Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Στην προσπάθεια σύλληψης!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Ναι ναι πρριμενουμε αποτελεσματα χοριακης αυριο!!!!!! Αντε και στα δικα μας οι αγκαστροτες αχαχαχχα

• Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 10.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• γενηκα θαυμαζω πολη τα ζευγαρια που δεν το βαζουνε κατω και παλευουνε για ενα μωρακι αλλα εσενα σε θαυμαζω πολη γιατι εχεις αποδεχτει καποια πραγματα στη ζωη σου και δεν μασας πουθενα τι να πω να σου

• love μου σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα... η αληθεια ειναι πως και εγω με θαυμαζω και την δυναμη μου την αντλω απο το αντρα μου εκεινος φταιει για οτι εχω κανει μεχρι σημερα και για την δυναμη που

• Mην στεναχωριεσαι καθολου κι εμεις τα εχουμε περασει αυτα..Αλλα πιστεψε με θα ερθει να εισαι σιγουρη..Τωρα που ερχονται και Χριστουγεννα να περνας καλα με τον αντρουλη σου και βουρ στις γονιμες!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Kαλημερα κοριτσια τι κανετε???Εγω πηγα και εδωσα αιμα το πρωι και μεχρι τις 3 θα χω τα αποτελεσματα!!!

Δημοσίευση

Καλα αποτελέσματα @RnMl!! Σου ευχομαι να εχεις τα ωραιοτερα νεα!!! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια μουυυυυυυ....!!!Μολις με πηρε τηλ η μικροβιολογος και βγαινει 1150 και σημερα ειναι η 5η ημερα καθυστερησης!!!Την γνωμη σας θελω!!!

Δημοσίευση

Δηλαδη 11,50?εγω ξερω πανω απο 5 ειναι θετικοοοοοοοοοοο!!!!!!bravo αντε γουρικο το forum!!!! Με το καλο και ολα να πανε καλα!!!??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Οχι κοριτσι μου..Το χαρτι λεει 1155.00 δηλαδη χιλια εκατον 55..χιχι..Αυτο εννοω καλο ειναι ε?

Δημοσίευση

1155 θα επρεπε να εισαι ηδη πιο πολλων εβδομαδων εγκυος.. ισως ειναι σε αλλη μοναδα μετρησης?? αν ειναι 11,50 και παλι εισαι κ ταιριαζει πιο πολυ με βαση τις ημερεσ καθυστερησης.. ευχομαι οντως να εισαι εγκυος

Δημοσίευση

Οχι κοριτσι μου..Το χαρτι λεει 1155.00 δηλαδη χιλια εκατον 55..χιχι..Αυτο εννοω καλο ειναι ε?

μπραβο κοριτσι μου συγχαριτηρια και κοιτα να απολαυσεις την καθε στιγμη

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ειμαι στην 4η εβδομαδα και 5η ημερα..Εχω μπροστα μου τις τιμες λεει 3η-4η εβδομαδα 10-400 5η 300-4000 IU/ml

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

1155 θα επρεπε να εισαι ηδη πιο πολλων εβδομαδων εγκυος.. ισως ειναι σε αλλη μοναδα μετρησης?? αν ειναι 11,50 και παλι εισαι κ ταιριαζει πιο πολυ με βαση τις ημερεσ καθυστερησης.. ευχομαι οντως να εισαι εγκυος

Τι εννοεις οντως να ειμαι εγκυος?υπαρχει περιπτωση να το φανταζομαι????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μπραβο κοριτσι μου συγχαριτηρια και κοιτα να απολαυσεις την καθε στιγμη

Σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου να σαι καλα..!!!Εσυ εισαι εγκυουλα δεν θυμαμαι..Αν οχι σου ευχομαι κι εσενα συντομα ενα γερο σπορακι!

Δημοσίευση

συγχαρητηριαααααα!!!!!!!!!  τι ωραια! με το καλο τα μωρακια μας λοιπον!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Α ενταξει!!!!Σ ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!!Κι εσυ απ οτι ειδα εισαι εγκυουλα..Με το καλο κοπελα μου!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια και στις δυο σας να πανε ολα καλα liveI RnMI με το καλο και να απολαυσετε την εγκυμοσινη σας με ηρεμια!!!?

Δημοσίευση

Σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου να σαι καλα..!!!Εσυ εισαι εγκυουλα δεν θυμαμαι..Αν οχι σου ευχομαι κι εσενα συντομα ενα γερο σπορακι!

οχι δυστηχως δεν ειμαι απο το  απριλη ατην προσπαθεια αλλα......τιποτα ακομη.σε ευχαριστω πολυ και σου ευχομαι τα καλυτερα.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Συγχαρητήρια RnMI! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σε 8 μήνες να κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα!! 
Εύχομαι σε όλες μας σύντομα να φυτρώσει σύντομα ενα σποράκι στην κοιλίτσα μας!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερα σε ολες κοριτσια??Ειστε ολες καλα??Εγω περασα ενα θαυμασιο σκ με τον αντρουλη και ανυπομονω αυριο για τον πρωτο υπερηχο!!!!

Δημοσίευση

Καλημεραας τι ωραιααα.εμενα σημερα τελιωσαν οι γονιμες!!!!αντε να δουμε αν εγινε το θαυμα :).ποτε εχεις υπερηχο?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σου ευχομαι αυτος ο μηνας να ειναι και ο τυχερος σου!!!Αυριο το απογευματακι εχω..Αντε να δουμε τι θα δουμε..Θα στολισω και το δεντρο σημερα!!!Ειναι νωρις αλλα παντα εγω στολιζω νωριτερα γιατι δεν τα χορταινω!!!

Δημοσίευση

Σε ευχαριστωωω εγω ηδη στολισα :)  αντε να δεις το σπορακι σου

Δημοσίευση

Με το καλο Να πανε ολα καλα!!!!εγω τωρα ειναι οι γονιμες και ελπιζουμε!!!!!?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Βουρ κι εσυ τωρα love..Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!Μ αρεσουν πολυ τα λαμπακια τα στολιδια τρελαινομαι!!!!Τα Χριστουγεννα ειναι οι αγαπημενες μου γιορτες!!!!Ευχομαι ο Αη Βασιλης να φερει σε ολες σας υγιη σπορακια!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολη και εμενα μου αρεσουνε τα χριστουγεννα !!!θα στολισω τελος Νοεμβριου δεντρο ,μπαλκονια συνθεσεις αχ τι ωραιααααααα!!!!!!!????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.