Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KILA MWROY

Featured Replies

Δημοσίευση

Από 11 μέχρι 18 μηνών αν είναι κορίτσι, αν είναι αγόρι από 11 μέχρι 16 μηνών.

Δημοσίευση

Από 11 μέχρι 18 μηνών αν είναι κορίτσι, αν είναι αγόρι από 11 μέχρι 16 μηνών.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

EYXARISTW POLU GIA THN APANTISH .SKEUTOME NA PARW EPANAXRISIMOPOIOUMENES PANES KAI DEN GNORIZA POSO EINAI MEXRI TA 10 KILA POU EINAI TO PRWTO NOUMERO.ARA UPOLOGIZW ENA XRONO PANW KATW.EUXARISTW KAI PALU

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

EYXARISTW POLU GIA THN APANTISH .SKEUTOME NA PARW EPANAXRISIMOPOIOUMENES PANES KAI DEN GNORIZA POSO EINAI MEXRI TA 10 KILA POU EINAI TO PRWTO NOUMERO.ARA UPOLOGIZW ENA XRONO PANW KATW.EUXARISTW KAI PALU

Δημοσίευση

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΣ?

Δημοσίευση

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΣ?

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

KORITSIA GIA PITE MOU LIGO POSON MHNWN EINAI PERIPOU ENA MWRO 10 KILWN?

Της φίλης μου ειναι σχεδόν 6 μηνων αγοράκι και ειναι 10,500 !!!:woohoo:

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

KORITSIA GIA PITE MOU LIGO POSON MHNWN EINAI PERIPOU ENA MWRO 10 KILWN?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kale ti to taizei bre lala :laugh: me bazeis se skepseis tora.terez einai oi ufasmatines panes pou tis pleneis legomenes kai oikologikes

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kale ti to taizei bre lala :laugh: me bazeis se skepseis tora.terez einai oi ufasmatines panes pou tis pleneis legomenes kai oikologikes

Δημοσίευση

Afroditi καλημέρα κι απο μένα, δεν είναι πάντα απόλυτο η σχέση ηλικίας-βάρους. Κανονικά λένε ότι ένα μωράκι 12 μηνών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10 κιλά.

Υπάρχουν κ οι καμπύλες ανάπτυξης που δείχνουν γραφικά τη σχέση ηλικίας-βάρους κ μπορείς να τις βρεις κ σε sites στο internet.

Εγώ πιστεύω ότι είναι στο παιδί κ στην διατροφή που κάνει. Οπότε ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων.

Δημοσίευση

Afroditi καλημέρα κι απο μένα, δεν είναι πάντα απόλυτο η σχέση ηλικίας-βάρους. Κανονικά λένε ότι ένα μωράκι 12 μηνών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10 κιλά.

Υπάρχουν κ οι καμπύλες ανάπτυξης που δείχνουν γραφικά τη σχέση ηλικίας-βάρους κ μπορείς να τις βρεις κ σε sites στο internet.

Εγώ πιστεύω ότι είναι στο παιδί κ στην διατροφή που κάνει. Οπότε ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις εκ των προτέρων.

Δημοσίευση

Αφροδιτη εμενα το κοριτσακι μου γεννηθηκε 2900 και τωρα πριν κλεισει τους δυο μηνες ειναι 6 κιλα...:woohoo: Βγαλε ακρη...

Δημοσίευση

Αφροδιτη εμενα το κοριτσακι μου γεννηθηκε 2900 και τωρα πριν κλεισει τους δυο μηνες ειναι 6 κιλα...:woohoo: Βγαλε ακρη...

Δημοσίευση

εγω κοριτσια απο κιλα δεν γνωριζω αλλα μαρεσουν τα ζουμπουρλουδικα μωρα.μετα μπουτακια,τα μαγλακια....

Δημοσίευση

εγω κοριτσια απο κιλα δεν γνωριζω αλλα μαρεσουν τα ζουμπουρλουδικα μωρα.μετα μπουτακια,τα μαγλακια....

Δημοσίευση

Α!!κοριτσια εμενα ειναι μια πονεμενη ιστορια..Ειναι απο τα λιγοφαγωτα μωρα.Εμενα ειναι 8 μηνων και ειναι 7700 κιλα.:( Καλη ειναι αλλα βλεπω αλλα μωρα και τρελενωμε μετα για την δικια μου...:( :( :(

Δημοσίευση

Α!!κοριτσια εμενα ειναι μια πονεμενη ιστορια..Ειναι απο τα λιγοφαγωτα μωρα.Εμενα ειναι 8 μηνων και ειναι 7700 κιλα.:( Καλη ειναι αλλα βλεπω αλλα μωρα και τρελενωμε μετα για την δικια μου...:( :( :(

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ6500 ΚΙΛΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΥΓΙΗ.

Δημοσίευση

Αν σας πω οτι θηλάζει μονο ακομα? Μαλιστα κανει μονο 6 γευματα την ημέρα !:woohoo:

Θα βάλει σιγουρα φρένο σιγα σιγα , αλλα δεν μπορεις ποτε να ξέρεις τι ανάπτυξη θα έχει ενα μωρό :)

Δημοσίευση

natural έγραψε:

ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η ΝΟΥΝΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ!!!:laugh: :laugh:

ΜΠΡΑΒΟ!ΑΨΟΓΗ!

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΚΙΛΑ!

ΜΟΝΤΕΛΟ..:P

Δημοσίευση

gia na parigorithite i baftistikia mou einai 16 minon kai 8500!!!!:woohoo: :woohoo: tsilibithra!!!! einai omos, doksa to theo, ugiestati kai apisteuta zoiri!!!:silly: :silly: tis kanoun eksetaseis...tis ksanakanoun...ola einai mia xara!!!:dry: :dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.