Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αγόρι ή κορίτσι??

Featured Replies

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΥΡΤΩ.ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΜΕΘΑΝ ΤΟ ΦΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

• Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 8.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΥΡΤΩ.ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΜΕΘΑΝ ΤΟ ΦΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

Δημοσίευση

Καλημέρα!!

Εμένα η γιατρός μου το είδε και μου το ειπε στον τρίτο μήνα!..

Εγώ ήθελα κορίτσι (απο αντίδραση μάλλον γιατι μου την δίνει η πόρωση των συγγενών σωνει και καλά το πρώτο να είναι αγορι) και είχα πείσει τον εαυτό μου ότι ειναι κορίτσι..

Τώρα ανυπομονώ σε λίγες μέρες να σφίξω στην αγκαλιά μου τον γιο μου!

Ειχα ακούσει ότι αν σου τα μασάνε μέχρι κ την β επιπέδου εχεις περισσότερες πιθανότητες να είναι κορίτσι αλλά η γιατρός μου μου είπε ότι αυτό δεν ισχύει..

Σου εύχομαι με το καλό το μωράκι σου, γερό κ ευτυχισμένο!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!

Εμένα η γιατρός μου το είδε και μου το ειπε στον τρίτο μήνα!..

Εγώ ήθελα κορίτσι (απο αντίδραση μάλλον γιατι μου την δίνει η πόρωση των συγγενών σωνει και καλά το πρώτο να είναι αγορι) και είχα πείσει τον εαυτό μου ότι ειναι κορίτσι..

Τώρα ανυπομονώ σε λίγες μέρες να σφίξω στην αγκαλιά μου τον γιο μου!

Ειχα ακούσει ότι αν σου τα μασάνε μέχρι κ την β επιπέδου εχεις περισσότερες πιθανότητες να είναι κορίτσι αλλά η γιατρός μου μου είπε ότι αυτό δεν ισχύει..

Σου εύχομαι με το καλό το μωράκι σου, γερό κ ευτυχισμένο!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Στον τεταρτο είδα το φύλο.Κι εγώ κοριτσάκι ήθελα και όταν μου είπε ο γιατρος οτι είναι αγόρι,σχεδον απογοητεύτηκα! Αλλα τωρα... περιμένω πως και πως να αντικρύσω τον γιο μου

Δημοσίευση

Καλημέρα! Στον τεταρτο είδα το φύλο.Κι εγώ κοριτσάκι ήθελα και όταν μου είπε ο γιατρος οτι είναι αγόρι,σχεδον απογοητεύτηκα! Αλλα τωρα... περιμένω πως και πως να αντικρύσω τον γιο μου

Δημοσίευση

καλημέρα και από εμένα.εμείς το μάθαμε στο β-επιπέδου.νωρίτερα δεν μας είχαν πει κάτι.τότε είδαμε την μπέμπα μας.με το καλό το μωράκι σας!να είναι υγιές και καλότυχο!

Δημοσίευση

καλημέρα και από εμένα.εμείς το μάθαμε στο β-επιπέδου.νωρίτερα δεν μας είχαν πει κάτι.τότε είδαμε την μπέμπα μας.με το καλό το μωράκι σας!να είναι υγιές και καλότυχο!

Δημοσίευση

Kalhmera kai apo emena.Emeis mathame sthn 13 evdomada

sthn ayxenikh diafaneia oti tha einai koritsaki me 95%

sigouria.Alla meta sthn B epipedou vevaiwthikame entelws!

Me to kalo sou eyxomai to mwraki sou!

Δημοσίευση

Kalhmera kai apo emena.Emeis mathame sthn 13 evdomada

sthn ayxenikh diafaneia oti tha einai koritsaki me 95%

sigouria.Alla meta sthn B epipedou vevaiwthikame entelws!

Me to kalo sou eyxomai to mwraki sou!

Δημοσίευση

kalimera k apo mena...ego eimai stin 28 ebdomada.k de ksero to filo tou morou..to theloume gia ekpliksi..kali fasi einai na mi to ksereis,,de exo katholou agonia..antexo aneta....

gero na einai k oti na nai more...an mporeis kratisou..

Δημοσίευση

kalimera k apo mena...ego eimai stin 28 ebdomada.k de ksero to filo tou morou..to theloume gia ekpliksi..kali fasi einai na mi to ksereis,,de exo katholou agonia..antexo aneta....

gero na einai k oti na nai more...an mporeis kratisou..

Δημοσίευση

Και εγώ δεν ήθελα να μάθω, αλλά το μαρτύρησε ο γιατρός στην Β' επιπέδου. Είπε στη νοσοκόμα να γράψει χχ στο φύλο μπροστά μου... :( Λες και εμείς δε κάναμε βιολογία στο Γυμνάσιο και λύκειο. Τέλοσπαντων... Τουλάχιστον είναι κορίτσι!! χα χα! Με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου!

Δημοσίευση

Και εγώ δεν ήθελα να μάθω, αλλά το μαρτύρησε ο γιατρός στην Β' επιπέδου. Είπε στη νοσοκόμα να γράψει χχ στο φύλο μπροστά μου... :( Λες και εμείς δε κάναμε βιολογία στο Γυμνάσιο και λύκειο. Τέλοσπαντων... Τουλάχιστον είναι κορίτσι!! χα χα! Με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου!

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο μένα!Εμένα είναι αγοράκι και είδαμε καθαρά το φύλλο στην 17η εβδομάδα, αλλά ο γιατρός μου είχε δώσει και πιθανότητες 60%αγόρι 40%κορίτσι πιο νωρίς με επιφύλαξη παντα..Με υγεία ότι και να ναι κορίτσι μου!φιλακια

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο μένα!Εμένα είναι αγοράκι και είδαμε καθαρά το φύλλο στην 17η εβδομάδα, αλλά ο γιατρός μου είχε δώσει και πιθανότητες 60%αγόρι 40%κορίτσι πιο νωρίς με επιφύλαξη παντα..Με υγεία ότι και να ναι κορίτσι μου!φιλακια

Δημοσίευση

sisio poli spasimo de einai na sou martirane to filo eno de theleis?ego tha to eixa brisei milame...

tespa me to kalo na mas erthei

Δημοσίευση

sisio poli spasimo de einai na sou martirane to filo eno de theleis?ego tha to eixa brisei milame...

Δημοσίευση

καλημέρα.

εμένα με μιά μικρή επιφύλαξη στην αυχενική διαφάνεια μας είπαν πως είναι κοριτσάκι.

Δημοσίευση

καλημέρα.

εμένα με μιά μικρή επιφύλαξη στην αυχενική διαφάνεια μας είπαν πως είναι κοριτσάκι.

Δημοσίευση

Μυρτω μου καλησπέρα,

Εγω απλά σου εύχομαι να είναι ένα υγειές μωράκι και όσον αφορά το φύλο....πιστευω ότι βαθεια μέσα μας όλες οι εν δυνάμει μανούλες ξέρουμε από πριν. Απλά ο γιατρός μας το επιβεβαιωνει.

Δημοσίευση

Μυρτω μου καλησπέρα,

Εγω απλά σου εύχομαι να είναι ένα υγειές μωράκι και όσον αφορά το φύλο....πιστευω ότι βαθεια μέσα μας όλες οι εν δυνάμει μανούλες ξέρουμε από πριν. Απλά ο γιατρός μας το επιβεβαιωνει.

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

Εννοειται! Και εγω θα τα ειχα παρει πολύ ασχημα!

Με το καλο Μυρτω μου, γερο να ειναι και το φυλο ερχεται δευτερο. :)

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

Εννοειται! Και εγω θα τα ειχα παρει πολύ ασχημα!

Με το καλο Μυρτω μου, γερο να ειναι και το φυλο ερχεται δευτερο. :)

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα...εγώ από την αρχή πίστευα πως είχα κοριτσάκι…:) στην αυχενική διαφάνεια μας είπε αγοράκι με επιφύλαξη στον β επίπεδου είδαμε καθαρά ότι είναι κοριτσάκι και η διαίσθηση μου βγήκε…:laugh: και περιμένω τον ερχομό της μπουμπούκας μου…:woohoo: !:woohoo: !με το καλό γερό πάνω από όλα!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.