Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Υπολογισμός Πιθανής Ημερομηνίας Τοκετού

Featured Replies

Δημοσίευση

Πώς αλλάζει την ΠΗΤ ο γιατρός; Βλεποντας τον υπέρηχο; Από την ανάπτυξη του μωρού;

• Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 17.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πώς αλλάζει την ΠΗΤ ο γιατρός; Βλεποντας τον υπέρηχο; Από την ανάπτυξη του μωρού;

Δημοσίευση

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

το βρισκω απιθανο!!!!:woohoo

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΗΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ..

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Εγω δεν μπορω να το υπολογισω γιατι εχω ασταθη και μεγαλο κυκλο.Αφου ειχα τελευταια

περιοδο στις 6 Μαιου,εχω ομως την εντυπωση οτι εκανα ωορηξια αρχες Ιουλιου κι ετσι με βαση και τη τιμη της χοριακης που ειχα υπολογιζω οτι θα γεννησω τελος Μαρτιου-αρχες Απριλιου.

Λογικα ο γιατρος θα μου πει με βαση τον υπερυχο.ετσι δεν ειναι?

Δημοσίευση

Εγω δεν μπορω να το υπολογισω γιατι εχω ασταθη και μεγαλο κυκλο.Αφου ειχα τελευταια

περιοδο στις 6 Μαιου,εχω ομως την εντυπωση οτι εκανα ωορηξια αρχες Ιουλιου κι ετσι με βαση και τη τιμη της χοριακης που ειχα υπολογιζω οτι θα γεννησω τελος Μαρτιου-αρχες Απριλιου.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΠΗΤ. 18/06/2006.ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ 19/06/2006 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΟΣΑ ΤΕΣΤ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η Β ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.Α 18/06(ΒΡΑΔΥ) ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ.

ΝΑΙ ΠΙΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΒΑΣΗ ΥΠΕΡΗΧΟΥ.Η Β ΧΩΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΠΗΤ ΕΠΑΝΩ?

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΠΗΤ. 18/06/2006.ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ 19/06/2006 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΟΣΑ ΤΕΣΤ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η Β ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.Α 18/06(ΒΡΑΔΥ) ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ.

ΝΑΙ ΠΙΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΒΑΣΗ ΥΠΕΡΗΧΟΥ.Η Β ΧΩΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΠΗΤ ΕΠΑΝΩ?

Δημοσίευση

• 1 month later...
Δημοσίευση

φοβεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αυτην την ημερομνια μου εχει δωσει και το ικα απλα περιμενωωωωωωωωωωωωωω:cheer:

Δημοσίευση

φοβεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αυτην την ημερομνια μου εχει δωσει και το ικα απλα περιμενωωωωωωωωωωωωωω:cheer:

Δημοσίευση

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Tην ίδια ημερομηνία μου έδωσε και ο γιατρόσς μου. Κουράγιο κορίτσια

:kiss:

Δημοσίευση

Tην ίδια ημερομηνία μου έδωσε και ο γιατρόσς μου. Κουράγιο κορίτσια

:kiss:

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.