Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Εντατικές Προσπάθειες Για Σύλληψη!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

το τράβηγμα έχει δυναμώσει και νιώθω κάτι τσιμπιματακια αραιά και που..και στο σημείο οπου νιώθω αυτό το τράβηγμα ψηλαφίζοντας με το χέρι μου διαπίστωσα οτι είναι λιγάκι διογκωμένο αυτο το σημείο και λίγο πιο σκληρό απο το υπόλοιπο δέρμα...!Έχω ανησυχήσει αρκετά...όλο το βράδυ χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ ένιωθα έντονα αυτό το τράβηγμα-μούδιασμα-τσίμπημα..τι μπορεί να είναι; να είναι πιθανή εγκυμοσύνη; η κάτι άλλο πιο σοβαρό; δεν ξέρω τι να υποθέσω..επίσης εδώ και 2-3 μέρες περίπου το στήθος μου έχει γίνει αρκετά ευαίσθητο και έχει σκληρύνει λιγάκι και με πονάνε αρκετά οι θηλές μου..είχε κάποια παρόμοια συμπτώματα και τελικά ήταν εγκυούλα; Σας παρακαλώ απαντήστε μου άμεσα γιατί κοντεύω να τρελαθώ!!!!!!Επίσης να προσθέσω ότι επειδή κρατάω απο τον σεπτεμβριο θερμοδιάγραμμα..έχω διαπιστώσει ότι όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία μετά απο 12-13 μέρες το πολύ μου έρχεται περίοδος..άρα κανονικά περιμένω να μου έρθει η περίοδος στις 4-5 Φεβρουαρίου..πότε με συμβουλευτε να κάνω τεστ εγκυμοσύνης ώστε να είναι αξιόπιστο;

Συγνώμη αν σας κούρασα...περιμένω με μεγάλη αγωνία τις απαντήσεις σας!

Δημοσίευση

καλημερα και καλο μηνα!καλη επιτυχια στις προσπαθειες!επειδη μπερδευτηκα λιγο εχεις ηδη καθυστερηση η οχι?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Επίσης καλό μήνα...!!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!!!οχι δεν έχω ακόμα καθυστέρηση...σε 3-4 μερούλες περιμένω..

Δημοσίευση

ε τοτε μαλλον πρεπει να κανεις μια χοριακη εστω και με μια μερα καθυστερηση που ειναι και αξιοπιστη γιατι τα τεστ μπορει να σε τρελανουν!εμενα παντως η χοριακη εδειξε χωρις καθυστερηση.σου ευχομαι το καλυτερο αποτελεσμα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Λέω να περιμένω μέχρι την πέμπτη για σιγουριά και αν δεν έχει έρθει μάλλον θα πάω για χοριακη..Σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά!Εσύ έχεις δυδιμάκια;

Δημοσίευση

καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσακι μου!!!ναι εγω διδυμακια περιμενω αγορακι και κοριτσακι.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Συγχαρητηρια..μπραβο..καλως να τα δεχτεις τα μωρακια σου! :) εντομεταξυ το στηθος μου ποναει αρκετα και εχει γινει αρκετα ευαισθητο στα αγγιγματα..εχει σκληρυνει λιγο..και νιωθω ωρες ωρες κατι σαν καψιμο.μουδιασμα και τσιμπιματακια αλλα ωρες ωρες με ποναει ελαχιστα...η θερμοκρασία συνεχιζει να ειναι ανεβασμένη..χθες 37.1 και σημερα 36.9..ποναω πολυ επίσης στην μεση...τοσο που δεν μπορω να σταθω ορθια για πολυ..2 μερες τωρα εχω αυπνη δεν ειχα που να βολεψω το στηθος μου και με το που το βολεβα με επιανε η μεση...αυτα μπορει ανετα να ειναι και συμπτωματα περιοδου αλλα το θεμα ειναι οτι ποτε πριν την περιοδο δεν ειχα τετοια συμπτωματα...και το στηθος μου ειδικα σπανια με πονουσε και οχι τοσο πολυ οσο τωρα...ουφφ αντε να δουμε.. :/ στην ουσια ειναι η πρωτη φορα που καναμε ελευθερα τις γονιμες μερες...και ελεγα σιγα μην εμεινα εγκυος με την πρωτη..αλλα οταν αρχισαν αυτα τα συμπτωματακια αρχισα να λεω βρε μηπως εμεινα τελικα? χμμμ...ολα ειναι πιθανα..θα δειξει..!!!!!! :)

Δημοσίευση

καιγω ετσι ελεγα σιγα με την πρωτη μη εμεινα κιολας!!!σου ευχομαι να πανε οοοοοολα καλα!!!!!να μπεις να μας πεις τα νεα σου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.