Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΙΛΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τα εχω αγορασει κ εγω αυτα τα κοχυλια κ τη κρεμα που λες weleda! Εχω προνοησει πριν αρχισουν οι πληγες...

Σημερα πηγα στο γιατρο κ ολα καλα.. λογικα προς τελος μηνα γενναω...

• Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 14.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κοριτσια μου ολα καλα χθες μου ειπε ο γιατρος... ο μπεμπακος κουνουσε χερακια οταν ημουν στον υπερηχο..αλλα εγω δε το ενιωθα... βεβαια χθες το βραδυ μαλλον ξεσηκωθηκε για τα καλα!  Μου εφυγε μεγα

• Ανδρομάχη
    Ανδρομάχη

Λοιπόν.... σας είχα υποσχεθεί ότι θα γράψω την εμπειρία μου από τη γέννα!!!!  Τώρα που πήρα τα πάνω μου και κοιμάται ο μπεμπούλης μου βρίσκω την ευκαιρία να σας περιγράψω τον τοκετό!!! Δευτέρα πρ

• Οχι απλα τρωω γλυκα ...τρωω σα να μην υπαρχει αυριο... ελπιζω να πει κ ο γιατρος πως ολα οκ!! Σουπεργουμαν με 10 κιλα αποκλειεται ...αχαχαχχα!!!???

Δημοσίευση

Αχχχ ανδρομαχη μου να σου ζησει ο μπεμπουλης σου!!! Διαβαζω αυτα που γραφεις και με συγκινείς συνεχως..!!

Να συνεχισεις να μας γραφεις για την τοσο ομορφη και πολυτιμη εμπειρια σου!!!

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Εγώ για να είμαι ειλικρινής στην πρώτη εγκυμοσύνη στους τρεις πρώτους μήνες είχα πάρει δέκα κιλά δηλ από 59 πήγα 69-70 όποτε εμφάνισα αμέσως ζάχαρο κ το αποτέλεσμα ήταν να με βάλουν σε διατροφή αυστηρή κ μέχρι να γεννήσω δεν είχα πάρει άλλο γραμμάριο.θελει προσοχή όχι γλυκά κ όχι πολλές ποσότητες φαγητού 

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες:) να σας ζησουν τα μωρακια σας οσες κοπελες γεννησατε!καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης  στα υπολοιπα κοριτσια!Ειμαι 24 εβδομαδων  και εχω παρει 5 κιλα.Νομιζω καλα παω αν σκεφτειτε οτι ντερλικωνω του κοσμου τα παγωτα και σοκολατες!Βεβαια ολα μου τα γευματα ειναι μικρα και συχνα ετσι κι αλλιως , χωρις να το κανω επιτηδες και ισως αυτο βοηθαει στον καλο μεταβολισμο.Συν οτι συνεχιζω τη δουλεια η οποια εχει τρεξιμο και δυστυχως ορθοστασια. Πητ εχω 8 Αυγουστου!

Δημοσίευση
στις On 11/11/2015 at 1:10 ΜΜ, ο/η livel είπε:

Καλησπερα σας... ειμαι στη τελευταια εβδομαδα του 4 μηνα κ εχω παρει ηδη πολλα κιλα .. δλδ ξεκινησα με 58 κ τωρα ειμαι 65!!!!!!.... πως σας φαινεται αυτο? Εσεις ποσα κιλα εχετε παρει?

Αχ livel καλησπερα, μια πονεμενη ιστορία τα κιλά!

Σ αυτη την εγκυμοσυνη μου μπαινουν κατευθειαν ρε κοριτσια. Ειμαι στη 19η βδομαδα με 5.5 κιλά συν αφου αναρωτιέμαι που θα φτασω.. Και δε ξερω η κοιλιά σου αλλα η δικια μου φαινεται ολοστρογγυλη (σημ. Δεν ειχα καθολου κοιλια πριν)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.