Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Τανι-Τανι (Summer Edition)!!! + ΦΡΕΣΚΟΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση
Δωρα μου σου ευχομαι να το τσακωσετε αυτον το μηνα!!!καντε εκει μπολικα τανια και που θα πει... ;);) και'μεις παμε για τον 3ο μηνα μολις τελειωσει η κιουρια :lol::lol: !!αντε να δουμε :x

Αντε μακαρι....στο ευχομαι ολοψυχα...ΜΑΣ το ευχομαι..σε ολες τις κοπελεςπου προσπαθουν για το μπεμπακι τους ;)

• Απαντήσεις 1k
  • Εμφανίσεις 46.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

:lol: ετσι ετσι μαιμουδοτονια μου θα τον ξεζουμισω.

Δωρα μου κι εμενα ειναι η δευτερη φυσικη αποβολη σε ενα τετραμηνο αλλα μετα που το ξεπερναω λεω βουρ ξανα στο ψητο. Κι εσυ το ιδιο αντε καλο μας βολι.

Φιλια.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μπραβο Ευφροσυνη μου,χαιρομαι πολυ που διαβαζω οσα γραφεις και εχεις καλη διαθεση!!!!!

Η τριτη σου θα ειναι και η τυχερη!!Θα ερθει το σπορακι που θα μεινει 9 μηνες στην κοιλιτσα σου και μετα για παντα στη ζωη σου!!!!!!!Με το καλο κουκλα μου!!!!!!!!

Δημοσίευση

edw kai 3 meres exw 37 me 37,2.....kai simera eixa kapoia dunata tsimpimata sto kentro...gia na doume an eimaste se kalo dromo....se 6 meres perimenw tin periodo.... :P mporei na einai kai epeidi perimenw periodo...alla eixa kai 3 fores anagoules..alla mpa den pisteuw.... :|

Δημοσίευση

Κοριτσια μου..αυριο παω για ορμονικο ελεγχο...ειχα κανει πριν 2 μηνες κ θα τις ξανακανω να δω πως ειναι η fsh..απο βδομαδα θα ξερω :)

Δημοσίευση

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ;;;Δεν εχω νεα κοριτσοπουλα,ειμαι στη δουλεια και μολις σχολασω θα φυγουμε κατευθειαν για το εξοχικο του συζυγου και Θα γυρισουμε κυριακη βραδυ!!!!Ελπιζω να εχετε ενα υπεροχο σαββατοκυριακο!!!ΦΙλακια πολλα!!!!BYE!!!!! ;);)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερα και απο μενα!!!!!!

Καντουλα μου καλα να περασετε καρδουλα μου!!

Νυχτεριδακι,καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!!!!!1

Ρανια bonjour και bonfile :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

bonfile κ σουτιεν κ ασανσερ..νομιζω πως ειμαι ετοιμη για παρισι!ουτε θα πεινασω,ουτε θα ανεβω πολλα σκαλια,ουτε θα μεινω χωρις σουτιεν! :lol::lol:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
bonfile κ σουτιεν κ ασανσερ..νομιζω πως ειμαι ετοιμη για παρισι!ουτε θα πεινασω,ουτε θα ανεβω πολλα σκαλια,ουτε θα μεινω χωρις σουτιεν! :lol::lol:

=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

Τι κανετε κοριτσακια?????απ οτι βλεπω το μπλα μπλα παει συννεφο....χαχαχαχα...Εγω χτες πηγα για την καμπυλη ζαχαρου...την μικρη αλλα τα εκανα θαλασσα..με μεγαλη προσπαθεια παλεψα να μην ξερασω αλλα δεν τα καταφερα....και ολη την υπολοιπη μερα ημουν χαλια...μου ειπε να παω να την ξανακανω..αλλα δεν μπορω....φοβαμαι οτι δεν θα τα καταφερω.....Υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο το να πιω αυτο το πραγμα???

Δημοσίευση

kalhmera koritsakia mou binoula mou de nomizw pws ginete alliws kali mou...kane mia upomoni kai prospathise na thn kaneis...den mporeis na top apofygeis einai gia kalo kai ton duo sas...ela kane mia upomoni...

kali epityxia se oses den perimenoun syntoma elpizw na exoume kialla eyxarsita ayto to mhna..

egw thn wo den thn vrika pote opote apelpistika kai den tha kanw alla test...twra i den ekana ayto to mhna i ekana optan hmoun diakopes pou den ekana test...oti einai na ginei tha ginei den mporw ana thn psaxnw allo afhste pou eimai sthn 25 mera tou kuklou opote xlwmo to kovw na ginei apo dw kaipera..aytaaaaa sas filw olessss

Δημοσίευση

geia sas koritsia.....apo Deutera an den kanw la8os i 8ermokrasia mou katw apo 37 den paei :shock: ....exw olo ugra kai exw pipi mou....kai niw8w 8a skasei i koilia mou....ti na pw...isws mporei na einai epeidi perimenw periodo tin tetarti kai epeidi den eixa polu tin proigoumeni fora mporei na exw twra polu....ti na pw.... :|..

Δημοσίευση

den ginete na exw toso nwris sumptwmata i teleutaia periodos itan tis 28 iouliou tis 7 augoustou piga ston gunaikologo me eide alla den upirxe kamia eggumosini kai eixa paei stis 10 augoustou pali sto nosokomeio epeidi epeidi ponousa alla pali den mou brikan tipota apolutws oute eggumosini oute tipota allo ola itan teloia....mallon 8a einai epeidi perimenw periodo.... :( ....mallon to blepw gia ton allon mina :oops: ..kalo savvatokuriako

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!!!

Βινουλα την επομενη φορα που θα πας παρε μαζι σου χυμο απο 1/2 ή ολοκληρο λεμονι και ριξτο μεσα, εμενα η γιατρος μου, μου το ειχε πει να το κανω. Σπαει λιγακι η γλυκα ......... κι εγω δεν καταφερα τοτε να το πιω ολο ειναι τελειως ΜΠΛΙΑΞ!!!!!

Χτινακι γεια σου!!! Στην ωορηξια δεν εχεις καθολου πονακια?

Φιλια και καλο Σαββατοκυριακο σε ολες κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ξεχασα να σας ευχαριστησω πολυ για τις ευχουλες, να ειστε ολες καλα

και συντομα ευχαριστα αποτελεσματα για ολες!!!!!!!!!!

σας φιλω!!!!!!!!!!! [smilie=love9.gif][smilie=love9.gif][smilie=love9.gif][smilie=love9.gif][smilie=love9.gif]

Δημοσίευση

Βinoyla τοσο συντομα θα κανεις καμπυλη???γιατι?Εχεις ζαχαρο γενικα???εγω στον 7ο μηνα ειχα κανει :?:?:?

εμενα παλι με ειχε αρεσει η γευση του :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

maimouditsa μαζι μας ηρθε η περιοδος????τι κυκλο εχεις??εγω 26 ημερων..αντε 27....σταθερα...

Δημοσίευση

Οχι δεν εχω ζαχαρο...δεν ξερω γιατι...μου την εγραψε στον προγεννετικο....παντως θα δοκιμασω αυτο με το λεμονι που ειπε η μαιρη....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Kαλημερα κοριτσακια μου!!!Μπηκα βιαστηκα για να ευχηθω στη Καντουλα μας!!!!!Να ζησεις Καντουλα και χρονια πολλα μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια!!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion15.gif]!!!!!

Ολα να πανε τελεια κοπελα μου και καλη λευτερια!!!!Με το καλο το μωρακι σου!!!!! :ymparty: [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Δημοσίευση

Καντουλα μου γιορταζεις??χρονια πολλααααααααα οτι επιθυμεις,να εισαι παντα ευτυχισμενη και με το καλο το νινακι σου :x:x:x:x:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Δημοσίευση

Καντυυυυυυυυ χρονια πολλααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλη λευτερια και να σαι παντα ευτυχισμενη :ymparty::ymparty::ymparty::o):o):o):o):o):o):o):ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.