Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας ειμαι η Νικη παντρευτήκαμε με τον άντρα μου στης 04/10/2014 μετα απο τον γαμο μας βάλαμε κατευθείαν για ενα παιδάκι (ο άντρας μου έχουν κληρονομιά για δίδυμα δεν θα πω και οχι για δυο παιδάκια) . Εχω ασταθή κύκλο παει σχεδόν κάθε τρεις μήνες εχτές είχα κατι ροζ σαν την πρωτη μερα της περιόδου μου και σημερα τίποτα (εγω οταν εχω ροζ σημενει περίοδος και απο την επόμενη έρχεται κανονικά τώρα ομως οχι) η τελευταία περίοδος μου ήταν 26/10/14 οταν Τέλειοσε η περίοδος μου αρχίσαμε απο την επόμενη μερα για παιδάκι μήπως αυτο το ροζ που έβγαλα ειναι κανένα σημάδι για παιδάκι..??

Σας ευχαριστω και συγνώμη αν εχω ορθογραφικά λάθη ειναι απο το ipad και τα βγάζει όπως θέλει.

Θελουμε παρά πολυ να γίνουμε γονείς..

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 371.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Geia su koritsaki. ..liges meres diafora aton gamo mas. Xaxa. . Kalo simadi auto

Δημοσίευση

Na skefteis tin megsliteri kathisterisi p ixes ..poses meres itan? Min se agxonei to gegonos oti den exeis stathero kiklo. Emena itan xiroteros.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν είχα ποτε καθυστέρηση ειμουν πάντα κάθε τρεις μήνες. Τώρα τον τελευταίο καιρό μου είχαν έρθει στον Σεπτέμβριο και μετα και τον Οκτώβριο που κανονικά αν υπολογίσω μετα απο τον Σεπτέμβριο έπρεπε να μου έρθει τώρα τον Δεκέμβριο αλά μετα απο την τελευταία που ήρθε τον Οκτώβριο αν υπολογίσω ειναι τώρα τον άλλο μήνα. Δεν εχω είδα τώρα ποτε θα πρέπει να μου έρθουν. Ομως προχτές είχα κατι ροζ όπως και εχθές το πρωί. :/

Δημοσίευση

Alla periodos afanti? Pare kane to self clear. Ine pl euesthito.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι άφαντη..!! Θα το πάρω να δούμε..!! Ποτε δεν ξέρεις..!!

Δημοσίευση

Soy euxome na Ine thetiko.

Δημοσίευση

Iparxun k test ooriksias na kseris

Δημοσίευση

Eisai ontos toso mikri oso grafeis? ?? Mono 20 xronon k thes na ginis manoula?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι όντως όσο γράφω ειμαι το θελω παρά πολυ..! Και εγω και ο άντρας μου

Δημοσίευση

Oxi katholou. Antithetos. TA orea ine ayta se mikres ilikies opos oi dikes sas.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Στης μέρες μας ειναι σπάνιος στην δικιά μου ηλικία να θέλουν την ξέρουν και να κάνουν μια οικογένεια.! Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κανουμε οικογένεια απο την αρχή..!! Και είμαστε στην λογική οτι όσο πιο γρήγορα τόσο πιο ωραίο οτι μαζί με τα παιδια θα μεγαλώνουμε και εμείς

Δημοσίευση

Simfono apolita mazi sou. .an guriza ta xronia piso to idio tha ekana! !! Ularxei kapoia ergasia? Apo p ise?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

εχω σπουδάσει web design development δλδ δουλεύω μόνη στο σπίτι το απο που ειμαι θα σου το στιλω σε μνμ εδώ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Συνεχίζεται αυτο με το ροζ αλλά δεν ειναι συνεχόμενο έρχεται απο προχτές μετα απο δουλειές και πάντα εμφανίζεται κατα της 4 και μετα οταν ξαναπάω τουαλέτα δεν υπαρχει τίποτα... :/ τι να ειναι..??

Δημοσίευση

Den katalabeno gt den kanis ena test! !!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Λεω μιπως ειναι νωρίς. Λεω μιπως ειναι καλλίτερα να το κανω την άλλη εβδομάδα

Δημοσίευση

Καλησπέρα,και εγώ παντρέυτηκα 25-10....απο τον Ιούλιο έχουμε βάλει μπροστά για ένα παιδάκι,αλλά δυστυχώς ακόμα τπτ.Έχω απογοητευτεί πολύ....Σου έυχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σου.

Δημοσίευση

Exeis kn exetasis? ??

Δημοσίευση

Αν εννοείς εμένα,ναι.και εγώ και ο άντρας μου και όλα είναι κομπλέ

Δημοσίευση

E agxos tha ine tote

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.