Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ψάχνω φάρμακα εξωσωματικής!

Featured Replies

Δημοσίευση

χρειάζομαι κάποια φάρμακα εξωσωματικής και μόνο εσείς μπορείτε να βοηθήσετε κορίτσια.Gonal -puregon-menopur ότι υπάρχει σε κάποια και επίσης arvecap -gonapeptyl επίσης όποιο απο τα δύο υπάρχει..Οι καιροί δύσκολοι και πιστέυω πως όπως και εγώ είχα χαρίσει φάρμακα να υπάρχει κάποια ευγενική ψυχή να μας βοηθήσει.Σας ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 14.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

barcelonita ποτε ξεκινας?δυστηχως φαρμακα δεν εχω να σου δωσω γιατι ξεκιναω και εγω σε λιγες μερες..καποια ασφαλεια δεν εχεις να τα γραψεις?

μακαρι να βρεις οσα χρειαζεσαι τα κοριτσια βοηθανε πολυ ετσι μου εστειλαν και μενα αρκετα φαρμακα.

ευχομαι καλη επιτυχια με θετικο αποτελεσμα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όταν τα συγκεντρώσω ξεκινώ ..Καλή επιτυχία και εύχομαι να αγκαλιάσεις σύντομα το μωράκι σου..

Δημοσίευση
Όταν τα συγκεντρώσω ξεκινώ ..Καλή επιτυχία και εύχομαι να αγκαλιάσεις σύντομα το μωράκι σου..

ευχαριστω πολυ μακαρι και για τις δυο μας!!!

Δημοσίευση

καλη επιτυχια κοπελα μου...φτου δεν εχω τετοια....δεν τα ξερω καν...κανα ταρντυφερον κανα φιλισιν κανα ασβεστιο εδω ειμαι αν χρειαστεις....καλη επιτυχια και ολα δεξια....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια κάτι κατάφερα να βρώ με τη βοήθειά σας να είστε καλά(Ιωάννα μου σε ευχαριστώ) για τη διέγερση.Μου λείπουν μόνο καταστολής arvekap ή gonapeptyl ότι βρώ και ίσως κρινόν που αυτά μάλλον θα τα αγοράσω τελικά.Να ρωτήσω...τα παίρνω σε κάθε φαρμακείο ή όποιο είναι συμβεβλημένο με εοπυυ?Φαντάζομαι εξ ολοκλήρου τα πληρώνω ε?Πάντως βρε κορίτσια μεγάλη υπόθεση να βοηθάμε η μια την άλλη...

Δημοσίευση

barcelonia τις arvecap μπορεί να στις γράψει ένας γυναικολόγος νομίζω... αν ναι τότε πας σε οποιοδήποτε φαρμακείο και πληρώνεις 25% συμμετοχή... ( η αρχική τους τιμή είναι 38ευρω/κουτί - έχει 7 μέσα)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν το γνωρίζω αυτό,αν ισχυει...Αν όντως είναι έτσι γιατί ο γιατρός μου είπε να περάσω επιτροπή και μου τις σημείωσε ως δύσκολες στην ανεύρεση,όπως και τα φάρμακα διέγερσης?Συγκεκριμένα μου είπε,πως τα πράγματα δυσκόλεψαν όποιο απο τα φάρμακα βρείς ξεκινάμε...

Μακάρι να γράφονται να γλυτώσω και τα έξοδα..

Δημοσίευση

το φαρμακείο του ΙΚΑ δεν τις έχει τις arvecap (πάρε τηλ. αν θες να το επιβεβαιώσεις) πήγαινε και σε ένα φαρμακείο και ρώτα αν τις έχουν και αν τις πουλάνε αν στις συνταγογραφήσει ο γιατρός (μπορεις να τις παραγγείλεις πρώτα από το φαρμακείο και μόλις τις παραλάβουν να στις συνταγογραφήσει ηλεκτρονικά ο γιατρός σου) εγώ έτσι τις αγόρασα..

Δημοσίευση

εμενα παλι μου συνταγογραφησαν εκει στο κεντρο τις ovitrelle και cetrotide που ηθελα και θα παω στο φαρμακειο να πληρωσω μονο συμμετοχη.δεν περναω απο επιτροπη!δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο σε ολα τα φαρμακα η αν εχεις γραψει και αλλα παλιοτερα γιατι εγω δεν εχω γραψει κανενα ηταν τα μοναδικα που αγορασα απο τα πιο ακριβα φαρμακα.

• 8 months later...
Δημοσίευση

Καλησπερα ψαχνω pergoveris 150, avercap kai menopur αν εχει καποια ας μου στειλει μηνυμα. Λογω απεργιων δεν μπορω να περασω απο την επιτροπη εξωσωματικης

Δημοσίευση

Καλημέρα, λόγω μη ασφαλίσης μου σε ταμείο, ζητάω να με βοηθήσετε με cetrotide 0.25 και gonal 900. Σας ευχαριστώ.

• 1 month later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα Κορίτσια, αναζητώ επειγόντως φαρμακα εγκυμοσυνης GONAL H MENOPUR.Δυστυχώς σαν ανεργη δεν μπορω να τα γράψω σε βιβλιάριο για να πληρώσω μόνο συμμετοχή. .Αν οποιαδήποτε κοπέλα έχει στη διάθεσή της απο πριν περισσεούμενεςπου δεν τις χρειάζεται πλέον και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα,βρίσκομαι σε μεγάλη ανάγκη!!!!!!!!!​ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! 6971843391

Δημοσίευση

KANEIS VRE KORITSIA?????EINAI EPHGON.!!!!!!MIA EVDOMADA PRIN OLHPSIA, KE O GIATROS MOY ANEVASE TIN DOSI.DEN MOY FTANOYN TA FARMAKA.XREAZOYME GONAL I MENOPOYR.SAS PARAKALW NA ME BOHTHEISTE,EINAI MEGALH ANAGH! EYXARISTW EK TWN PROTERWN!!!!KALH SAS EPITUXIA!!!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ 1 ΚΟΥΤΙ PUREGON ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

• 3 months later...
Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια εχω δυο gonal που ληγουν σε τρεις μηνες,αν μπορει καποια να μου τις αλλαξει με πιο μακρινη ημερομηνια και επειδη δεν εχω αλλη ευκαιρεια να περασω επιτροπη αν υπαρχουν αλλες δυο.Ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση

Καλησπερα εχω δυο gonal που ληγουν σε τρεις μηνες αν καποια μπορει να μου τις αλλαξει με μακρυτερη ημερομηνια ληξεως θα ηταν τελεια.Επισης επειδη δεν εχω αλλη ευκαιρεια για επιτροπη αν υπαρχουν αλλες δυο gonal γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι

Δημοσίευση

Καλησπερα. Το Δεκεμβριο ξεκιναω μια ακομα προσπαθεια. Αν καποια κοπελα εχει περισευμα σε gonal και menopur θα ημουν υποχρεη. Ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση

Γεια σου κατερινακι πως θα γινει να επικοινωνεισουμε?Εγω θα ανεβω αθηνα ετσι κι αλλιως για αλλες δουλειες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.