Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Τι μαγειρεύουμε σήμερα;;;

Featured Replies

• Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 11.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ. (ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ!!!!)

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ. (ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ!!!!)

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια δεν μαγείρεψα σήμερα!!! Είχα ρεπό!!! Μαγείρεψε ο αντρούλης μου, ο οποίος είχε άδεια και μου έδωσε και μένα "Ρεπό" από την ...κουζίνα! Τι έφτιαξε;;;; Σπανακόρυζο. Ένα απο τα αγαπημένα φαγητά της κόρης μας!!! Πίστευα ότι θα έφτιαχνε το δικό μου αγαπημένο αλλά πού....

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια δεν μαγείρεψα σήμερα!!! Είχα ρεπό!!! Μαγείρεψε ο αντρούλης μου, ο οποίος είχε άδεια και μου έδωσε και μένα "Ρεπό" από την ...κουζίνα! Τι έφτιαξε;;;; Σπανακόρυζο. Ένα απο τα αγαπημένα φαγητά της κόρης μας!!! Πίστευα ότι θα έφτιαχνε το δικό μου αγαπημένο αλλά πού....

Δημοσίευση

EMEIS ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΝΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ:blink:

Δημοσίευση

EMEIS ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΝΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ:blink:

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια τόσο καλές μαγείρισσες είστε όλες....;;;Εγώ συνήθως φτιάχνω τα εύκολα φαγητά..Αν όμως έχω χρόνο, πειραματόζομαι ως νέα νοικοκυρά..Σήμερα είχε έρθει η μανούλα μου να με βοηθήσει με το σιδέρωμα κι ευτυχώς μου μαγείρεψε κιόλας, γιατί εγώ ως συνήθως είμαι όλη μέρα στη δουλειά και δε θα προλάβαινα..Έφτιξε λοιπόν ρεβύθια που έχουμε και καιρό να φάμε...

Ζηλεύω τρελά εσάς που φάγατε σπανακόρυζο, καθώς είναι το αγαπημένο μου φαγητό!:P :P :P

Δυστυχώς όμως ο αντρούλης μου ούτε να το μυρίσει δε θέλει...

Φιλάκια!

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια τόσο καλές μαγείρισσες είστε όλες....;;;Εγώ συνήθως φτιάχνω τα εύκολα φαγητά..Αν όμως έχω χρόνο, πειραματόζομαι ως νέα νοικοκυρά..Σήμερα είχε έρθει η μανούλα μου να με βοηθήσει με το σιδέρωμα κι ευτυχώς μου μαγείρεψε κιόλας, γιατί εγώ ως συνήθως είμαι όλη μέρα στη δουλειά και δε θα προλάβαινα..Έφτιξε λοιπόν ρεβύθια που έχουμε και καιρό να φάμε...

Ζηλεύω τρελά εσάς που φάγατε σπανακόρυζο, καθώς είναι το αγαπημένο μου φαγητό!:P :P :P

Δυστυχώς όμως ο αντρούλης μου ούτε να το μυρίσει δε θέλει...

Φιλάκια!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σήμερα θα φτιάξω κοτόπουλο λεμονάτο στην κατσαρόλα με ρύζι. Στη χύτρα εννοείται! Εύκολα κα γρήγορα!

Πάντως με όλες αυτές τις ιδέες ξέρω σίγουρα τι θα μαγειρέψω την επόμενη εβδομάδα! χεχεχε!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σήμερα θα φτιάξω κοτόπουλο λεμονάτο στην κατσαρόλα με ρύζι. Στη χύτρα εννοείται! Εύκολα κα γρήγορα!

Πάντως με όλες αυτές τις ιδέες ξέρω σίγουρα τι θα μαγειρέψω την επόμενη εβδομάδα! χεχεχε!

Δημοσίευση

Εγώ σήμερα θα φτιάξω ψάρι πλακί στο φούρνο με πατάτες, που μου αρέσει :) και επειδή δεν έφαγα ψάρι την προηγούμενη εβδομάδα..:(

Δημοσίευση

Εγώ σήμερα θα φτιάξω ψάρι πλακί στο φούρνο με πατάτες, που μου αρέσει :) και επειδή δεν έφαγα ψάρι την προηγούμενη εβδομάδα..:(

Δημοσίευση

Εγώ μαγείρεψα γεμιστές πιπεριές και ντοματούλες, με ρύζι (χωρίς κιμά) :side: και τις έχω στο ταπεράκι σήμερα, έτοιμες για ζέσταμα! ΥΓ. Το φαγητό είναι τρισελεϊνό στο εστιατόριο της δουλειάς :unsure:

Δημοσίευση

Εγώ μαγείρεψα γεμιστές πιπεριές και ντοματούλες, με ρύζι (χωρίς κιμά) :side: και τις έχω στο ταπεράκι σήμερα, έτοιμες για ζέσταμα! ΥΓ. Το φαγητό είναι τρισελεϊνό στο εστιατόριο της δουλειάς :unsure:

Δημοσίευση

exo vgalei kima na ksepagwnei alla idea den exw ti tha ton kanw telikws...

lazania einai ena endexomeno me mpesamel... uparxei kai to pio aplo makaroni me kima... keftedakia variemai na thganizw... xm....

:)

Δημοσίευση

exo vgalei kima na ksepagwnei alla idea den exw ti tha ton kanw telikws...

lazania einai ena endexomeno me mpesamel... uparxei kai to pio aplo makaroni me kima... keftedakia variemai na thganizw... xm....

:)

Δημοσίευση

εγω σημερα εφτιαξα κεφτεδακια με σαλτσα.Εγω λογω διαιτας θα φαω μπιφτεκι με σαλατα.(Ταρατσα θα την κανω παλι!!!)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.