Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 382.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια ούτε από εμένα ακομα... η καθυστέρηση συνεχίζετε. Από συμπτώματα έχω μόνο αυτά που σας έχω πει...

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια.τι κανετε;nefos γιατι δεν κανεις ενα τεστ;;;;

Δημοσίευση

Εγω τι πιστεύω! Χαχα πες τα Irekon , πες της να κάνει τεστ !

Δημοσίευση

ε μα αφου εχει καθυστερηση τι περιμενει.τουλαχιστον ειτε ετσι ειτε αλλιως θα ξερει.θα ειναι και πιο καλα αν ειναι εγκυος, που το ευχομαι, να μην αφηνει μερες να παιρνουν για να παρει το γιατρο.

Δημοσίευση

Πάντως δεν χρειάζεται να έχεις κ ιδιαίτερα συμπτώματα ! Μας κρατά σε αγωνία ! Irekon συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη σου !

Δημοσίευση

τα τεστ δειχνουν απο την πρωτη μερα.εμενα εδειξε και μια μερα πριν.

Δημοσίευση

Το τεστ σου δείχνει έγκυρα απο την πρώτη μερα , γιατί να αφήσεις 5 ?

Δημοσίευση

να σας κάνω μια ερωτηση? Γτ είμαι κ λίγο άσχετη... Τον προηγούμενο μήνα δηλαδή τον Φεβρουάριο αφού βγήκα από το νοσοκομείο ήρθα σε ελεύθερη επαφή με τον αραβονιαστικο μου κ μετά από 3 μέρες περίπου είδα καφέ υγρά κ στης 27 ήταν να αδιαθετισω αλλά τίποτα... η ερώτηση μ είναι η εξης... η καθυστέρηση της περιόδου είναι τον μήνα που έγινε η σύλληψη? Να σιμιοσω πως ήμουν σε γόνιμες μέρες!!

Δημοσίευση

Γτ έτσι έχω ακούσει ότι πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες για να φανεί το σωστό αποτελεσμα

Δημοσίευση

αν εισαι εγκυος μετα τη συλληψη η χοριακη σου αρχιζει να ανεβαινει.απο την πρωτη μερα αντε απο τη δευτερη φαινεται.αλλη επαφη ελευθερη ειχες;σε ποια μερα του κυκλου ησουν οταν ειδες τα υγρα;

Δημοσίευση

Εννοείται οτι η καθήστε ρήση ειναι υο μήνα που μένεις εγκυος δηλαδή αν η σύλληψη εχει γίνει το Φεβρουάριο η περίοδος σου εχει ήδη καθυστέρηση κατα 4 μέρες ειναι υπεραρκετές για να ξέρεις άμεσα κ έγκυρα οτι ειςαι εγκυος !

Δημοσίευση

Πρώτα κανε ένα τεστ απο το φαρμακείο κ μετα αν βγει θετικό κανε χοριακη πολυ απλά όλα .

Δημοσίευση

Αν θυμάμαι καλά Ιρακινοί μετά από 3 μέρες μετά από τις γωνιμες... σε ευχαριστώ didaki μου έλυσες την απορία :)

Δημοσίευση

Αν ειςαι εγκυος ένα απλό τεστ θα σου δώσει την απάντηση , μην αργεις αλλο θα πρεπει να ξεκινήσεις φυλλικό οξύ .

Δημοσίευση

Καλέ εννοείτε πως θα κάνω τεστ έχω μεγάλη αγωνία... Αφήστε που νιώθω κάποιες φορές πως έχω δέκατα ακόμα κ τώρα το νιώθω... απλά είμαι σε μια άσχημη φάση που δεν μπορώ ακόμα να πάω να το πάρω... πιστευεω να καταλαβενετε...

Δημοσίευση

πως ξερεις οτι ηταν τρεις μερες μετα τις γονιμες;κανεις τεστ ωορηξιας και το βρησκεις;γιατι τα καφε υγρα σημαινουν και ωορηξια.

Δημοσίευση

Πρηνής πιο πάνω irekon ήθελα να πω.. απλά είμαι από κινητό κ μπερδευομαι

Δημοσίευση

Θα μπορούσες να σου το φέρει μια φίλη η ο Αντρας σου ....οκ εσυ ξέρεις καλυτερα καταλαβαίνω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.