Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Εγω οταν εκανα τεστ ειχα 4 5 μερες καθηστερηση...επισης εγω ενιωσα οτι ειμαί εγκυος παρ ολο π ειχαν περασει με τα δεδομενα τ κυκλου μ οι γονιμες μερες γιατι εχω 28-29 μερες κυκλο....απλα οταν ηρθαμε σε επαφη την επομενη μερα ειδα τα παχυρευστα υγρα π εχις οταν εχεις οωρρηξια οποτε καταλαβα αμεσως πως ηδη ειχα αργησει να κανω οωρρηξια..

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 374.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Πάντως ζωή να σου πω την αλήθεια μπορεί να είχα πάρει και όλα τα τεστ του φαρμακείου απο το άγχος μου..αχαχαχαχα

Ζωή ξέρεις το σκέφτηκα μόλις τώρα..

Νομίζω πως αν πας στο νοσοκομειο που εφημερευει λεγοντας οτι πονάς κ τέτοια θα σου κανουν εξέταση αίματος.νομιζω πως το έχω διαβάσει κι αλλου.

Δημοσίευση

Ζωή μου σας ξαναδιαβάζω απο εχθες. Ευχομαι ολα να είναι θετικά και να είσαι εγκυούλα

Εγώ πάλι κορίτσια σας γράφω μετά απο καιρό γιατι ναι... ενω είχε στρώσει η περιοδος μ κανονικότατα με μικρότερο κύκλο βέβαια 26ημερων ξαφνικά έχω καθυστέρηση αυτο τον μήνα δεν ξέρω αν είναι αλλαγή κύκλου ή εγκυμοσύνη διοτι με τελευταία περίοδο 11 δεκεμβρίου και καθημερινές επαφές απο 24/12 εως και 27/12 τι να πώ να είναι τυχαίο? 

ξεκίνησα και γυμναστήριο την δευτέρα π μας πέρασε με τόση κούραση και ταλαιπωρία τίποτα απο την "κοκκινοσκουφίτσα" . 

Συμπτώματα δεν έχω κοριτσάκια μ μονο λιγους πόνους στην μεση μ και φουσκωμα που κ που και σαν να θελω συνεχεια τσιτσα μ και νιωθω υγρη. 

Δημοσίευση

Γεια σου ellisaki..αφού ο κύκλος σου είναι άστατος περιμενε μέχρι τον μεγαλυτερο σου κυκλο.

Δημοσίευση

δεν είναι άστατος ήταν 28ημερών και μετά την επίσκεψη μ στην νεα μ γυναικολόγο π μ έδωσε βιταμίνες και φιλισιν εγινε 26ημερων το τελευταίων 3μηνο. Θα περιμένω μέχρι τις 12 του μήνα και μετα μ είπε να πάω για χοριακή!!

Δημοσίευση

με τραβαει ο αντρας μου να παμε στο νοσοκομειο. μαλλον θα παω.θα πω οτι θελω να παρω καποια φαρμακα κ θα πω για το τεστ εγκυμοσυνης

Δημοσίευση

Ναι ζωή πήγαινε!!! 

Συγνώμη elisaki κατάλαβα λάθος..κάνε τοτε έτσι όπως το ειπες.

Δημοσίευση

εγω παντως επιμενω να παω αυριο οπως κανονησα και με το γιατρο.

Δημοσίευση

αααχ τι τραβαμε τελικα!!!! θα παω αυριο δεν αντεχω παλι σημερα...εχουμε χιλια πραγματα για το γαμο και τα παρατησαμε ολα..παντωςτον προετοιμασα οτι μπορει να μη ειμαι..για να μη του ερθει αποτομα...εχει στα χερια του τα τεστ και τα κοιταει τοση ωρα

Δημοσίευση

Βρε πήγαινε στο νοσοκομείο να σου κανει την εξέταση να μάθεις απο σήμερα. θα σας φύγει κ το αγχος.

Δημοσίευση

Να πας κοριτσάκι μ αν αγχώνεσαι και δεν μπορείς να περιμένεις να ηρεμήσεις και εσυ και εκείνος.! Με το καλό και ο γάμος σας 

Δημοσίευση

Καλημερααααααα αντε να εχουμε και το πρωτο ευχαριστο του 2016 zoi!!! ? Niki μου σε εριξε κατω η ιωση?ellisaki Tweema Gwgw εσεις καλα εισται?συγνωμη αν δεν ανεφερα καποια...?

Δημοσίευση

love30 εγω εν αναμονη ειμαι μετα απο καιρο περιμενω να δω αν δεν αδιαθετησω μεχρι την τριτη πρωι θα παω να κανω εξεταση!! 

Δημοσίευση

αντε κοριτσια μια μια να λεμε τα ευχαριστα... elisaki υπομονη 2 μερες!!!

παντως εγω δε πιστευω οτι ειμαι γιατι εχω πολυκυστικες κ ο αντρας μου θεμα με το σπερμα...βεβαια παιρνει βιταμινεσ..αλλα σε οσες θεραπειες εκανα με σερπαφαρ και ενεσεις δεν εκανα τιποτα..ειναι καπως περιεργο να ειμαι τωρα...

αυριο τελικα θα μαθουμε..

Δημοσίευση

Γεια σου love μου..καλά είμαι κι εγώ εδώ μαγειρευω και μετα δουλειά..εσύ πως είσαι, πονάς ακόμα;

Δημοσίευση

Ποναω ναι πηρα χαπι αλλα μπα αααααα τιποτα λιγο κρυωμενη λιγο κουραση και καταλαβαινεις !!!!!τι ωραδουλευεις?

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η ellisaki είπε:

love30 εγω εν αναμονη ειμαι μετα απο καιρο περιμενω να δω αν δεν αδιαθετησω μεχρι την τριτη πρωι θα παω να κανω εξεταση!! 

Ευχομαι να μην ερθει και να εχεις καλα αποτελεσματα!!!!!!!?????

Δημοσίευση

Καλο κουραγιο στηδουλεια ξεκουρασου λιγο τωρα!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια μην με παρεξιγιτε είμαι χάλια...!! Ούτε να σικοθω μπορώ...!! Και ειμαι και στην  γονιμες... 

Δημοσίευση

Ωχ κοπελα μου περαστηκαααααα κατσε κουκουλωμενη και ξεκουρασου να γινεις γρυγοροτερα καλα!!!!?

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;;Νικη μου πως εισαι;;Στα εφημερευοντα νοσοκομεια κανουν χοριακη και αν εχεις ικα δεν πληρωνεις τιποτα μην το πολυσκεφτεστε...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλύτερα... πιγες ο αντρας μου στο φαρμακείο και πήρε τα πάντα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.