Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα..!!!
Καλό μήνα! Επιτέλους άνοιξη..!!! ⚘️🌷🌻
Ποια κοπέλα θα ανοίξει το θεματάκι του Μαρτίου;;
Σε δικά μου νέα! Μαμά και μπέμπα είμαστε καλά! Έχουμε φτάσει 39+1 σήμερα. Την Τρίτη με το καλό κάνουμε εισαγωγή στο νοσοκομείο και Τετάρτη γεννάμε με καισαρική. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συνειδητοποίσει ακόμη ότι έχουμε φτάσει σε αυτό το στάδιο. Είναι σαν να έχω πατήσει το delete στο μυαλό μου και έχει ξεχάσει τα πάντα από πριν. Νοιώθω σαν να μην έζησα τπτ από όλα αυτά που έχω περάσει για να μπορέσω να φτάσω στο σημείο που είμαι σήμερα. Όντως είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι όταν έρθει το μωρό στην αγκαλιά σου ξεχνάς δια μαγείας τα πάντα.! Μακάρι οι εμείς σε τρις μερούλες να κρατάμε το θαυματάκι μας στην αγκαλιά μας.! Το περιμένουμε όλοι με τόση ανυπομονησία.
Το μόνο που λίγο με στεναχωρεί στην όλη φάση είναι τα πεθερικά μου. Δυστυχώς ο πεθερός εξακολουθεί να είναι άρρωστος, του βρήκαν τελικά μετά από 2,5 μήνες ταλαιπωρίας στα νοσοκομεία ότι έχει αυτοάνοσο, αγγειΐτιδα. Έτσι μας το είπαν, οπότε και βρίσκετε στο σπίτι αυτή τη στιγμή χωρίς να μπορεί να αυτοεξηπηρετηθεί τελείως μόνος του. Το θέμα είναι ότι η πεθερά μου αν θέλει μπορεί να τον αφήσει 5-6 ωρίτσες μόνο του στο σπίτι με κάποιο φίλο ή συγγενή να τον βλέπει και να ρθει στο νοσοκομείο να δει το νεογέννητο εγγόνι της. Αλλά δεν θέλει.. βρίσκει δικαιολογίες του τύπου ότι δεν τον εμπιστεύεται να τον αφήσει μόνο του γιατί πέφτει, λες και είναι μωρό ο τύπος και δεν καταλαβαίνει ότι δεν θα πρέπει να σηκωθεί από το κρεβάτι για λίγες ώρες.. και ότι τι στεναχωρεί πάρα πολύ που δεν θα μπορέσει να ρθει να μας δει. Της λέω δεν πειράζει.. Στο κάτω κάτω αυτή θα χάσει τα ωραία.. Οι δικοί μου, οι οικογένεια μου, όλοι θα είναι εκεί.. θα το ζήσουν, θα δουν και το εγγόνι τους.. αυτή θα χάσει.. πρώτο εγγόνι γενικά στην οικογένεια τους και προτιμά να μην έρθει να το δει προφασίζοντας δικαιολογίες.
Και δεν ξέρει ότι μέχρι να σαραντίσω αλλά και αργότερα θα κάνει να δει το παιδί μήνες. Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να της το πάω. Μετά το σαράντισμα θα έχουμε μετακόμιση, οπότε υπολογίζουμε το αργότερο τέλος Μαΐου να έχουμε μπει στο σπίτι μας.. άρα φανταστείτε πόσοι μήνες θα περάσουν από τη γέννα... αυτή θα δει το παιδί 3ων μηνών και αν...
Από
melitiniღ, · Δημοσίευση