Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Θελω Να Χαρω Και Δεν Μπορω (Εγκυμοσυνη Και Φοβος)

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια χαθηκαμε...ευχομαι να στε καλα ,λοιπον το θεμα μου ειναι πως εμαθα στις 2 δεκεμβριου πως ξαναεμεινα εγκυος 5 μηνες μετα απο παλλινδρομη κυηση...ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ πηγα για υπερηχο και στις 6 +2 ακουσαμε την καρδουλα του...μετα απο καμια βδομαδα πηγα παλι για υπερηχο και ενω με βρηκε 7+3 το εμβρυο εχανε στν αναπτυξη του 4 μερες μου ειπε αλλα εγω ειδα πως ηταν 6+3 υπερηχογραφικα ,εκεινος ηταν πολυ ηρεμος λεγοντας μου οτι επειδη εχω αστατο κυκλο αργησε η συλληψη...φυσικα και δεν παω κοντρα στις αποψεις των ειδικων μα Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ...πηγα την παρασκευη και αυτος μου λεει να ξαναπαω στις 10 γεναρη για να τσεκαρουμε το νινι αλλα και τν τραχηλα ο οποιος εχει μικρηνει υπερβολικα και ισως μετα την αυχενικη αν πανε ολα κατευχην παμε για περιδεση...ο φοβος μ ειναι ο εξης μηπως αρχιζει να παλλινδρομει μονο που το γραφω στεναχωριεμαι οχι να το ξαναπαθω κιολας...τι θα κανω πειτε μ ν περιμενω η να παω για υπερηχο ξανα φοβαμαι φοβαμαι φοβαμαι, εχει συμβει σε καμια και πως εξελιχτηκε βοηθεια σας ικετευω και ο θεος να σας ανταμειψει για το καλο που θα μου κανετε....σας φιλω και περιμενω ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

Δημοσίευση

Den ine tipota. Pl ksekourasi k ksapla mexri tin peridesi.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

η αληθεια ειναι οτι και δουλειες κανω και φωναζω γτ με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου δεν ξερω παντως εχτες δεν αντεξα και πηγα και το ακουσα .........τι γλυκια μελωδια βρεεε,ευχαριστω για την απαντηση

Απλα φοβαμαιιιιιι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.