Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Τι μαγειρεύουμε σήμερα;;;

Featured Replies

• Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 11.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω ειμαι η κλασικη ελληνιδα νοικοκυρα..θα παω να φαω στα goodys μετα τη δουλεια:P :P

κ μετα απο λιγα χρονακι θα γινω ετσι.. :woohoo: :cheer:

Δημοσίευση

Μανουλα σημερα μαγειρεψαμε το ιδιο φαγητο!!!!χαχαχαχα:laugh: :laugh: :laugh:

Γιατι το βραδακι θα βγουμε εξω για θαλασσινα οποτε λεω ελαφρια το μεσημερακι για να του δωσουμε να καταλαβει το βραδακι:P :P :P

Εχτες παντως ειχαμε μπριτζολες μοσχαρισιες τηγανιτες με πατατουλες και σαλατουλα.....ολα διαιτης;) ;) ;)

Δημοσίευση

βρε manoyla,μηπως θαμ σου ηταν ευκολο να μας παραθεσεις την συνταγη του σουφλε σοκολατας;;) Συγγνωμη αν σε βαζω σε κοπο αλλα απο την ωρα που το ειδα μου καρφωθηκε:unsure: Μαρια82 φαε ενα ψαρακι και για μενα!

Εμεις αργοτερα θα παραγγειλουμε σουβλακια(Αννακι! η φωτο που εβαλες με αντιπροσωπευει απολυτα:P )

Δημοσίευση

ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΟΦΤΟ.

ΜΑΝΟΥΛΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΥΠΑΣΑΙ;ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ...

Δημοσίευση

Σήμερα εχουμε σουπιτσα!:P Το ιδανικο φαγητο για μια κρυα και βροχερη μερα οπως η σημερινη

Δημοσίευση

Σουφλε Σοκολατας

200 γρ κουβερτουρα

1 κουπα ζαχαρη

1 κουπα αλευρι

1 κουπα βουτυρο φρεσκο

2 βανιλιες

4 αυγα + 2 κροκους

Εκτελεση

Σε μπαιν μαρι λιωνουμε την κουβερτουρα με το βουτυρο κ αφηνουμε να κρυωσει λίγο (ζεστο οχι καυτο).Με συρμα χτυπαμε τα αυγα με τη ζαχαρη κ τη βανιλια κ μετα ριχνουμε ολο το αλευρι.Μετα προσθετουμε το μιγμα βουτυρο-κουβερτουρα κ ανακατευουμε καλα.Επειτα το μοιραζουμε στα φορμακια (φορμα με 12 θεσεις).

Οταν ξεκινησουμε τη διαδικασια αναβουμε το φουρνο στο δυνατο(250).

Ψηνουμε σε πολυ ζεστο φουρνο για 5΄-6΄.Προσοχη οχι παραπανω γιατι τοτε θα σταθεροποιηθει το εσωτερικο.

Καλη Επιτυχια

Δημοσίευση

Ωραιο σουφλε Θεανω,και το καλο ειναι οτι το ψηνεις στο φουρνο γιατι τα περισσοτερα ειναι ωμα και επειδη εχουν αυγα,ειναι πολυ επικινδυνα για σαλμονελα,και ειδικοτερα για τις μελλουσες μανουλες.

• 1 month later...
Δημοσίευση

Φτιάχνω ...ρεβυθάκια!!! Πεινάει καμία; (αν και δεν είναι από τα αγαπημένα μου... πρέπει να τρώμε κάνα οσπριάκι!!! :)

Δημοσίευση

Sandy τρελαινομαι για ρεβυθια..γιαμι μιαμι:P

Εφτιαξα σπανακορυζο αλλαζουμε;;;:laugh:

Δημοσίευση

apis έγραψε:

Sandy τρελαινομαι για ρεβυθια..γιαμι μιαμι:P

Εφτιαξα σπανακορυζο αλλαζουμε;;;:laugh:

Ναι, Λινάκι μου!!! Το σπανακόρυζο μου αρέσει και το κάνω συχνότερα!!! ;)

Δημοσίευση

Sandy επίσης τρελαίνομαι για τα ρεβύθια!:cheer: Όπως και ο άντρας μου που είναι περίεργος στο φαγητό! Και εγώ ρεβύθια είχα...;)

Δημοσίευση

Άντε κοριτσάκια ελάτε!!!! Ρεβύθια κερνάμε σήμερα στο μαγαζί!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Sandy άσπρα ή με σάλτσα τα μαγειρεύεις;;;

Πάντως είναι το πιο ωραίο όσπριο και χωρίς τις παρενέργειες που έχουν τα υπόλοιπα...:laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.