Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Απορίες για daronda

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια, τι ξέρετε για το συγκεκριμένο φάρμακο; Θα το ξεκινήσω σε αυτήν την προσπάθεια και έχω μπερδευτεί! Μου είπαν να το ξεκινήσω στην αρχή της περιόδου. Καλά κατάλαβα; Στην πρώτη μου εξωσωματική είχα πάρει orgalutran. Είναι το ίδιο ή άλλο πρωτόκολλο; Και αν αδιαθέτησα στις 8μμ ποιά θεωρείται η πρώτη μέρα περιόδου; Σήμερα ή αύριο; Ουφ, τελικά απέχω πολύ από το να πάρω μάστερ στην εξωσωματική μου φαίνεται!!

Δημοσίευση

To daronda πρέπει να είναι σαν τις Arvecap (για καταστολή) εμένα μου είχε πει ο γιατρός ότι αν μου έρθει μέχρι τις 10 το βράδυ περίοδος, τότε είναι η 1η μέρα, αλλιώς (αν έρθει 10 και) τότε 1η μέρα θεωρείται η επόμενη.. α, και να δεις κόκκινο αίμα όχι καφετια... πότε σου είπε θα ξεκινήσεις διέγερση (μετά από 3 μέρες πχ) και με ποια φάρμακα?

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση

Fifoulinaki οι daronda είναι για καταστολή.Ηρεμούν τις ωοθήκες για να μη προχωράνε στη παραγωγή ωαρίων έτσι ώστε μετά να ξεκινήσεις τη διέγερση και να φουλάρεις γρηγορότερα και ποιοτικότερα.Είναι αντίστοιχες με arverkap που λέει η daphne.Εγω στις προκλήσεις τις είχα δοκιμάσει,στην εξωσωματική μου δωσε arverkap και puregon μετά.

Όσο για πρώτη μέρα περιόδου εγώ έπιανα αυτή που ξεκινούσα να χω κανονική ροή.Πχ αν απο το βραδι εχω πόνο και λίγο αίμα και την επόμενη κατέβει πιάνω την επόμενη.

Καλή αρχή!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!! Τελικά ο γιατρός μου είπε να θεωρήσω τη σημερινή σαν πρώτη μέρα και να ξεκινήσω αύριο με το daronda. Αυτό που μου φάνηκε παράξενο είναι οτι την 3η μέρα θα ξεκινήσω και τις menopur. Το έχει κάνει αυτό καμιά κοπέλα;

Δημοσίευση

Ναι, και γω με τα αντίστοιχα arvecap & puregon την 1η φορά και arvecap-merional την 2η, τις ξεκίνησα μια μέρα μετά. Είναι... ταχύρυθμο ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.