Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσαρες σας ευχομαι Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες!!

Παντα υγεια,ευτυχια και αγαπη σας ευχομαι!!

Καλα να περασετε οτι και αν κανετε!!!!

Φιλια πολλα!!!!!!!!!:kiss: :kiss:

1764788pvbrpmm1nd.gif

Δημοσίευση

Ωραιος ο χιονανθρωπος!!

Αντε να μπας μπει το 2009 με αισιοδοξια τυχη και κανα φραγκο στην τσεπη!

Και προσοχη στους δρομους, ετσι παιδια!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!

Δημοσίευση

Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Να είναι γεμάτος υγεία, χαρά, ευτυχία και επιτυχίες για όλες μας και για τις οικογένειές μας.

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

...Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλες μας!!!...

Να περάσετε όλες καλά ό,τι και αν κάνετε!!!

Δημοσίευση

Καλά Χριστούγεννα!!! Κοριτσάκια γλυκά να περάσετε τέλεια αυτές τις μέρες, ότι & αν κάνετε!!! φιλιά πολλά χχχ

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη του mammyland! Εύχομαι να περάσετε μαγικά αυτές τις μερες, συντροφιά με τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα και το 2009 να φέρει σε όλους αυτό που επιθυμούν...

Το mammyland και εγω προσωπικα σας ευχαριστω για την υπεροχη παρεα που δημιουργησαμε και ευχομαι η παρεα αυτη να κρατησει χρονια.... Φιλια σε ολες:kiss:

Δημοσίευση

καλα χριστουγεννα κ πολλες γλυκες ευχες σε οσες κ οσους γιορταζουν,να χαιρομαστε ολοι τις οικογενειες μας ......:lol::kiss:

Δημοσίευση

KALA KAI XAROUMENA XRISTOUGENNA!!:cheer:

XRONIA POLLA KAI SE OSOUS GIORTAZOUN!!:woohoo:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!![/b]Σας εύχομαι υγεια και ευτηχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!!

Δημοσίευση

Καλα Χριστουγεννα κι απο μενα, κοριτσακια μου!!!:cheer:

Χρονια Πολλα!!! ευχομαι με τη σειρα μου, ολοψυχα, καθε καλο, υγεια και αγαπη σε ολο το κοσμο!!!:cheer:

lenaki μου, κι εμεις σ'ευχαριστουμε για το φοβερο mammy-παρεακι μας!!! κι ελπιζω οντως, να κρατησει χρονια!!!;)

:kiss::cheer::kiss:

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ..... ;) ;) ;):P

Δημοσίευση

Χρονια πολλα καλα χριστουγεννα!!Ευχομαι να περασετε καλα σημερα με της οικογενειες σας...με πολλα χαμογελα~~~:) :) :)

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ.

ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΜΑΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.