Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πόσες εγκυούλες είμαστε;; Εγώ μόλις ξεκίνησα!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κανω οτι μπορω γλυκια μ..αλλα εχω κ αυτα τα καφε...π με ανησυχουν ακομα περισσοτεροs σ συνδιασμο με τις κραμπες..την μια σταματανε..κ την αλλη ξαναερχονται...

• Απαντήσεις 1.1k
  • Εμφανίσεις 101.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Γεια σας κοριτσια.Εγω στα χαλια μου ακομα με τους εμετους.Και το μπούκωμα καλα κρατεί.Ειμαστε στο μηνα τωρα.Πηγα στο γιατρό το απόγευμα και μου έδωσε κάτι σταγόνες για τη μύτη.Δεν το έψαξα και πολυ όπ

• Καλησπέρα κορίτσια μετά από καιρό.Είμαι ή Mommy 5 αλλά άνοιξα καινούριο λογαριασμό γιατί δεν μασ αφήνει να μπούμε καμία από τισ κοπέλες που έχουμε χαθεί τελευταία.ΟΤΕ και με αυτό τον λογαριασμό με αφή

• Γεια σας κορίτσια! Ειμαι νεα στο φορουμ! Κ εγω περιμενω το πρωτο παιδακι τον Ιουνιο! Ειναι πρωτογνωρη εμπειρια μεχρι εδω! Η κοιλιτσα σιγα σιγα μεγαλωνει αλλα επειδη ειμαι μικροκαμωμενη δε φαινεται πολ

Δημοσίευση

Γιατι δεν ξαναπαιρνεις το γιατρο σου? Νομιζω πως το αγχος ειναι ο χειροτερος συμβουλος. Απλα ηρεμησε και ονειρεψου το μωρακι σου για να του δημιουργησεις ηρεμο κλιμα και να χαλαρωσει κι αυτο μαζι με τη μαμα του!

Δημοσίευση

Γωγω μου δίκιο έχουν τα κορίτσια!!! Είμαστε μικρούλες ακόμα για να χουμε τέτοια δυσάρεστα!!! Μην σκέφτεσαι αποβολή και τέτοια γιατί το μωρό τα καταλαβαίνει και όσο και να μην το πιστεύουμε έρευνα έχει δείξει ότι με το άγχος αλλάζει η γεύση του αμνιακου υγρού και στα μωρά δεν αρέσει καθόλου!!! Είπα και μια πληροφορία για όσα κορίτσια δεν το ξεραν!! 

Δημοσίευση

Πολύ χρήσιμη πληροφορία όντως! Μα πού κάνει καλό το άγχος? Πουθενά και σίγουρα όχι σε ενα πλασματάκι εν τη γενέσει του! Γι αυτό ηρεμία όσο μπορούμε και αγκαλίτσες με τον μπαμπά του μωρού! Ειδικά σήμερα που κάνει και τόσο κρύο επιβάλλεται! 

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια παντως εχει πολλές αγωνίες η εγκυμοσύνη!!!τι πράγμα κ αυτο..ξεκινάς κ λες αντε να μείνω κ μετα δεν με νοιάζει τιποτα!!ελα που μετα σε νοιάζουν τα παντα!!!

Δημοσίευση

Ετσι ακριβως ειναι η καθε εξεταση ενα αγχος το καθε τι που νιωθεις στην κοιλια σου παλι αγχος και οταν γεννιεται πιο πολυ αγχος....!!?

Δημοσίευση

Νομίζω πως πρέπει να σκεφτόμαστε τα καλύτερα για να τα μαγνητίζουμε και να μας έρχονται! Θέλω να πω πως ολα βρίσκουν το δρόμο τους και στο τέλος μας έχει μείνει το άγχος! Εγώ πάντως βρίσκω πολύ περίεργη αυτή την αίσθηση του πεταρίςματος στην κοιλιά! Δε νιώθω κλωτσιές αλλά ένα φτερούγισμα αλλά είναι πολύ συχνό! Κ όλο το λέω στον άντρα μου και βάζει κ εκείνος το χέρι του και δεν καταλαβαίνει τίποτα! Πότε αρχίζει να κλωτσάει κανονικά?  

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μολις με πηρεο γιατρος τηλ..μ ειπε να παρω μαγνησιο και να παιρνω 3 ουτρατζεσταν των 200 ...παρ ολο π τ μαγνησιο μ ειπε το ξεκινας στν 5 μηνα..αλλα οταν υπαρχουν συσπασεις το δινουν πιο νωρις...

Δημοσίευση

Δεν ειναι ιδεα σ γλυκια μ...!!οντως νιωθεις το πεταρισμα..αλλα δν το νιωθει κανεις αλλος περα απ την μητερα στην αρχη..μ το ελεγε η πεθερα μου!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Gwgw02 είπε:

Αχ κορίτσια μολις με πηρεο γιατρος τηλ..μ ειπε να παρω μαγνησιο και να παιρνω 3 ουτρατζεσταν των 200 ...παρ ολο π τ μαγνησιο μ ειπε το ξεκινας στν 5 μηνα..αλλα οταν υπαρχουν συσπασεις το δινουν πιο νωρις...

Είδες για το μαγνήσιο? Κι εγω πολύ αρχή το ξεκίνησα! Είναι πολυ καλό, θα δεις! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Gwgw02 είπε:

Δεν ειναι ιδεα σ γλυκια μ...!!οντως νιωθεις το πεταρισμα..αλλα δν το νιωθει κανεις αλλος περα απ την μητερα στην αρχη..μ το ελεγε η πεθερα μου!

Ναι γλυκο πεταρισμα σαν ψαράκι! 

Δημοσίευση

Έτσι ακριβώς!!! Μετά λες αντε να γεννησω να μου φύγει το άγχος και μετά ζεις μια ζωή με το άγχος μην πάθει τίποτα και μην το πειράξει κάνεις!!! Ουυυφ 

Δημοσίευση

Angelaki σε κάνα μήνα θα το νιώθεις για τα καλά ακόμα και όρθια να σαι!!! Και μένα στις 18 άρχισε να με κλωτσαει και τώρα τα καταλαβαίνω όλα ακόμα και όρθια που είμαι 

Δημοσίευση

Ποπο πρεπει να ναι υπεροχο συναισθημα κοριτσια....ολς σας κ ξεκινησατε το μαγνησιο νωρις;;

Δημοσίευση

Εμένα δεν μου έχει δώσει ρε κορίτσια!!! Μόνο ασβέστιο, σίδηρο παίρνω κάθε μέρα και μήνα παρα μήνα παίρνω iofolen και d3!! Λέτε να πρέπει να το ξεκινήσω ?

Δημοσίευση

Αν δεν εχεις συσπάσεις γιατι να το πάρεις;εγω δεν πήρα παντως ούτε στον γιο μου ούτε τωρα!σχετικα με τις κλωτσιές εγω κοριτσια μου υποφέρω τωρα!!ειναι πολυ έντονες κ πονάω...

Δημοσίευση

Ααααα Ενταξει απλά νόμιζα ότι στον 5ο στο ξεκινάει έτσι κι αλλιώς!!εσένα σου λέει το μωρό ξεκάθαρα πλέον μαμά θέλω να βγω!!! Η κοιλιά σου κουνιεται ολόκληρη ε??

Δημοσίευση

Ολόκληρη δεν λες τιποτα!πιανω χεράκια ποδαράκια!εχει και την πλάκα του αλλα ειναι και επίπονο!!

Δημοσίευση

Χαχαχα ρε τη μπεμπα!!! Αυτά είναι τα ωραία!!πωπω τρελαίνομαι με αυτά!! 39 εβδομαδων είσαι Μαριλια ?

Δημοσίευση

Ααα και ραντεβού μπορεί να σου κλείσει σε 2 εβδομάδες για να γεννήσεις ??

Δημοσίευση

Κοριτσια εμενα ο γιατρος μου τα δινει στην 14η εβδομαδα και ο λογος που δεν τα δινει πιο μπροστα ειναι οτι θα κανουμε συνεχεια εμετο και αυτο μου το ειπε γιατι με πονουσανε τα γονατα εγω κανονικα θα το ξεκινουσα σημερα το μαγνησιο αλλα λογω καφε εκκρίσεις θα το ξεκινησω απο την επομενη εβδομαδα στην 12η εβδομαδα!!!φανταζομαι ομως οτι το ποτε πρεπει να τα ξεκινησουμε ειναι αναλογα τα αποτελεσμματα απο τις εξετασεις!!

Δημοσίευση

Θα παω την Πέμπτη που θα ειμαι 37 εβδομάδων στον γιατρό..μου εχει πει για 28 ή 29/1 που θα ειμαι 38 εβδομάδων κ κατι..δεν μπορω να το αφήσω παραπάνω γιατι εχει εμπεδωθεί η μικρή κ φοβάται μήπως με πιάσουν οι πονοι...

Δημοσίευση

Φτου φτου μια χαρά είσαι κορίτσι μου!! Όλα θα πάνε καλά!! Όταν με το καλο γεννήσεις θα μπορείς να μπαίνεις εδώ να τα λέμε ?

Δημοσίευση

Μινακι μου τι κάνεις ???χάθηκες τόσες μέρες!!! Είσαι καλά ???όλα καλά με τις ετοιμασιες ??έχεις κραμπες ?γιατί θα πάρεις μαγνήσιο ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.