Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!! Χίλια καλά να βρουν το σπιτικό σας και η Παναγίτσα να προσέχει όλα σου τα παιδάκια και τον αντρούλη σου!!! Καλή εγκυμοσύνη ...μανούλα διδύμων (!!!) και Καλά Χριστούγεννα να περάσετε!!! ;)

parent9.gif

• Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!! Χίλια καλά να βρουν το σπιτικό σας και η Παναγίτσα να προσέχει όλα σου τα παιδάκια και τον αντρούλη σου!!! Καλή εγκυμοσύνη ...μανούλα διδύμων (!!!) και Καλά Χριστούγεννα να περάσετε!!! ;)

parent9.gif

Δημοσίευση

glitterfy033201317D36.gif

me to kalo na ta kratiseis gera stin agalitsa sou k eisai eftixismeni me tin oikogeneia sou filia.

Δημοσίευση

glitterfy033201317D36.gif

me to kalo na ta kratiseis gera stin agalitsa sou k eisai eftixismeni me tin oikogeneia sou filia.

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια τυχερούλα!!!! όλα να πάνε τέλεια!

Καλή συνέχεια!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια τυχερούλα!!!! όλα να πάνε τέλεια!

Καλή συνέχεια!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια κοπελα μου.με το καλο να ρθουν..ευχομαι ολα να πανε καλα..

Δημοσίευση

συγχαρητηρια κοπελα μου.με το καλο να ρθουν..ευχομαι ολα να πανε καλα..

Δημοσίευση

kalhmera kai apo mena!!! pw pw ti eytyxia einai auth!!!! mpravo kopela mou to kalytero xristougenniatioko dwro me to kalo na er8oun ta mwrakia sou kai na ta kamarwneis opws epi8ymeis kai ta 4!!!!!!! makari h panagitsa na voh8hsei kai mena na eisai kala kopela mou polla filakia!!!

Δημοσίευση

kalhmera kai apo mena!!! pw pw ti eytyxia einai auth!!!! mpravo kopela mou to kalytero xristougenniatioko dwro me to kalo na er8oun ta mwrakia sou kai na ta kamarwneis opws epi8ymeis kai ta 4!!!!!!! makari h panagitsa na voh8hsei kai mena na eisai kala kopela mou polla filakia!!!

Δημοσίευση

Μπραβο:woohoo: συνχαρητηρια!!Πω!Πω!Τι χαρα μεγαλη ειναι αυτη;Χαρηκα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Μπραβο:woohoo: συνχαρητηρια!!Πω!Πω!Τι χαρα μεγαλη ειναι αυτη;Χαρηκα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

sygxarhthria gia thn didimh egymosunh sou!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

me to kalo na ta fereis ston kosmo!!!

ax!ti omorfo pou megalwnei h oikogeneia:woohoo:

k ta alla 2 zouzounia sou 8a apokthsoun aderfakia:woohoo:

na eiste geroi k eytyxismenoi!!!

me to kalo mammy4

filakia:kiss:

Δημοσίευση

sygxarhthria gia thn didimh egymosunh sou!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

me to kalo na ta fereis ston kosmo!!!

ax!ti omorfo pou megalwnei h oikogeneia:woohoo:

k ta alla 2 zouzounia sou 8a apokthsoun aderfakia:woohoo:

na eiste geroi k eytyxismenoi!!!

me to kalo mammy4

filakia:kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!! Διδυμάκια τι καλά!!!! Να προσέχεις λίγοοο παραπάνω και να κρατήσεις σε λίγους μήνες 2 γερά μωράκια!!!! Ααααααααααχχχχχχχχ είναι το όνειρό μου να κάνω διδυμάκια, είχατε κληρονομικότητα;

πολλά φιλιάαα

χχχ

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!! Διδυμάκια τι καλά!!!! Να προσέχεις λίγοοο παραπάνω και να κρατήσεις σε λίγους μήνες 2 γερά μωράκια!!!! Ααααααααααχχχχχχχχ είναι το όνειρό μου να κάνω διδυμάκια, είχατε κληρονομικότητα;

πολλά φιλιάαα

χχχ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλες...οι ευχές σας είναι πολύτιμες κ πανέμορφες. Ειλικρινά με συγκινήσατε πάρα πολύ και χάρηκα ακόμη περισσέτερο που θα σας έχω κοντά μου με τις ευχές και τη σκέψη σας. Πολλά πολλά φιλιά σε όλες, πολλές ευχές και από μένα να είσαστε γερές με τις οικογένειες σας, τα ζουζούνακια σας κ όσες το επιθυμήτε να αποκτήσετε με το καλό να έρθει.

iligen, ήμουν στη έννατη εβδομάδα όταν άκουσα τις καρδούλες κ είδα τα νινάκια μου, τα είδα πεντα κάθαρα καθώς είναι κ τα δύο στον ίδιο σάκο, είναι μονοζυγωτικά.

julie κληρονομικότητα άμεση όχι, πολλές γενιές πίσω ένα περιστατικό.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες σας κ σας εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλες...οι ευχές σας είναι πολύτιμες κ πανέμορφες. Ειλικρινά με συγκινήσατε πάρα πολύ και χάρηκα ακόμη περισσέτερο που θα σας έχω κοντά μου με τις ευχές και τη σκέψη σας. Πολλά πολλά φιλιά σε όλες, πολλές ευχές και από μένα να είσαστε γερές με τις οικογένειες σας, τα ζουζούνακια σας κ όσες το επιθυμήτε να αποκτήσετε με το καλό να έρθει.

iligen, ήμουν στη έννατη εβδομάδα όταν άκουσα τις καρδούλες κ είδα τα νινάκια μου, τα είδα πεντα κάθαρα καθώς είναι κ τα δύο στον ίδιο σάκο, είναι μονοζυγωτικά.

julie κληρονομικότητα άμεση όχι, πολλές γενιές πίσω ένα περιστατικό.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες σας κ σας εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Mammy 4

συγχαρητηρια για το διπλο θαυμα που περιμενεις!

Μπραβο σας και να εχετε οτι επιθυμειτε για να χαρειτε την πολυπληθη οικογενεια σας!:lol: :silly: :lol:

Να εισαι παντα καλα και να μοιραζεσαι τις χαρες σου μαζι μας.

Δημοσίευση

Mammy 4

συγχαρητηρια για το διπλο θαυμα που περιμενεις!

Μπραβο σας και να εχετε οτι επιθυμειτε για να χαρειτε την πολυπληθη οικογενεια σας!:lol: :silly: :lol:

Να εισαι παντα καλα και να μοιραζεσαι τις χαρες σου μαζι μας.

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!

Τι ωραίο ειναι να έχεις διδυμα!!Πολύ θα μου άρεσε και μενα!!!

Με το καλό να έρθουν και να τα χαιρεστε όλα τα παιδάκια σας!!

Δημοσίευση

Μammy4 τι να πω??????:silly:

Τα θερμα μου συγχαρητηρια!!!

Με το καλο να φερεις στον κοσμο τα διδυμακια σου!!!

Σε λιγο καιρο δηλαδη θα χεις 4 ????????????:blink: :blink:

Πω πω!!!!!!!!!Ελπιζω να χεις αρκετη βοηθεια εεε??

Με το καλο και παλι κοριτσακι μου!!!!!:)

749299ccl8luc2bp.jpg

Δημοσίευση

με το καλο να υποδεχτεις τα μωρακια σου και να χαιρεσαι αυτα που ηδη εχεις. Αντε και αφου πηρες φορα μη σταματας εδω...:woohoo: :lol:

Δημοσίευση

Συνχαρητηρια!!!!!!!!!Μ ε το καλο να σας ερθεουν!!Πω!Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!ευτυχια!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.