Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Εσυ κανεις σαν τον αντρα μου καθε μερα ανοιχτα για να παει για κουρεμα και θυματε πααααντα οταν ειναι κλοιστα χαχαχα !!!!!!αυριο super market!!!!!

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 375k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Χαχαχαχαχαχαχαχα... δεν ήθελα και πολλά αύριο θα πάω 

Δημοσίευση

Αυριο αυριο εγω καθε μερα που παω κατι παιρνω αλλα και παααντα κατι ξεχναω χαχα

Δημοσίευση

Κρίμα. Άντε να σου τελειώσει να πας να το κοιταξεις..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τσάμπα δεν λες τίποτα θα πάω να το δω δεν ξέρω τι να σκεφτώ 

Δημοσίευση

Αχαχαχα

Εμενα κορίτσια ξεκίνησαν απο σήμερα τα συμπτώματα κι έχω ακόμα 11-12 μέρες..

Δημοσίευση

Αυτό δε γίνεται νίκη μου..αφού όταν είχα ωορρηξία δεν..αρα είναι σίγουρο οτι θα ερθει.

Δημοσίευση

Παει τζαμπα ο χορος με ταχριστουγεννιατικα τραγουδια!!!!!ειχα πει πως δεν θα σου ξαναπω να πας στο γιατρο για μην σου γινω βαρος αλλα τωρα που καταλαβα πως φοβασε και λιγο τους γιατρους  δεν εχει περιοδο χαριτος θα σε πριζω καθα μερα!!!!! τελος θα πας στο γιατρο ………

Δημοσίευση

Παει τζαμπα ο χορος με ταχριστουγεννιατικα τραγουδια!!!!!ειχα πει πως δεν θα σου ξαναπω να πας στο γιατρο για μην σου γινω βαρος αλλα τωρα που καταλαβα πως φοβασε και λιγο τους γιατρους  δεν εχει περιοδο χαριτος θα σε πριζω καθα μερα!!!!! τελος θα πας στο γιατρο ………

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια τι τραβαμε για να γινουμε μανουλες(ή να ξαναγινουμε)Μηπως ξερετε τιποτα για βοτανα που βοηθουν στη συλληψη ή αν ξερετε κολπα απο την γιαγια ή της μαμας σας;;Εγω δεν εχω καμια τις εχω χασει...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Βρε κοριτσια τι τραβαμε για να γινουμε μανουλες(ή να ξαναγινουμε)Μηπως ξερετε τιποτα για βοτανα που βοηθουν στη συλληψη ή αν ξερετε κολπα απο την γιαγια ή της μαμας σας;;Εγω δεν εχω καμια τις εχω χασει...

εγγωμονο ξερω οταν τελειώσει ο αντρας να βγενει και να ξανά μένει η μαμά μου το είπε και ψιλά τα πόδια 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλά κάνεις.. είμαι ηδια ο μπαμπάς μου.. 

Δημοσίευση

Το εχω ακουσει και εγω για τα ποδια ψηλα το μπες βγες δεν το εχω ξανακουσει θα το δοκιμασω απο την αλλη βεβαια την μικρουλα μου την επιασα στα ορθια(sorry για την σταση)και την μεγαλη μου κλασικα εγω απο κατω και σηκωνομουν και αμεσως για νερο φαγητο ή για να ντυθουμε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.