Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
καλημέρα κορίτσια, είμαι νέα στο φορουμ, δεν έχω ακόμα διαβάσει όλα τα πόστ. Πιο πολύ νομίζω μπήκα στον πειρασμό να σας γράψω για να μοιραστώ το άγχος μου αφού όλες έχουμε περάσει ή περνάμε από αυτά τα στάδια. Είναι η 3 η εξωσωματική που θα κάνω με δανεικά ωάρια (όλες ήταν με δανεικά). η πρώτη ήταν απογοητευτική εμπειρία καθώς πήγα σε ένα γιατρό με τον οποίο δεν είχα σχεδόν καμία επαφή κυρίως με τη μαία η οποία ήταν πολύ εξυπηρετική. ο γιατρός μου έκανε αρχικά τις απαιτούμενες μαλλον κλασικές εξ
Γεια σε όλες! Δεν ξέρω εάν είμαι ο μοναδικός άντρας σε όλο το forum αλλά νομίζω πως εδώ ίσως μπορώ να πάρω κάποιες απαντήσεις στον συγκεκριμένο προβληματισμό μου. Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι να γίνω δότης σπέρματος. Έχω επικοινωνήσει με ένα εργαστήριο (που διαθέτει και τράπεζα σπέρματος) αλλά δεν έχω κάνει ακόμα ραντεβού για έλεγχο. Πιστεύω όμως ΄΄οτι γενικά έχω πιθανότητες καταλληλότητας αν ξεκινήσω (νεαρή ηλικία, απουσία καταχρήσεων, υγιές ιστορικό κλπ.). Να ξεκαθαρίσω πως ο λόγος που το σκ
Καλησπέρα.. μέλλουσα μανούλα σε δίδυμα μονοχωριακά 8 εβδομάδων εδώ.. σήμερα φάνηκε ένα μεγάλο αιμάτωμα στον υπέρηχο, εχει κάποια εμπειρία σε αυτό?? Καρδούλες ακούσαμε κανονικά βέβαια... Εχω κ ένα σωρό άλλα βέβαια στο κεφάλι μου που με αγχωνουν , αλλά ας ξεκινήσουμε με αυτό την συζήτηση!
Καλησπέρα, Πωλούνται βιταμίνες που βελτιώνουν την γυναικεία (fertilimax και ovamax) και ανδρική αναπαραγωγικότητα (mfs plus). Αγοράστηκαν τον Ιανουάριο του 2026 και πωλούνται 50€ η μια. είναι σφραγισμένες και λήγουν τέλη του 2028. Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει email xr.laskaratou@yahoo.com και θα επικοινωνήσω μαζί του. Ευχαριστώ.
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.