Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ"

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
:) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ!ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ...ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ!!!:);)
Δημοσίευση
  • Συντάκτης
:) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ!ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ...ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ!!!:);)
Δημοσίευση

Καλώς ήρθες Μαρίνα , με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου , να περνάς καλά στη παρέα μας και ότι χρειαστείς , μια γλυκειά κουβεντούλα πάντα θα είναι εδώ. :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες Μαρίνα , με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου , να περνάς καλά στη παρέα μας και ότι χρειαστείς , μια γλυκειά κουβεντούλα πάντα θα είναι εδώ. :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλώς ήλθες Μαρινάκι!Είμαι κι εγώ νέο μέλος αλλά παρακολουθώ σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης μου την "μαμαδοχώρα"!

Εύχομαι αυτή η ζεστή παρεούλα που έχει άρωμα μανούλας να συντροφεύσει ευχάριστα και με χρήσιμες πληροφορίες το ταξίδι της εγκυμοσύνης σου.

Κάθε καλό για τη συνέχεια και τα ξαναλέμε!:)

Δημοσίευση

Καλώς ήλθες Μαρινάκι!Είμαι κι εγώ νέο μέλος αλλά παρακολουθώ σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης μου την "μαμαδοχώρα"!

Εύχομαι αυτή η ζεστή παρεούλα που έχει άρωμα μανούλας να συντροφεύσει ευχάριστα και με χρήσιμες πληροφορίες το ταξίδι της εγκυμοσύνης σου.

Κάθε καλό για τη συνέχεια και τα ξαναλέμε!:)

Δημοσίευση

Καλωσήρθες στην παρέα μας Μαρινακι!!!

Σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!Ολα να πάνε καλά!!Οτι χρειαστείς εδώ ειμαστε εμεις!!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

Καλωσήρθες στην παρέα μας Μαρινακι!!!

Σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!Ολα να πάνε καλά!!Οτι χρειαστείς εδώ ειμαστε εμεις!!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

Καλως όρισες στην παρέα! Καλή εγκυμοσύνη και για ό,τι χρειαστείς εδώ θα είμαστε να τα λέμε! Καλέ με τόσες εγκυούλες που γραφτηκάν στο φόρουμ εμείς γίναμε ξαφνικά βετεράνες;; :):) Είμαι η Σίσσυ 28 και η μικρή μου είναι 4 μηνών!

Δημοσίευση

Καλως όρισες στην παρέα! Καλή εγκυμοσύνη και για ό,τι χρειαστείς εδώ θα είμαστε να τα λέμε! Καλέ με τόσες εγκυούλες που γραφτηκάν στο φόρουμ εμείς γίναμε ξαφνικά βετεράνες;; :):) Είμαι η Σίσσυ 28 και η μικρή μου είναι 4 μηνών!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΡΕΑ... ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΙΕΣ.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΡΕΑ... ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΙΕΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.