Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια αυριο παω για β χοριακη.:unsure: αυτη η εξεταση δειχνει μετα απο ποσες μερες καθυστερησης σωστα?εγω εχω 1 εβδομαδα. κοριτσια πειτε μου ομως λιγο..εχω εδω και 7 μερες τσιμπηματα κατω αριστερα και δυνατα καμια φορα,και η θερμοκρασια καθε πρωι στους 37 .επισης ειχα δει την ημερα που επρεπε να αδιαθετησω 2 ροζ σταγονες αιμα και μετα τιποτα.με πιανουν ξαφνικες εντονες ζαλαδες και τις 2 τελευταιες μερες εχω τασεις για εμετο και λαχταρω φαγητα.επισης εχω κολπικα υγρα.ολα αυτα μπορει να ειναι απλες συμπτωσεις??????????:dry::S πειτε μου σας παρακαλω τι νομιζετε????νομιζετε πως ειμαι σιγουρα συμφωνα με την εμπειρια σας???γιατι εμενα δεν μου ξαναεχουν συμβει ολα αυτα!!ευχαριστω πολυ!!!!:cheer:

Δημοσίευση

εγω ειχα 37 σταθερα θερμοκρασια και ροζ την ημερ που περιμενα να αδιαθετησω(ιμα εμφυτευσης )και η χοριακη βγηκε 300

τωρα αυτα για το φαγητο ειναι συμπτωματα πιο μετα στην εγκυμοσυνη

περιμενουμε νεα αυριο

Δημοσίευση

εγω ειχα 37 σταθερα θερμοκρασια και ροζ την ημερ που περιμενα να αδιαθετησω(ιμα εμφυτευσης )και η χοριακη βγηκε 300

τωρα αυτα για το φαγητο ειναι συμπτωματα πιο μετα στην εγκυμοσυνη

περιμενουμε νεα αυριο

Δημοσίευση

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;

Δημοσίευση

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΗ. ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα!!

μαρινιω η β΄χοριακή δεν χρειάζεται να έχουμε καθυστέρηση για να δείξει! Σε εμένα έδειξε 14 ημέρες μετα τη σύλληψη (πιθανή ημερομηνία σύλληψης). Περίπου μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία της περιόδου που θα είχα εάν δεν ήμουν έγκυος.. Σίγουρα λοιπόν θα δείξει..

Τα αποτελέσματα τα πήρα μετά από μία ώρα (τιμή εάν σε ενδιαφέρει 15 ευρώ πέρυσι τον Νοέμβριο)

Τα συμπτώματα που γράφεις τα είχα και εγώ...

Μακάρι να είσαι έγκυος και αύριο να μας γράψεις τα ευχάριστα...

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μένα!!

μαρινιω η β΄χοριακή δεν χρειάζεται να έχουμε καθυστέρηση για να δείξει! Σε εμένα έδειξε 14 ημέρες μετα τη σύλληψη (πιθανή ημερομηνία σύλληψης). Περίπου μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία της περιόδου που θα είχα εάν δεν ήμουν έγκυος.. Σίγουρα λοιπόν θα δείξει..

Τα αποτελέσματα τα πήρα μετά από μία ώρα (τιμή εάν σε ενδιαφέρει 15 ευρώ πέρυσι τον Νοέμβριο)

Τα συμπτώματα που γράφεις τα είχα και εγώ...

Μακάρι να είσαι έγκυος και αύριο να μας γράψεις τα ευχάριστα...

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΝΙΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΝΙΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Δημοσίευση

Μαρινάκι μου νομίζω ότι είσαι εν δυνάμει μανούλα..Όλα αυτά που μας περιγράφεις είναι κλασικά συμπτώματα εγκυμοσύνης...Εκτός βέβαια από το φαγητό που κατά την άποψή μου είναι απλώς ένας μύθος...Καλά αποτελέσματα λοιπόν! Περιμένουμε αύριο τα ευχάριστα!Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

Μαρινάκι μου νομίζω ότι είσαι εν δυνάμει μανούλα..Όλα αυτά που μας περιγράφεις είναι κλασικά συμπτώματα εγκυμοσύνης...Εκτός βέβαια από το φαγητό που κατά την άποψή μου είναι απλώς ένας μύθος...Καλά αποτελέσματα λοιπόν! Περιμένουμε αύριο τα ευχάριστα!Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΝΙΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΥΡΙΟ, ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΝΙΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΥΡΙΟ, ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

ολες καπως ετσι ειμασταν πριν να το μαθουμε..σου ευχομαστε τα καλυτερα αποτελεσματα.....

Δημοσίευση

ολες καπως ετσι ειμασταν πριν να το μαθουμε..σου ευχομαστε τα καλυτερα αποτελεσματα.....

Δημοσίευση

EINAI POLU NWRIS GIA TA SUMPTWMATA POU

PERIGRAFEIS,AYTA 3EKINANE META TON 2o

MHNA POU ARXIZEI TO MWRAKI K MEGALWNEI

K ETSI ARXIZOUN K OI ENOXLHSEIS..

TON 1o MHNA TO MONO SYMPTWMA EINAI H KA8YSTERHSH!!

EYXOMAI NA EISAI EGYOS K OLA NA PANE KALA!;)

KALH EPITYXIA GIA AYRIO:)

Δημοσίευση

EINAI POLU NWRIS GIA TA SUMPTWMATA POU

PERIGRAFEIS,AYTA 3EKINANE META TON 2o

MHNA POU ARXIZEI TO MWRAKI K MEGALWNEI

K ETSI ARXIZOUN K OI ENOXLHSEIS..

TON 1o MHNA TO MONO SYMPTWMA EINAI H KA8YSTERHSH!!

EYXOMAI NA EISAI EGYOS K OLA NA PANE KALA!;)

KALH EPITYXIA GIA AYRIO:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες σας!!!:) μακαρι να ειναι ολα καλα...κατι παραπανω ξερετε και εσεις που ειστε ηδη μανουλες!φιλακια πολλα!θα σας πω νεα μου...:) και αν δεν ειναι τιποτα δεν πειραζει μικρουλα ειμαι ακομα...:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες σας!!!:) μακαρι να ειναι ολα καλα...κατι παραπανω ξερετε και εσεις που ειστε ηδη μανουλες!φιλακια πολλα!θα σας πω νεα μου...:) και αν δεν ειναι τιποτα δεν πειραζει μικρουλα ειμαι ακομα...:)

Δημοσίευση

Mαρινιώ καλή τύχη κι από μένα...

Όλα τα συμπτώματα που αναφέρεις, εκτός των σχετικών με το φαγητό, μου είναι πολύ γνωστά!! Οπότε μάλλον θα μπεις στο club κι εσύ...

Θα περιμένουμε νέα σου...

Δημοσίευση

Mαρινιώ καλή τύχη κι από μένα...

Όλα τα συμπτώματα που αναφέρεις, εκτός των σχετικών με το φαγητό, μου είναι πολύ γνωστά!! Οπότε μάλλον θα μπεις στο club κι εσύ...

Θα περιμένουμε νέα σου...

Δημοσίευση

Εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι τα επιθυμητά! Με το καλό να γίνεις μανούλα!

Δημοσίευση

Εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι τα επιθυμητά! Με το καλό να γίνεις μανούλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.