Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι..!

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.7k
  • Εμφανίσεις 97.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μαμακουλιτσα
    Μαμακουλιτσα

Δεν νομιζω οτι εχουν οι αλλες κοπελες καποιο προβλημα!!Τις αποριες μας και τους προβληματισμους μας τα λεμε συνεχως αν καθομαστε να κουβεντιαζουμε ολη την ωρα για ενα συγκεκριμενο θεμα θα βαρεθουμε κα

• Γεια σας!!τι κανετε??εγω σε αναμονη.περιμενω να Μην αδιαθετησω!!παντως αυτο που λενε για το αγχος εγω δεν θα ελεγα οτι αγχωνομαι απλα ειναι μια ομορφη αναμονη.τωρα αν δεν ερθει αυτη τη φορα δεν πειραζ

• Κοριτσια ήρεμα... με μερικά κορίτσια εδώ μαι σας όπως η Μαμακουλιτσα η love η νίκη  (όχι εγω) όπως και άλλα κορίτσια γράφαμε σε ένα θέμα που έχει τον ίδιο τίτλο. Εκεί για κάποιολόγο δεν μπορούσαμε  απ

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Καλημεραααααα σε ολες!

Δημοσίευση

Μια χαρα εγω μαλλον θα κατεβω αθηνα γτ με πηραν για ενα   interview....

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Μια χαρα εγω μαλλον θα κατεβω αθηνα γτ με πηραν για ενα   interview....

Ποτε με το καλό; 

Δημοσίευση

Kalimera koritsia! Egw molis ksypnisa! Exei wraia mera eksw. Psyxroula alla ilio.

Δημοσίευση

μαλλον η τριτη η τεταρτη tweema μου...θα κατσω για καμια βδομαδα...εκτος κι αν με βαλλουν στο επομενο γκρουπ συνεντευξεων...νικη μου τι να πω...ελπιζω να μην κατσουν μερες εκτις κι αν τους θες για παρεουλα μιας που δεν εργαζεσαι τωρα..καλημερα διωνη...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Για επίσκεψη ήρθαν τις άλλες μέρες έχω τους γονείς μου από κάτω.  ΆΡΑ ΈΧΩ ΠΑΡΕΑ.. Diwni από που είσαι είπαμε; γιατί εδώ βρέχει και έχει κρύο  (αυτό που μαρεσει)

Δημοσίευση

Καλημέρα diwni.αντζελα μια χαρά.. Αθήνα εμενες πριν;

Εδώ κορίτσια είναι καλός ο καιρός.. πριν που βγηκα για λίγο εξω δεν κρυωνα. 

Βρε κορίτσια να σας πω κάτι;;αυτό το μήνα δεν θέλω να μου ερθει ή άτιμη, δεν την θέλω..δεν μπορεί να μου κάνει το χατίρι μια φόρα δηλαδή;;χαχαχαχα

Δημοσίευση

Na mi s erthei tweema mou! Se kamia na min erthei... Xthes skeftomoun ti xronia p pantreytika egw k para polloi filoi k syggeneis kai sizitousame ta peri gamou fetos stelnoun prosklitiria vaftisis. Oloi!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

Na mi s erthei tweema mou! Se kamia na min erthei... Xthes skeftomoun ti xronia p pantreytika egw k para polloi filoi k syggeneis kai sizitousame ta peri gamou fetos stelnoun prosklitiria vaftisis. Oloi!

Που να μην ερθει,δεν την θελωωωω!!το σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες.. 

Χθες μου κανει ή κοπελα που δουλευαμε μαζί άντε ποιος θα κανει ενα μωρακι εδώ μέσα..είμαστε και λίγοι..άντε ρε Μαρία κάνε ένα εσύ.πω μου λέει σε φαντάζομαι με φουσκωμενη κοιλιά να με φωνάζεις για να σου πιάσω κάτι..

Σκεφτόμουν κι εγώ με τον πόνο μου παίζεις κι εσύ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Να μην έρθει κορίτσια ούτε κι εγώ τιν θέλω με τίποτα την σιχαίνομαι 

Δημοσίευση

Proxthes milisa me mia fili m p pantreyetai t maio. Mou leei gi kanena mwraki valate brosta? E lew siga siga! Ti na pw? Pws prospathoume edw k 16 mines k me exei faei i stenaxwria? Emeis m leei valame idi, thelw na eimai egkyos sto gamo! E makari tis lew! Ti na pw??

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Proxthes milisa me mia fili m p pantreyetai t maio. Mou leei gi kanena mwraki valate brosta? E lew siga siga! Ti na pw? Pws prospathoume edw k 16 mines k me exei faei i stenaxwria? Emeis m leei valame idi, thelw na eimai egkyos sto gamo! E makari tis lew! Ti na pw??

Έτσι ακριβώς τα ίδια λέω κι εγώ.

Δημοσίευση

Egw pou pantreytika prwti apo oles tis files files m k elega stous dikous tous tous gamous tha exw k mwro! Esy eisai p t les???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.