Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Ετσι αντε να μας πεις και ευχαριστα για μωρακι!!!!????

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 375.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κι εγω το θέλω.. Αλλά πιστεύω θα με τιρανισει παρα πολυ

Δημοσίευση

Θα δεις θα ερθει εκει που δεν το περιμενεις και θα λες μπα παλι δεν εγινε τιποτα και τσουπ θα εχει γινει!!!!!!πραγματικα στο ευχομε μεσα απο την καρδια μου!!!! ?

Δημοσίευση

Καλησπερα κορίτσια! Love 30 σε ευχαριστω και το εύχομαι για ολες! Το πρωτο τεστ ωορηξιας έδειξε αρνητικό οπως και περίμενα μιας και σημερα ειναι η 11η μερα του κύκλου. Θα κανω και αυριο να δουμε...

Δημοσίευση

Τα test ωορεξιας ειναι σαν αυτα τα test εγκυμοσινης περιπου?δεν πηρα ποτε ειχα παει να παρω και μου ειπε η φαρμακοποιος πως παλι πρεπει να τα κανω με συνενοηση γιατρου και κατι τετοια χαζα και εφοσον εχω και μια σαλπιγγα πηγενα ουτος η αλλος στο γιατρο και δεν πηρα λετε να παρω τωρα ποτε δεν ειναι αργα εεε!!!!!?

Δημοσίευση

Τα τεστ ωορηξιας μοιάζουν με αυτα της εγκυμοσύνης. Ανιχνεύουν μια ορμόνη στα ουρά που ειναι υπεύθυνη για την ωορηξια και σου προσδιορίζουν τις δυο πιο γόνιμες μερες. Εγω εχω σταθερό κύκλο γενικά αλλα λεω γιατι να μην τα δοκιμάσω; Ο γιατρός μου ειναι σύμφωνος εφόσον δεν επηρεάζουν κάπου. Λειτουργούν ακριβως σαν τα τεστ εγκυμοσύνης δηλαδή με τα ουρά. Το μονο απαγορευτικό ειναι το κόστος τους αν πάρεις ψηφιακό απο φαρμακείο αλλα υπάρχουν και στο Ίντερνετ φθηνά.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλιτερα απο το ιντερνετ νωμιζω 50 τεστ ορεξιας 25 ευρώ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

40 τεστ ορεξιας και 20 τεστ εγκυμοσύνης μαζι 25€ 

Δημοσίευση

Πω πω τοσα test πολλα δεν ειναι?χαχα!!!! Δηλαδη διχνει θετικο και καλα και τοτε ειναι οι καταλληλες μερες?συγνωμη αν ειναι χαζες οι ερωτησεις αλλα δεν τα ξερω!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αν βγει θετικό ειναι η μέρα η γόνιμη συμφέρει παντός..

Δημοσίευση

Ναι σιγουρα συμφερει απλα δεν το ειχα καλοσκεφτει ποτε γιατι δεν ξερω απο ποια μερια θα εχω ωορεξια λογο της μιας σαλπιγγας αλλα να σας πω ειμαι ποιο θετικη τωρα!!!??

Δημοσίευση

Μια χαρα ουτε σε γιατρο ουτε τιποτα στο σπιτι και ξερεις ποτε!!!καλο!!!?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ακριβώς...!! Συγγνώμη που δεν απανταω γρήγορα περναω κατι φωτο στο Instagram :) ;-)

Δημοσίευση

Χαχα δεν πειραζει και εγω αυτο εκανα εστελνα κατι foto στο facebook απο τα γενεθλια της βαφτιστηρας μου!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ετσι ειναι εγω με mesenger τις εστηλα οχι δημοσιοποιηση ειναι και η μικρη μεσα και δεν βαζουμε παιδια στο face ουτε tweeter!!!τοσα ακουμε!!!!

Δημοσίευση

Καποιοι δεν το θεωρουνε επικυνδηνο εγω πιστευω πως ειναι και απ'οτι βλεπω την ιδια αποψη εχουμε !!!!!ωραια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.