναναι πρωτη κυηση κ ολα με τρομαζουν 2,7 μ βγηκε ! 

Γωγω 3,8 ; Μεγαλη βγηκε... 

Ολα τ αλλα τα ειχε καλα;;

Η gwgw   εννοει 3 αυγουστου ειναι η πητ οχι η αυχενικη

Δημοσίευση

Ατο μολις ηθελα να γραψω...αν ηταν 3,8 θα τρελαινομουν...σκαλωσα...π γραφει αυτη την τιμη ποσο βγηκε;;;;κοριτσια εσεις ποτε θα γεννησετε;;πιο νωρις απ την πητ με προκληση τοκετου η οταν ειναι η πητ σας;

Δημοσίευση

Εμενα 24...Αντε κοντα ειμαστε ολες!!!

Δημοσίευση

Εμενα τ γραφει στ υπερηχογραφ κατω απο την εικονα π φαινεται τ μωρο (,τ κεφαλακι )μονο με μικρα γραμματα !!! Οχι στα αλλα που εχει φωτο τα χερακια ποδαρακια εγκεφαλο.. 

Δημοσίευση

Θελω φυσιολογικο τοκετο και αναλογα τι θα μου πει και ο γιατρος!!!Στα χαρτια της αυχενικης σου γωγω δεν σου λεει?Αν τα κοιταξεις θα το βρεις

Δημοσίευση

Εχεις μια φωτογραφια με το κεφαλι του μωρου στην αυχενικη???Κανουν μια μετρηση στο σβερκακι του το ποσο υγρο εχει και απο κατω σου λεει μια τιμουλα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.