Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡ.ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟ

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολες.ειχα τελευταια περιοδο 27 νοεμβριου περιμενα 24-25 δεκεμβριου κ ακομα δεν ηρθε ειμαι τυπικη σε αυτα κ δεν ειχα καθυστερηση καμια φορα στη ζωη μου. εδω κ ενα μηνα κανω ελευθερα σ_ξ κ γενικα δε μπορω να πω πως εχω ανγχωθει εχω κ πονακια περιοδου εδω κ 4 μερες αν κ στα κανονικα μου πρωτα μου ερχετε περιοδος κ μετα οι πονοι.εχω παρει κ ενα τεστ αλλα νομιζω πωσ ειναι νωρισ για να το κανω λεω να περιμενω 3 μερουλες ακομα εσεις τι λετε??????????

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Αν η περιοδός σου έρχεται στην ώρα της, δεν είναι και λίγες 3 μέρες καθυστέρηση! Τα πονάκια είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης πάντως!!! Αν αντέχεις μπορείσ να περιμένεις αλλά δεν χάνεις και τίποτα αν κάνεις και τώρα ένα! Πάντως εγώ σου εύχομαι καλά αποτελέσματα;) !!!

Δημοσίευση

εκανα το τεστ αλλα ηταν μαλλον αρνητικο ειχε μια αχνη γραμη αλλα σχεδον δε φαινοταν επρεπε να το προσεξεις πολυ θα περιμενω κι αν δε μου ερθει περιοδοσ θα ξανακανω ενα σε καμια εβδομαδα

Δημοσίευση

smastel απ' ότι ξέρω η αχνή γραμμή είναι θετικο!!

Εγώ περιμένω στις 10 Ιανουαρίου. Άντε να δούμε....:(

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ....

Δημοσίευση

Με ψυχραιμία θα σας πω τα παρακάτω...

Περίοδο περίμενα 29-30/12!!! Έχω 2 θετικά τεστ και φεύγω για β-χωριακή!!!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Ο άντρας μου δεν το ξέρει-κανένας δεν το ξέρει...

Φέυγω!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ!!!!!! ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΚΓΗΝΙΜΕΝΗ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ!!!!

Δημοσίευση

Γειά σου Σοφία με τα καλά νέα! Αυτό και αν είναι δώρο γιορτινό! Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Δημοσίευση

ΣΟΦΙΑ μου :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: τώρα το διάβασα :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: μπράβο μπράβο μπράβο :P :P :P :P :P :P ….αχ και ότι στο ευχήθηκα πριν λίγες μέρες ;):) :) :) :) περιμένω με αγωνία ….. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

MPRAVO SOFAKI!!!EGW EIMAI SIGOURH OTI EISAI!!!:cheer:

ANTE ME TO KALO!!!

AYTA TA XRISTOUGENNA 8A SOU MEINOUN A3EXASTA!!!

:laugh:

Δημοσίευση

Σοφία συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια, να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!!!!

samset είχες κανένα νέο; Αν δεν αδιαθετήσεις να ξανακάνεις!

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε boardcode και smileys, παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίζονται στη φόρμα Γρήγορου Μηνύματος

Δημοσίευση

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ.................

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 28-12 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ...

Δημοσίευση

s_sofia έγραψε:

Με ψυχραιμία θα σας πω τα παρακάτω...

Περίοδο περίμενα 29-30/12!!! Έχω 2 θετικά τεστ και φεύγω για β-χωριακή!!!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Ο άντρας μου δεν το ξέρει-κανένας δεν το ξέρει...

Φέυγω!!

Κουκλίτσα μου εμείς τα είπαμε και δια τηλεφώνου...Χάρηκα πάρα πολύ!

Σου εύχομαι ειλικρινα ό,τι καλύτερο! Περιμένω οπωσδήποτε νέα σου!!!

Δημοσίευση

Twinky mou parolo pou den 3anamilisame xarika gia ta nea sou...euxome ta kalitera gia sena..aaaaa k kali xronia alla apoti vlepw eine i kaliteri sou :) ...k egw perimena 30/12-31/12 alla akomi tipota..min pigenei to mialo sou omws pws exw sporaki stin koilitsa mou giati ekana tin perasmeni tetarti ena test tou farmakeiou k mia analisi aimatos simera k eine k ta 2 arnitika...perimenw auti tin vasanismeni periodo na doume pote 8a tis kanei kefi na er8ei :( ..

Δημοσίευση

signwmi twinky mou...nomiza pws to minima me ta 2 8etika tests itan diko sou...xilia signwmi..mperdeftika...euxome omws apo ta va8i tis 4ixis mou an eise stin prospa8eia na pane ola kala...good luck!!!

Δημοσίευση

s_sofia mou sigxaritiria..euxome ola na pane ola mia xara..oso gia to proigoumeno minima pou katala8os to esteila stin twinky pigene gia sena...k oso gia sena twinky mou xilia signwmi...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.