Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι..!

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.7k
  • Εμφανίσεις 97.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μαμακουλιτσα
    Μαμακουλιτσα

Δεν νομιζω οτι εχουν οι αλλες κοπελες καποιο προβλημα!!Τις αποριες μας και τους προβληματισμους μας τα λεμε συνεχως αν καθομαστε να κουβεντιαζουμε ολη την ωρα για ενα συγκεκριμενο θεμα θα βαρεθουμε κα

• Γεια σας!!τι κανετε??εγω σε αναμονη.περιμενω να Μην αδιαθετησω!!παντως αυτο που λενε για το αγχος εγω δεν θα ελεγα οτι αγχωνομαι απλα ειναι μια ομορφη αναμονη.τωρα αν δεν ερθει αυτη τη φορα δεν πειραζ

• Κοριτσια ήρεμα... με μερικά κορίτσια εδώ μαι σας όπως η Μαμακουλιτσα η love η νίκη  (όχι εγω) όπως και άλλα κορίτσια γράφαμε σε ένα θέμα που έχει τον ίδιο τίτλο. Εκεί για κάποιολόγο δεν μπορούσαμε  απ

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 λεπτά, ο/η foudouki είπε:

20160111_072040.jpg

Δεν φαίνεται καλα

στις πριν 2 λεπτά, ο/η foudouki είπε:

20160111_072040.jpg

Δεν φαίνεται καλα 

Δημοσίευση

Γεια σας κ απο μενα κοροτσια...η οωρρηξια καμια φορα μπορει να γινει κ αργοτερα....πολλες φορες φν κανουμε οωρρηξια τη στιφμη π περιμενουμε...το λογο βεβαια δν τ ξερω..αλλα ειμαι σιγουρη οτι γινεται γτ εχει τυχει σ εμενα κ το καταλαβα κ απο μονη μ κ απο υπερηχο με τν γιατρο μ...ευχομαι σ ολες τ κοριτσια να εχετε συντομα μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!!?χωρις ανγχος ομως...γτ το ανγχος κανει κακο!!!!βεβαια κ πια κοπελα οταν πρσπαθουσε δν ηταν ανγχωμενη...απλα προσπαθηστε το να μην το σκεφτεσται...καν τε ερωτα γ α περασετε εσεις ομορφα κ οχι γ το παιδι.....γτ μεταξυ μας ξερω οτι αυτο γινεται εμμονη ιδεα κ ακομα κ εκεινη την ωρα το σκςφτεσται...εχω περασει κ εγω απ αυτο το σταδιο αρκετους μηνες...κ το χειροτερο ειναι πως επειδη ακους ολη την ωρα ο αλλος εκανε παιδακι ο γειτονας,ο φιλος ο συγγενεις κλπ πρωτου ξεκινησεις νομιζεις οτι ειναι ολα ευκολα κ πιανεις αμεσως (τουλαχιστν εγω αυτο πιστευα)κ λες απο μεσα σ..μα καλα γτ εγω προσπαθω τοσο καιρο κ δν γινεται....κατι εχω...και μετα πεφτει η ψυχολογια..κ ομως τις περισσοτερες φορες δν ειναι οτι κατι εχουμε..απλως μας καταστρεει το ανγχος...αυτα ειχα να πω εγω κοριτσια μου..κ ελπιζω να σας βοηθησα..!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 

Εγώ έκλεισαν τα 30 πριν ένα μήνα.Προσπαθω για παιδάκι εδώ κ 7 χρόνια κ τίποτα. Οι εξετασεις όλες οκ. Ή αλήθεια είναι ότι κ λόγω δουλειάς του άντρα μου δε βρισκόμαστε κ πολύ συχνά σαν ζευγάρι... Μπορεί να ναι κ αυτός ο λόγος που δεν έχω μείνει ακόμα έγκυος μπορεί να ναι κ το άγχος που πραγματικά με έχει καταβάλει μετά από τοσα χρόνια χωρίς αποτέλεσμα. Το προηγούμενο μήνα έμαθα για γόνιμες μέρες γιατί είχα μαύρα μεσάνυχτα. Είχαμε μια επαφή χωρίς αποτέλεσμα θα δούμε κ αυτό το μήνα τι θα γίνει

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η love30 είπε:

IMG_20160120_102452.jpg

Που είναι....; αχ κορίτσια θέλω κι εγώ χιόνια... 

Δημοσίευση

Καρδιτσα!!!!!μου ερεσει αλλα δυστηχως το εχει στρωσει!!!!μου αρεσει να το βλεπω να πεφτει μονο χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Nikh85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Εγώ έκλεισαν τα 30 πριν ένα μήνα.Προσπαθω για παιδάκι εδώ κ 7 χρόνια κ τίποτα. Οι εξετασεις όλες οκ. Ή αλήθεια είναι ότι κ λόγω δουλειάς του άντρα μου δε βρισκόμαστε κ πολύ συχνά σαν ζευγάρι... Μπορεί να ναι κ αυτός ο λόγος που δεν έχω μείνει ακόμα έγκυος μπορεί να ναι κ το άγχος που πραγματικά με έχει καταβάλει μετά από τοσα χρόνια χωρίς αποτέλεσμα. Το προηγούμενο μήνα έμαθα για γόνιμες μέρες γιατί είχα μαύρα μεσάνυχτα. Είχαμε μια επαφή χωρίς αποτέλεσμα θα δούμε κ αυτό το μήνα τι θα γίνει

Μην ανχονεσε και μη σκεφτεσε τα χρονια που περασανε ειναι δυσκολο το ξερω αλλα στο λεω εγω που περασανε 10 χρονια!!!!!και ελπιζω να μην περασουνε και αλλα !!!!!!! ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμένα και να το στρονη αχ θα πω στον άντρα μου να μετακομησουμε χαχα έχουμε να δούμε χιόνια εδώ από το 2009 που το είχε στροση 

Δημοσίευση

Εμεις και περυσι ειχαμε δει λιγο αλλα μην νομιζεις στο κεντρο οχι παντα αλλα γυρω γυρω και σταορεινα καθε χρονο!!!!!!!δεν θελω να βγωωωωω να παω πουθενααααα χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Εδώ μόνο αυτο

20160120_103622.jpg

Ωχωχ καλυτερο το χιονι!!!!πρεπει να παω για δουλεια στης δυο αλλιως σιγα μην εβγαινα απο τη ζεστουλα χαχα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Gwgw02 είπε:

Γεια σας κ απο μενα κοροτσια...η οωρρηξια καμια φορα μπορει να γινει κ αργοτερα....πολλες φορες φν κανουμε οωρρηξια τη στιφμη π περιμενουμε...το λογο βεβαια δν τ ξερω..αλλα ειμαι σιγουρη οτι γινεται γτ εχει τυχει σ εμενα κ το καταλαβα κ απο μονη μ κ απο υπερηχο με τν γιατρο μ...ευχομαι σ ολες τ κοριτσια να εχετε συντομα μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!!?χωρις ανγχος ομως...γτ το ανγχος κανει κακο!!!!βεβαια κ πια κοπελα οταν πρσπαθουσε δν ηταν ανγχωμενη...απλα προσπαθηστε το να μην το σκεφτεσται...καν τε ερωτα γ α περασετε εσεις ομορφα κ οχι γ το παιδι.....γτ μεταξυ μας ξερω οτι αυτο γινεται εμμονη ιδεα κ ακομα κ εκεινη την ωρα το σκςφτεσται...εχω περασει κ εγω απ αυτο το σταδιο αρκετους μηνες...κ το χειροτερο ειναι πως επειδη ακους ολη την ωρα ο αλλος εκανε παιδακι ο γειτονας,ο φιλος ο συγγενεις κλπ πρωτου ξεκινησεις νομιζεις οτι ειναι ολα ευκολα κ πιανεις αμεσως (τουλαχιστν εγω αυτο πιστευα)κ λες απο μεσα σ..μα καλα γτ εγω προσπαθω τοσο καιρο κ δν γινεται....κατι εχω...και μετα πεφτει η ψυχολογια..κ ομως τις περισσοτερες φορες δν ειναι οτι κατι εχουμε..απλως μας καταστρεει το ανγχος...αυτα ειχα να πω εγω κοριτσια μου..κ ελπιζω να σας βοηθησα..!!

Έχεις απόλυτο δίκαιο σχετικά με το άγχος.. Απλά είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι γτ βλέπεις ότι περνάει ο χρόνος χωρίς αποτέλεσμα και λες κάτι έχω και βάζεις ένα σωρό στο μυαλό σου! Ε μετά αντε να μην αγχωθει! Και εγώ κάθε μήνα λέω το βγάζω από το μυαλό μου αλλά δεν τα καταφέρνω 

Δημοσίευση

Δεν μπορείς να γράψεις κανονικά στο αυτη την ομάδα? 

Δημοσίευση

Καμια φορα κολλαει κ το κανει κ  σ εμενα....δν ειναι κατο το σημαντικο..σιλβυ μ απλα ποσπαθησε να τ αποβαλλεις ολο αυτο στ μυαλο σ....θα δεις π οταν θα σταματησεις να τ σκεφτεσαι συνχως θ περασει...

Δημοσίευση

Ολο αυτο π περνας τωρα κ θ ερθει το μωρακι σ!

Δημοσίευση

Αυτό θέλω κι εγώ ένα μωράκι και τπτ άλλο!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!τι κάνετε;;

Love θέλω κι εγώωωωω...τι ωραία!

Σε εμένα απο χτες το βράδυ όλο βρέχει αλλά το ψιλό και έχει κρύο..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έλα ντε γιατί δεν μπορεις; στο άλλο ούτε εμείς μπορούμε 

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια την Παρασκευή θα πάω για υπερυχο να δούμε από ποια μερια θα κάνω ωορηξια αν είναι από αριστερά προχωράω την σπερματεγχυση αν είναι από δεξιά πλευρά δεν θα την κάνουμε 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.