Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Μονο εγω δεν εχω σημερα καθαριότητα..

Στο σπιτι μου δεν εκανα τιποτα μονο ντουλαπια της κουζινας και ντουλαπες!!!απο Δευτερα!!!! Σημερα ειχα καθαριοτητα στην πεθερα!!!

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 374.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Love μεσα σε 36-38 ωρες ή σε 36 ωρες;γιατι απο την αρχή ειχα μια απορία σε αυτο.αλλοι έλεγαν μεσα σε αυτες τις ωρες κ αλλοι σε 36 ωρες 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ΣΟΣ !!! Σήμερα εβγαλα καποιες σταγονες από καφετι υγρα χωρις καθολου κοκκινο χρωμα λετε να αργησε να γινει η εμφυτευση κ να εγινε τωρα;;;; :roll:

Δημοσίευση

Love μεσα σε 36-38 ωρες ή σε 36 ωρες;γιατι απο την αρχή ειχα μια απορία σε αυτο.αλλοι έλεγαν μεσα σε αυτες τις ωρες κ αλλοι σε 36 ωρες 

εγω δεν την εκανα την pregnyl σε μια φιλη μου της ειπε ο γιατρος μεσα σε 36-38 ωρες !!!!! Κανε οτι σου ειπε ο γιατρος σου!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!!! Μηπως ξερει καποια να μου πει αν σχετιζετε με κατι η εξεταση θρομβοφυλιας με τις εξετασεις που κανουμε να δουμε αν υπαρχει καποιο προβλημα?γιατι το ακουσα και αυτο!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αυτα δεν.τα εχω  καλο βράδυ

Μην φανταστεις και εγω δεν το κανω καθε φορα που παω !!!!?

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσια!!! σημερα θα φτιαξω ντουλάπες...τις δικες μας γτ του παιδιου τις εχω φτιαξει... ειστε καλα??

Δημοσίευση

Καλημερα Κυριακη μου καλο κουραγιο για τις ντουλαπες!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μην φανταστεις και εγω δεν το κανω καθε φορα που παω !!!!?

πάλι καλα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορτισα Κυριακή και να δουλεύεις ειναι σπαστικό.. άσχετο

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσιαααα!τι να κανεις νικη μου δουλεια να υπαρχει.Κυριακη καλο κουραγιο.Κοριτσια να σας ρωτησω κατι;ειναι φυσιολογικο να μου πρηζετε απο τωρα το στηθος ενω περιμενω περιοδο στις 5 νοεμβριου;;

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα τι κανετε;εγω γυρισα και ζηταω βοηθεια!εχω καθηστερηση εκανα τεστ και βγηκε αχνη γραμμη τι κανω;δεν το εχω ξαναπαθει τι να κανω;

Δημοσίευση

θα κανω χωριακη αλλα οχι τωρα λεω να κρατηθω λιγο αυτη η γραμμη με τρελλανε

Δημοσίευση

Γεια σας, ειμαι 24 χρονων και θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας σχετικα με αυτο που με απασχολει. Ειχα περιοδο στις 13 Σεπτεμβριου και ελευθερη επαφη στις 16. Ο κυκλος μου ειναι αναμεσα στις 28-30 ημερες, οποτε θεωρητικα θα επρεπε να ειχα αδιαθετησει. Ο γιατρος μου ειχε πει να περιμενω μεχρι την Δευτερα δηλ. στις 19 του μηνα και αν ειναι να κανω ενα τεστ. Την Παρασκευη πηγα να κανω μια καμπυλη σακχαρου και ινσουλινης λογω ενος προβληματος και το βραδυ με επεισαν να παρω ενα τεστ και να το κανω το πρωι. Αλλα η φιλη μου επεμεινε να παρω το predictor και οχι το clear blue. Το εκανα και βγηκε αρνητικο. Το θεμα ειναι πως εχω συμπτωματα που με μπερδευουν οπως πρησμενο στηθος με αρκετη ευαισθησια, ναυτια και ζαλαδα, πονακια χαμηλα σαν τσιμπηματα και αρκετα υγρα που με κανουν συνεχεια να πηγαινω στο μπανιο για να κοιταζω αν αδιαθετησα. Και η περιοδος συνεχιζει να μην ερχετε.. Εσεις τι μου προτεινετε να κανω?? Πιστευετε οτι μπορει να ειμαι εγκυος??? Θα ηθελα πολυ να ακουσω την συμβουλη σας...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αυτα ειναο συμπτώματα και καλος ήρθες.. κανε αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου.! Και σου το εύχομαι να είσαι..!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.