Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ?

Featured Replies

Δημοσίευση

ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ?

• Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 10.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Δημοσίευση

Εγω Ιφιγενεια μου γεννησα με καισαρικη ηθελημενα με ολικη αναισθησια..

Οταν με το καλο κανω 2ο πιθανον να γεννησω παλι με καισαρικη αλλα θα ηθελα με επισκληριδιο!

Δημοσίευση

Εγω Ιφιγενεια μου γεννησα με καισαρικη ηθελημενα με ολικη αναισθησια..

Οταν με το καλο κανω 2ο πιθανον να γεννησω παλι με καισαρικη αλλα θα ηθελα με επισκληριδιο!

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα. Εγώ γέννησα φυσιολογικά και στους δύο τοκετούς :) Αξέχαστη εμπειρία!:)

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα. Εγώ γέννησα φυσιολογικά και στους δύο τοκετούς :) Αξέχαστη εμπειρία!:)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ!ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ!ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.

Δημοσίευση

xairetai, gennisa me kaisariki h mpempa htan se isxiaki thesi kai ekana episkliridio den hthela na xasw ayth thn empreiriaa me tipota

Δημοσίευση

xairetai, gennisa me kaisariki h mpempa htan se isxiaki thesi kai ekana episkliridio den hthela na xasw ayth thn empreiriaa me tipota

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Εγώ ήθελα να γεννήσω σε μπανιέρα χωρίς επισκληρίδιο, αλλά αλλιώς τα κανόνιζα και αλλιώς μου ήρθαν. Λόγω σωματικής εξάντλησης έκανα τελικά την επισκληριδιο 2 ωρες πριν γεννησω. Όχι ότι έκανε πολλά αλλά αντεξα και την έβγαλα τη μικρή.

Τώρα το έχω πάρει πατριωτικά το θέμα. Θέλω χωρίς επισκληρίδιο και χωρις προβλήματα να γεννήσω.

Ήταν εμπειρία να ακούω τον άντρα μου και τη μαία να μου λένε "σπρώξε, είδαμε το κεφάλι της, έχει μαύρα μαλλιά!". Και εγω φωναζα ότι το ήθελα ξανθό!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Εγώ ήθελα να γεννήσω σε μπανιέρα χωρίς επισκληρίδιο, αλλά αλλιώς τα κανόνιζα και αλλιώς μου ήρθαν. Λόγω σωματικής εξάντλησης έκανα τελικά την επισκληριδιο 2 ωρες πριν γεννησω. Όχι ότι έκανε πολλά αλλά αντεξα και την έβγαλα τη μικρή.

Τώρα το έχω πάρει πατριωτικά το θέμα. Θέλω χωρίς επισκληρίδιο και χωρις προβλήματα να γεννήσω.

Ήταν εμπειρία να ακούω τον άντρα μου και τη μαία να μου λένε "σπρώξε, είδαμε το κεφάλι της, έχει μαύρα μαλλιά!". Και εγω φωναζα ότι το ήθελα ξανθό!!!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ (ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ),ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ (ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ),ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΧΩΡΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ: ΖΗΤΩ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΧΩΡΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ: ΖΗΤΩ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια! Το παλεψαμε πολυ για να γεννησω φυσιολογικα (χωρις επισκληριδιο) και το πετυχαμε! Συμφωνω και εγω οτι ειναι πολυ καλη εμπειρια!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια! Το παλεψαμε πολυ για να γεννησω φυσιολογικα (χωρις επισκληριδιο) και το πετυχαμε! Συμφωνω και εγω οτι ειναι πολυ καλη εμπειρια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.