Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι..!

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ρέθυμνο. Για να πάμε και Χανιά και Ηράκλειο 

• Απαντήσεις 1.7k
  • Εμφανίσεις 97.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μαμακουλιτσα
    Μαμακουλιτσα

Δεν νομιζω οτι εχουν οι αλλες κοπελες καποιο προβλημα!!Τις αποριες μας και τους προβληματισμους μας τα λεμε συνεχως αν καθομαστε να κουβεντιαζουμε ολη την ωρα για ενα συγκεκριμενο θεμα θα βαρεθουμε κα

• Γεια σας!!τι κανετε??εγω σε αναμονη.περιμενω να Μην αδιαθετησω!!παντως αυτο που λενε για το αγχος εγω δεν θα ελεγα οτι αγχωνομαι απλα ειναι μια ομορφη αναμονη.τωρα αν δεν ερθει αυτη τη φορα δεν πειραζ

• Κοριτσια ήρεμα... με μερικά κορίτσια εδώ μαι σας όπως η Μαμακουλιτσα η love η νίκη  (όχι εγω) όπως και άλλα κορίτσια γράφαμε σε ένα θέμα που έχει τον ίδιο τίτλο. Εκεί για κάποιολόγο δεν μπορούσαμε  απ

Posted Images

Δημοσίευση

Κι εγώ για Ρέθυμνο κοίταζα που μου αρέσει παρα πολύ αλλά ήθελε Χανιά..εννοείται βέβαια ότι  θα πάμε και Ρέθυμνο πρωτα ο θεός..

Δημοσίευση

Με καράβι θα πάμε για να πάμε με το μηχανάκι..

Πρεπει να κλείσουμε απο τώρα κι αυτά;;

Κλείσαμε για 14-21 Αυγούστου.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και εμείς με καράβι.. λέμε για να πάρουμε το αμάξι μας εκτός αν βρούμε ένα φτηνά αεροπορικά και φτινο ενοίκιο για το αμάξι γιατί εμείς κλείσαμε 8/7 με 28/7

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι εγώ προσπαθώ δύο χρόνια για παιδί αλλά φέτος τον Αύγουστο ανακάλυψα ότι έχω κλειστές σαλπιγγες.. Τώρα που από τον Αύγουστο έχει ανοίξει η μία σαλπιγγα δεν θα πρέπει να λέω ότι προσπαθώ δύο χρόνια άρα προσπαθώ 6μηνες έτσι δεν είναι? 

Δημοσίευση

Σιλβυ μου νομιζω οτι απο την στιγμη που ανοιξες την μια σάλπιγγα ξεκίνησε ένας καινούριος κύκλος προσπάθειας.

Δημοσίευση

Έτσι νομίζω και εγώ ότι από τον Αύγουστο και μετά προσπαθώ κυριολεκτικά 

Δημοσίευση

Γεια σου μαμακουλιτσα..καλά είμαστε, εσύ τι κανεις;;εμείς παλι ξυπνησαμε αργά αφού ψαχναμε που να πάμε..σηκωθηκα μαζεψα λίγο το σπίτι κ τώρα κάθομαι.

Δημοσίευση

Καναπε ειμαστε καφεδακι τηλεοραση και αραλικι!!!!!Ολα καλα παντως!!!!!Τελικα καταληξατε Κρητη;;Ειναι ομορφο νησι.Αν κλεισεις απο τωρα εισητηρια καποιες εταιρειες σου κανουν εκπτωση στην τιμη..

Δημοσίευση

Έχω παει 5ημερη στην Κρήτη και δεν ήθελα να φύγω!

Το συζητούσαμε τώρα και έχουμε έναν φιλο που έχει γραφείο κ θα μας τα κανει αυτός. 

Πωπω κορίτσια ανυπομονω απο τώρα κ έχουμε ακομα Ιανουάριο.τοσα χρόνια που είμαστε μαζί δεν έχουμε φύγει ποτε για αρκετές μέρες διακοπές, παντα 2-3 μέρες φευγαμε...αλλά απο περσυ το λέγαμε οτι,οτι και να γίνει θα πάνε φέτος.άντε τώρα να περάσει ο καιρος..??

Εσένα πως είναι ή μικρή σου;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ κορίτσια δεν έχω πρόβλημα με της διακοπές  5 με 7 φορές τον χρόνο πάω διακοπές 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Για σου Μαμακουλιτσα..! Εγώ όλοι μέρα τρέχω.. έχω άριστη την μαμά μου την πεθερά μου και ο μπαμπάς μου δεν μπορεί να βοηθήσει όπως και ο πεθερος μου και βοηθάω εγώ. .

Δημοσίευση

Εμεις συνηθως ή λεφτα δεν θα ειχαμε ή δεν θα μπορουσαμε με την δουλεια..Περαστικά τους Νίκη!και αρρωστησανε και οι δυο μαζί.. 

Δημοσίευση

Ειναι μια χαρα το κοριτσακι μου σημερα ξεκινησε και τρωει κανονικα..Πως το καταφερανε αυτο ταυτοχρονα αρρωστησανε;;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έτσι είναι ο ένας κολλάει τον άλλον Μαμακουλιτσα.. ιδικά αν είναι συνέχεια μαζί.!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ και σε εσένα για τα παιδάκια σου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.