Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι..!

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Στελλα1986 είπε:

Γεια σας κοριτσια!!ηθελα να ρωτησω γιατι καθε φορα που βγαινω απο το φορουμ και παω να ξαναμπω μου ζηταει email και κωδικο κ αφου τα βαζω μου λεει παντα οτι ο κωδικος ειναι λαθος..τον αλλαζω και μετα οταν παω παλι να ξαναμπω μου λεει παλι οτι δν ειναι σωστος..οποτε καθε φορα για να μπω αλλαζω κωδικο..συνεχεια..!!

Μήπως το βάζεις λαθος; κάπου λέει να τσεκάρεις εκεί που λέει να με θυμάσαι 

• Απαντήσεις 1.7k
  • Εμφανίσεις 97.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μαμακουλιτσα
    Μαμακουλιτσα

Δεν νομιζω οτι εχουν οι αλλες κοπελες καποιο προβλημα!!Τις αποριες μας και τους προβληματισμους μας τα λεμε συνεχως αν καθομαστε να κουβεντιαζουμε ολη την ωρα για ενα συγκεκριμενο θεμα θα βαρεθουμε κα

• Γεια σας!!τι κανετε??εγω σε αναμονη.περιμενω να Μην αδιαθετησω!!παντως αυτο που λενε για το αγχος εγω δεν θα ελεγα οτι αγχωνομαι απλα ειναι μια ομορφη αναμονη.τωρα αν δεν ερθει αυτη τη φορα δεν πειραζ

• Κοριτσια ήρεμα... με μερικά κορίτσια εδώ μαι σας όπως η Μαμακουλιτσα η love η νίκη  (όχι εγω) όπως και άλλα κορίτσια γράφαμε σε ένα θέμα που έχει τον ίδιο τίτλο. Εκεί για κάποιολόγο δεν μπορούσαμε  απ

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Στελλα1986 είπε:

Γεια σας κοριτσια!!ηθελα να ρωτησω γιατι καθε φορα που βγαινω απο το φορουμ και παω να ξαναμπω μου ζηταει email και κωδικο κ αφου τα βαζω μου λεει παντα οτι ο κωδικος ειναι λαθος..τον αλλαζω και μετα οταν παω παλι να ξαναμπω μου λεει παλι οτι δν ειναι σωστος..οποτε καθε φορα για να μπω αλλαζω κωδικο..συνεχεια..!!

Με κολλησες τώρα.δεν μπορείς να κανείς αποθηκευση κωδικού;; 

Δημοσίευση

Ναι!!τον αποθηκευω κανονικα!!κ οταν βγω χωρις να κανω αποσυνδεση κ παω να ξαναμπω μου ζηταει mail κ κωδικο..τα βαζω κ τον κωδικο παντα μου το βγαζει λαθος..ενω αυτος ειναι!δν τον ξεχναω!?και το να με θυμασαι πατησα αλλα..τζιφος..κατσε να το ξανακανω να δω..

Δημοσίευση

Κορίτσια ξέρει καμία η εξέταση αίματος που γράφεται στο βιβλιαριο πληρώνεις συμμετοχή κάτι? 

Δημοσίευση

Σιλβυ μου δεν γνωρίζω..

Στέλλα επιβεβαίωση του λογαριασμού απο το email σου έκανες;

Δημοσίευση

Ναι εχω κανει!!!τωρα το παλευω να δω τι γινεται...ξαναεβαλα αλλον κωδικο..θα βγω παλι για να δω αν θα τον δεχτει...

Δημοσίευση

Όχι κι εγώ απο κινητό μπαινω αλλα δεν έχω πρόβλημα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και εγώ από το κινητό μπενω.. από τι φενετε όλες μας να ξέρεις αν έχεις μπει από αλλι συσκευή θα σε πετάει συνέχεια από το κινητό κάνε αποσινδεσει από παντού εκτός του κινητού 

Δημοσίευση

Μονο απο κινητο μπαινω...τωρα κομπλε ειναι νομιζω...? κοριτσια η μεση μου με εχει πεθανει...τι ειναι αυτο το πραγμα..λετε να...μηπως..ξερεις τωρα..?

Δημοσίευση

Σημερα μου ελυσε η μαμα μου την απορια γιατι οι σημερινες γυναικες δεν πιανουν τοσο ευκολα παιδι(η μαμα μου εχει 5...τα επιανε με τη μυρωδια και μονο...)

Δημοσίευση

Μου ειπεσ πως λογω αλλαγης κληματοσ και οτι πλεον ακομη και οι τροφες που τρωμε ευθυνονται...επισης μου ειπε λως οι γυναικες σημερα κανουν πολυ πιο εντονη ζωη απ οτι οι παλιες και ολα αυτα εχουν επιπτωση στον οργανισμο μας....

Δημοσίευση

Κι εγω αλλα της λεω τι να κανω βρε μαμα να σταματησω να τρωω?χαχαχαχ...μου πως εχουμε πολλα μωρακια στην κοιλιτσα μας κι οτι θα ερθουν με το πασο τους...

Δημοσίευση

Δεν βιαζονται μαλλον...χαχχαχαχα....μικρη μου λεει εισαι ακομα μην βιαζεσαι...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια τελικά ισχύει αυτό που στις 5 μέρες το σπέρμα πεθενει 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Κοριτσ.ελικά ισχύει αυτό που στις 5 μέρες το σπέ. ρμα νει . Με

Εγω εχω διαβασει πως το σπερμα ζει μεχρι 3 ημερες . Στα περισσοτερα φορουμ αλλα κ βιβλια που αφορουν τον αντρικο οργανισμο,αυτο εχω διαβασει.  ΣΤΕΛΛΑ86 Καλως ηλθες...στο ευχομαι πραγματικα τα πονακια αυτα να ειναι επειδη επειδη κατι ξεκινα ν  Α μεγαλωνει μεσα σου!!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.