Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση

Kalispera sas!! Me lene Rania k eipa na sustithw.. Eimai 31 pantremeni 2 mines k stis prospatheies gia ena mwrouli..

Δημοσίευση

Γεια σου Ρανια!Χρονια πολλα!

Σου ευχομαι συντομα με ενα μωρακι!!

Ειμαι η Νατασα και περιμενω μια μπεμπουλα!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

xronia polla k me to kalo na erthei i mpempoula sou...s'euxaristw polu k egw anupomonw polu!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα Ράνια!!

Χρόνια πολλά!!!

Να ζήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!!!

Σου εύχομαι το μωράκι που επιθυμείτε να έρθει γρήγορα!!!

Καλώς ήρθες στην παρεούλα μας! Ελπίζω να σου αρέσει και να τα λέμε συχνά!

Εγώ είμαι η Αντωνία και έχω 2 κοριτσάκια. Η μεγάλη μου κόρη είναι 11,6 ετών και η μικρή μου 6 μηνών!!!

Φιλιά...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.

Δημοσίευση

KOPELA MOU KALOHRTHES KAI NA ZHSEIS!!:cheer:

O KAINOURGIOS XRONOS EUXOMAI NA SOU FEREI ENA MORAKI

EGO EIMAI H DHMHTRA KAI EXO MIA KOPELARA......3 MHNON :laugh:

Δημοσίευση

ranini καλοσώρισες!!Να ζήσετε ευτηχισμένοι με τον αντρούλη σου και το 2009 να σου φέρει ένα μωράκι!!

Δημοσίευση

καλησπερα ρανια!ειμαι η Μαρια και εχω ενα αγορακι 16 μηνων.σου ευχομαι μια καλη χρονια και ενα παιδακι που τοσο επιθυμεις!

Δημοσίευση

Γεια σου Ρανια Χρονια πολλα και καλα, καλωσηρθες!!!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ο καινουργιος χρονος να σου φερει οτι επιθυμεις και ενα απο τα ομορφοτερα δωρα φυσικα το μωρακι!!!Να εχεις καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου!Με λενε Κωνσταντινα ειμαι 25 παντρεμενη και ελπιζω κι εγω με το νεο ετος να εχω καλα νεα οπως κι εσυ!!

Ευχομαι να ειστε παντα ευτυχισμενοι με τον αντρουλη σου,αγαπημενοι και με υγεια!φιλια :) Καλη Πρωτοχρονια!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΑΝΙΑ WELCOME ΣΤΟ CLUB ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟ 2009!!

Δημοσίευση

Καλημερα Ρανια να ζησετε και να ειστε ευτυχισμενοι!!Ειμαι μαμα δυο αγοριων 7,5 και 5,5 ετων και περιμενω το τριτο μου γιο μεχρι τελους Φεβρουαριου!!Σου ευχομαι γρηγορα να χαιδευεις τη κοιλιτσα σου οπου θα φιλοξενησει το μωρακι σας!!Καλες γιορτες!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΡΑΝΙΑ ΜΟΥ! ΕΙΜΑΙ Η ΦΑΝΗ 26 ΧΡΟΝΩΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΧΤΑΡΑ.:) ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΙ ΕΣΥ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.:)

Δημοσίευση

kalispera rania...xronia polla kai kali xronia,,,euxomai mexri to telos you 2009 na kratas stin agkalia sou ena panemorfo kai ygiestato mwraki...emena me lene gianna eimai 27 kai exw ena mpempi konta 4 minvn

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΕΙΜΑΙ Η ΡΕΝΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ

;) ;)

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

sas euxaristw oles koritsia! euxomai ta kalutera gia ta mwrakia sas k gia oses perimenete kainourgia meli stin oikogeneia sas k gia oses prospatheite grigora na fouskwsei i koilitsa sas!!

Δημοσίευση

Γεια σου Ρανια καλως ηρθες:)

Με το καλο να μπει ο καινουριος χρονος και να σου φερει ολα οσα επιθυμεις:P

Δημοσίευση

Ρανια καλως ηρθες στην παρεα μας και χρονια πολλα!

Ευχομαι ο καινουριος χρονος να σου φερει ενα υγιεστατο μωρακι!

Ειμαι η Λενα και εχω την Μαριεττα μου που ειναι 12 μηνων .

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΑΝΙΑ!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΜAMMYLAND.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ!ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

Γεια σου Ρανια,

καλως μας ηρθες και καλη χρονια σου ευχομαι να εχεις με ενα μωρο στην αγκαλια σου που τοσο θελεις!!Ειμαι η Παναγιωτα 27χρονων παντρεμενη 8 χρονια και εχω ενα κοριτσακι απο εξωσωματικη 9 μηνων!!:woohoo:

Δημοσίευση

καλημερα και απο μενα κοπελα μου!!!καλωσ ηρθες!!το ονομα μου ειναι εφη,ειμαι στα30 παντρεμενη δυομιση μηνες και τωρα μπαινω στο δευτερο μηνα προσπαθειας για μωρακι!!!! ευχομαι τα καλυτερα και συντομα ευχαριστα νεα!!!φιλιααα!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κ καλώς μας ήρθες!!

Να ζήσετε κ με το καλό το μωράκι!:)

Είμαι η Αντριάνα,30 ετών κ έχω μια κορούλα κατεργαρούλα 14 μηνών!!χχ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.