Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Featured Replies

Δημοσίευση

χρονια πολλα στα κοριτσακια που εχουν γενεθλια.

mina2 ευχομαι φετος να ερθει το καλυτερο δωρο,ενα μωρακι ζουμπουρλουδικο.(δεν τα εχουμε πει ποτε αλλα διαβαζω τις αγωνιες σου):) :) :)

Δημοσίευση

αθηνουλα μου χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις!ευχομαι ο αι βασιλης να σου φερει ενα μωρακι..:) φιλιαααα:kiss:

Δημοσίευση

αθηνουλα μου χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις!ευχομαι ο αι βασιλης να σου φερει ενα μωρακι..:) φιλιαααα:kiss:

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αθηνά μου... κοριτσάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ..

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ BEBE ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ..... που είναι το μόνο σίγουρο... έρχεται το μωράκι σου, σύντομα!!!

φιλιά πολλά!!!

Δημοσίευση

Αθηνά μου... κοριτσάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.... ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ..

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ BEBE ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ..... που είναι το μόνο σίγουρο... έρχεται το μωράκι σου, σύντομα!!!

φιλιά πολλά!!!

Δημοσίευση

ΜΙΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ

Δημοσίευση

ΜΙΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ

Δημοσίευση

filos`ifigen ,redmb7 ,RITADRI32 ,annaki!! ,mariah :lol: :lol: EFXARISTO EFXARISTO EFXARISTO !!!!!!!!!!! SAS EFXARISTO POLI KORITSIA GIA TIS EFXOULES SAS K SAS EFXOMAI K EGO ME TI SEIRA MOU NA EISTE PADA EFTIXISMENES ME TIS OIKOGENEIES SAS NA EXETE PADA YGEIA K GRIGORA MANOULES OSES TO EPI8IMITE!!!!!!!! EFXOMAI O AI VASILIS NA EXEI GIA OLES MAS TO DWRO POU EPI8IMOUME ********* K PALI SAS EFXARISTO :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

filos`ifigen ,redmb7 ,RITADRI32 ,annaki!! ,mariah :lol: :lol: EFXARISTO EFXARISTO EFXARISTO !!!!!!!!!!! SAS EFXARISTO POLI KORITSIA GIA TIS EFXOULES SAS K SAS EFXOMAI K EGO ME TI SEIRA MOU NA EISTE PADA EFTIXISMENES ME TIS OIKOGENEIES SAS NA EXETE PADA YGEIA K GRIGORA MANOULES OSES TO EPI8IMITE!!!!!!!! EFXOMAI O AI VASILIS NA EXEI GIA OLES MAS TO DWRO POU EPI8IMOUME ********* K PALI SAS EFXARISTO :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

μηνα μου γλυκια χρονια σου πολλα...οτι επιθυμεις....και ποθεις.....μεσα απο την καρδια μου να το βρεις.......να εισαι παντα καλα...να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν.....φιλακια κοριτσακι μου γλυκο.....

Δημοσίευση

μηνα μου γλυκια χρονια σου πολλα...οτι επιθυμεις....και ποθεις.....μεσα απο την καρδια μου να το βρεις.......να εισαι παντα καλα...να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν.....φιλακια κοριτσακι μου γλυκο.....

Δημοσίευση

ευχομαι χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσια!

mina2 μου χρονια σου πολλα

και με ενα νινακι ευχομαι!:kiss:

Δημοσίευση

ευχομαι χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσια!

mina2 μου χρονια σου πολλα

και με ενα νινακι ευχομαι!:kiss:

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά σε όλες τις τοξοτίνες του Φόρουμ!! :) (Συμπεριλαμβανομένου και εμού!! χα χα)

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά σε όλες τις τοξοτίνες του Φόρουμ!! :) (Συμπεριλαμβανομένου και εμού!! χα χα)

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κ απο μένα.Σας ευχομαι οτι καλύτερο με υγεία κ ότι ποθεί η καθε μια.Πολλά πολλά φιλιά..

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κ απο μένα.Σας ευχομαι οτι καλύτερο με υγεία κ ότι ποθεί η καθε μια.Πολλά πολλά φιλιά..

Δημοσίευση

Αθηνα μου Χρονια σου πολλααααα!!!!!!!!!

Να τα εκατοστησεις κοριτσαρα μου!!!Ευχη μου το νεο ετος να σου φερει το πολυποθητο μωρακι σου!!!!

Παντα υγεια και ευτυχια!!!!

Φιλια πολλα πολλα!!:) :) :kiss: :kiss: :kiss:

Χρονια πολλα και σε ολα τα κοριτσια !!!1050347vsiijc1308.gif

Δημοσίευση

Αθηνα μου Χρονια σου πολλααααα!!!!!!!!!

Να τα εκατοστησεις κοριτσαρα μου!!!Ευχη μου το νεο ετος να σου φερει το πολυποθητο μωρακι σου!!!!

Παντα υγεια και ευτυχια!!!!

Φιλια πολλα πολλα!!:) :) :kiss: :kiss: :kiss:

Χρονια πολλα και σε ολα τα κοριτσια !!!1050347vsiijc1308.gif

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.