Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 30+5 ΕΒΔΟΜΑΔΑ .ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΕς ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ,ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑς ΤΟ ΙΔΙΟ;(ΟΧΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΕΣΗ)

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ 30+5 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ,ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΜΥΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΧΑΜΗΛΑ..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΙ ΕΜΑΝΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ....ΝΤΟΠΛΕΡ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ;ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ.

Δημοσίευση

mhn anisixeis apla megalonei !!!!!(nai kialo)bale kamia kremoula kai hremise ligo .tis sispsseis kai egw akoma den tis katalaba alla autes oi enoxliseis den einai sispaseis apoti exw akousei autes kratane gia liga lepta 1-2 kai oxi opos auto gia wres.

Δημοσίευση

Ακριβως τα ιδια συμπτωματα εχω και εγω εδω και καποιο καιρο και ειμαι στην 30η+1!Μαλιστα νιωθω πονο ψηλα στα πλευρα και ιδιαιτερα οταν κοιμαμαι στα πλαγια!Το συζητησα με τον γιατρο μου και συμβαινει λογω του οτι μεγαλωνει η μπεμπουλα μου!Εμενα εχει γυρισει απο την 27η εβδομαδα και εχει μεινει εκει!Δε νομιζω να ξαναγυρισει!Οσο για το doppler απο την 27η και καθε δυο εβδομαδες παρακολουθουμε τη μικρη με αυτο για να ειμαστε σιγουροι οτι ολα πανε καλα μεχρι το τελος!

savropinguinos με το doppler παρακολουθουν το καταποσο γινεται σωστα η κυκλοφορια του αιματος στον ομφαλιο λωρο του εμβρυου και της καρδιας!Το doppler δινει κατι σαν εγγυηση οτι το εμβρυο θα ζησει μεσα στη μητρα για περιπου μια ακομη εβδομαδα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΛΕς ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΩΡΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΛΩΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΤΛ.ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ.

Δημοσίευση

Αυτή η πίεση στηβ κοιλιά μήπως είναι συσπάσεις; Νιώθετε να πετρώνει;

Δημοσίευση

Εγω τουλαχιστον πιεση νιωθω ψηλα προς τα πλευρα!

Τις συσπασεις τις καταλαβαινω γιατι γινεται πετρα χαμηλα η κοιλια μου και νιωθω δυσφορια οταν συμβαινουν.

Δημοσίευση

Δεν θεωρούν όλοι οι γιατροί απαραίτητο το doppler ακριβώς γιατί είναι μόνο για μικρό χρονικό διάστημα.Το κάνουν όταν θεωρούν ότι υπάρχει κάποιος λόγος...

Δημοσίευση

Happyland sthn deuterh egumosinh isos katalabw kai isos niosw sispaseis.gia thn wra den nomizw na exw niosei kai na exw niosei den to kserw .oti kai na exw akousei giautes tipota den mou teriazei.:S

Δημοσίευση

Αυτό ακριβώς που λέει η Αφροδίτη ισχύει και για μένα, δεν νομίζω να έχω νιώσει καμιά σύσπαση, βέβαια κάτι πιέσεις τις νιώθω αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι, αλλά μου φαίνεται σαν να σπρώχνει το νινί με τα πόδια ή τα χέρια προς τα έξω, αφού κάνει σαν βουναλάκια ώρες ώρες και με το που το ακουμπάω εξαφανίζεται το ζουζούνι,πάει απο την άλλη!:silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.