Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι..!

Featured Replies

Δημοσίευση

Αγαπώ Θεσσαλονίκη!! 4 χρόνια έμεινα την λάτρεψα άσε που και τον αντρουλη μου εκεί τον γνώρισα.. Η πόλη του έρωτα χαχα 

• Απαντήσεις 1.7k
  • Εμφανίσεις 97.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μαμακουλιτσα
    Μαμακουλιτσα

Δεν νομιζω οτι εχουν οι αλλες κοπελες καποιο προβλημα!!Τις αποριες μας και τους προβληματισμους μας τα λεμε συνεχως αν καθομαστε να κουβεντιαζουμε ολη την ωρα για ενα συγκεκριμενο θεμα θα βαρεθουμε κα

• Γεια σας!!τι κανετε??εγω σε αναμονη.περιμενω να Μην αδιαθετησω!!παντως αυτο που λενε για το αγχος εγω δεν θα ελεγα οτι αγχωνομαι απλα ειναι μια ομορφη αναμονη.τωρα αν δεν ερθει αυτη τη φορα δεν πειραζ

• Κοριτσια ήρεμα... με μερικά κορίτσια εδώ μαι σας όπως η Μαμακουλιτσα η love η νίκη  (όχι εγω) όπως και άλλα κορίτσια γράφαμε σε ένα θέμα που έχει τον ίδιο τίτλο. Εκεί για κάποιολόγο δεν μπορούσαμε  απ

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Α εγώ τον άντρα μου τον γνώρισα στην Άρτα εκεί έμεινα  περίπου 1 χρόνο. Δεν είναι από αρτα.  θεσσαλονικη θα ήθελα να εμένα αλλά δεν γίνεται. Αλλά πάω 2 φορες τον χρόνο 

Δημοσίευση

Και εγώ Θεσσαλονίκη θα ήθελα να μένω..και τώρα μένεις Άρτα? Μόνο δύο φορές?? Μπράβο πως αντέχεις

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια ειμαι κι εγω στην προσπαθεια για παιδακι εδω και 5 μηνες!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Silvy είπε:

Και εγώ Θεσσαλονίκη θα ήθελα να μένω..και τώρα μένεις Άρτα? Μόνο δύο φορές?? Μπράβο πως αντέχεις

Όχι δεν μένω πλέον αρτα έχουμε φύγει εδώ και 3 χρόνια ε αντέχω τι να κάνω 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Angela25 είπε:

Δυστυχως τιποτα ακομα...??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angela25 είπε:

Καλός ήρθες στην παρέα μας με το καλό να έρθει το παιδάκι σου

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω πολυυυυ...ελπιζω πολυ αυτο το μηνα γιατι ημουν πολυ τυχερη πηγα στη γυναικολογο για κατι αλλο και ειδε πως ειχα ενα αυγουλακι και μου πε να προσπαθησουμε....προσπαθησαμε και τωρα περιμενω....καλες οι γονιμες αλλα δεν μπορεις παντα να εισαι σιγουρη για τισ μερες....

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angela25 είπε:

Σε ευχαριστω πολυυυυ...ελπιζω πολυ αυτο το μηνα γιατι ημουν πολυ τυχερη πηγα στη γυναικολογο για κατι αλλο και ειδε πως ειχα ενα αυγουλακι και μου πε να προσπαθησουμε....προσπαθησαμε και τωρα περιμενω....καλες οι γονιμες αλλα δεν μπορεις παντα να εισαι σιγουρη για τισ μερες....

Είναι λίγο χρονικό διάστημα.. Μετά από ένα χρόνο να αρχίσεις να ψάχνεται λένε.. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα είναι θέμα χρόνου να έρθει το μωράκι. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν θέλει άγχος καθόλου 

Δημοσίευση

Ναι το εχω ακουσει...προσπαθω οσο μπορω να μην αγχωνομαι???

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια..

Γεια σου αντζελα.. μην αγχωνεσαι καθόλου και θα ερθει..

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Ναι το εχω ακουσει...προσπαθω οσο μπορω να μην αγχωνομαι???

Δεν χρειάζεται άγχος το λέω για να το ακούω και εγώ.. Θα έρθει εκεί που δεν το περιμενεις

Δημοσίευση

Μακαριιιιιιιι....σας διαβαζω εδω και 3 μηνες απο εκει που δεν ηξερα και πολλα πραγματα για το θεμα τα εχω μαθει ολα τωρα....χαχαχαχα

Δημοσίευση

Χαχαχαχα καλο είναι αυτό.. Ποσο χρόνων είσαι? 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλά έκανες που πιγες εγώ πήγα στους 6 μήνες που πρωσπαθουσαμε και βρήκα τι φταίει αλλά ανγχοθικα και η πάμε με τον άντρα μου θα ξανά πάμε σε γιατρούς το 2016 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Silvy είπε:

Χαχαχαχα καλο είναι αυτό.. Ποσο χρόνων είσαι? 

Ειμαι 25 ο αντρας μου ειναι 36....απλα νομιζα πως θα ηταν πιο ευκολο οι αδερφες μου επιασαν καταλαθος...ο αντρας μου ασχολειται και με γυμναστικη και κανει διατροφη....σας τα λεω γιατι νομιζω παιζιυν σημαντικο ρολο...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Μια χαρά θα ερθει 

???

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Ειμαι 25 ο αντρας μου ειναι 36....απλα νομιζα πως θα ηταν πιο ευκολο οι αδερφες μου επιασαν καταλαθος...ο αντρας μου ασχολειται και με γυμναστικη και κανει διατροφη....σας τα λεω γιατι νομιζω παιζιυν σημαντικο ρολο...

Μια χαρά είναι οι ηλικίες σας.. Εννοείται παίζει ρόλο και η φυσική κατάσταση και ειδικά στην γυναίκα.. Προσπάθησε να μην έχεις άγχος και θα έρθει 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Σας ευχαριστω κοριτσια μου δωσατε κουραγιο....

Δημοσίευση

Εγώ αντζελα είμαι 26 κ ο άντρας μου 39..

Έχω πάρει τεστ ωορρηξιας θα προσπαθήσουμε 3-4 μηνες έτσι και αν δεν ερθει θα κάνουμε εξετάσεις.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tweema είπε:

Εγώ αντζελα είμαι 26 κ ο άντρας μου 39..

Έχω πάρει τεστ ωορρηξιας θα προσπαθήσουμε 3-4 μηνες έτσι και αν δεν ερθει θα κάνουμε εξετάσεις.

Προσπαθείτε καιρό? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.