Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ χαλαρά στον καναπέ μου αύριο θα έρθουν τα πεθερικα μου 

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 374.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Καλη χρονια ευχομαι κορίτσια μου!!!!!!!! Ευχομαι σε όλες μας τα καλυτερα!!!!Μετα απο σειρά εξετάσεων, αν και πρεπει να κανω κι άλλες, βρέθηκα θετική σε χλαμυδια, όποτε για 15 μερες θα παίρνουμε vibramycin, ξέρει κάποια ποτε θα μπορούμε να ξαναπροσπαθήσετε μετα την θεραπεια για παιδακι????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια εγώ μαγειρεύω για αύριο για να κοιμηθώ παραπάνω γιατί βράδυ δουλεύω. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλη χρονια ευχομαι κορίτσια μου!!!!!!!! Ευχομαι σε όλες μας τα καλυτερα!!!!Μετα απο σειρά εξετάσεων, αν και πρεπει να κανω κι άλλες, βρέθηκα θετική σε χλαμυδια, όποτε για 15 μερες θα παίρνουμε vibramycin, ξέρει κάποια ποτε θα μπορούμε να ξαναπροσπαθήσετε μετα την θεραπεια για παιδακι???

τι είναι τα χλαμυδια;

Δημοσίευση

Μπραβο κοριτσακι μου! Σου τελειωσε η περιοδος;;;Κανελα μου καλη χρονια με υγεια!εγω προσωπικα δεν γνωριζω αλλα για μια ασφαλη απαντηση ρωτα καλυτερα τον γιατρο σου...

Δημοσίευση

τι είναι τα χλαμυδια;

τα χλαμυδια ειναι μια λοίμωξη...... 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μαμακουλιτσα φτιάχνω Linguine με σάλτσα και κοτόπουλο και ένα παστίτσιο 

Δημοσίευση

Κανέλα μου νομιζω οτι αφού τελειώσεις την θεραπεία θα πρεπει να ξανά κανείς καλλιέργεια για να επιβεβαιωθείς οτι έφυγαν.πιστεύω οτι όταν γίνει κ αυτό κ είσαι καθαρη θα μπορείτε να προσπάθησε τε ξανά..έτσι νομιζω δηλαδή,μπορεί ο γιατρός σου να σου έχει πει κάτι διαφορετικό.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Geia sas koritsia Moy. Ti kanete pos iste? 

καλός ήρθες καλά είμαστε εσυ 

Δημοσίευση

Για πες μαμακουλιτσα..

Βρε νίκη δυο δυο βλέπω τα φτιαχνεις τα φαγητά... αχαχα

Τρώει καλά ο άντρας σου..αχαχα

Δημοσίευση

Τυχερουλης ειναι Tweema μου!!!!!Τι θα λεγατε να κανονιζαμε μια συναντηση να τα πουμε και απο κοντα και να γνωριστουμε να πουμε για τον καημο μας;;;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Περιμένω τα πεθερικα μου και τους γονείς μου ο αντρας μου κι εγώ σε διετα είμαστε 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θα είναι και ο γαμπρός μου που θέλει ένα παστίτσιο στην καθισια 

Δημοσίευση

Αχαχα νίκη νομιζω πως όλοι οι άντρες εχουν ενα θέμα με το παστίτσιο. 

Μαμακουλιτσα εγώ είμαι μέσα..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια δεν θυμάμαι πια ρώτησε τελιοσε σήμερα κορίτσια κι εγώ μέσα αναλόγως κιόλας 

Δημοσίευση

Κανέλα μου νομιζω οτι αφού τελειώσεις την θεραπεία θα πρεπει να ξανά κανείς καλλιέργεια για να επιβεβαιωθείς οτι έφυγαν.πιστεύω οτι όταν γίνει κ αυτό κ είσαι καθαρη θα μπορείτε να προσπάθησε τε ξανά..έτσι νομιζω δηλαδή,μπορεί ο γιατρός σου να σου έχει πει κάτι διαφορετικό.

αχ εχω κουραστεί με τόσες εξετασεις, κανω τη μια πίσω απο την άλλη και άκρη δεν βγάζω...... Δε θελω να κανω άλλες, ειναι τοσο άδικο όλο αυτο... 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αχ εχω κουραστεί με τόσες εξετασεις, κανω τη μια πίσω απο την άλλη και άκρη δεν βγάζω...... Δε θελω να κανω άλλες, ειναι τοσο άδικο όλο αυτο... 

μια από τα ίδια κι εγώ 

Δημοσίευση

υπομονη μονο αυτό μπορω να σου πω!!

Μακαρι να σου φύγει με την θεραπεία και να μην χρειαστείς να κανεις κάτι άλλο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.