Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

πολυκυστικες και προωρη εμμηνοπαυση μαζι??

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια ξερετε αν μπορει να συνυπαρχουν πολυκυστικες και προωρη εμμηνοπαυση?

Δημοσίευση

αχ μη μου λες τετοια...εχω πολυκυστικες,μονο η προωρη εμμηνοπαυση μου λειπε τωρα...που το ακουσες αυτο;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ασε δεν φτανει που εχουμε ολα τα προβληματα που μπορει να προκαλουν οι πολυκυστικες και να χαπακωνομαστε πρεπει να ανησυχουμε και για αλλα.βασικα ειχα κανει εξετασεις και η fsh μου ειχε βγει 10.γι αυτο ρωταω αν καποια κοπελα ξερει να μου πει.απ οτι μου ειπε βεβαια μια αλλη κοπλεα δυσκολα συνυπαρχουν αυτα γιατι στις πολυκυστικες παραγεις πολλα ωαρια αλλα δεν ξερω.αν καποια ξερει σιγουρα ας μας ενημερωσει σας παρακαλω

Δημοσίευση

δεν συσχετιζονται οι δυο καταστασεις. Μαλιστα τα οποιαδηποτε συμπτωματα του συνδρομου πολυκυστικων μπορει να συνεχιστουν και μετα την εμμηνοπαυση.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
poia mera toy kykloy sou ekanes eksetasi tis fsh?

την 5 μερα εκανα τις εξετασεις και επισης ηταν lh 7,49 και ε2 51,49.εκ τοτε δεν εχω ξανακανει γιατι παιρνω αντισυλληπτικα και περιμενω πως κ πως να τα τελειωσω για να τις ξανακανω

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

προγεστρερονη εκανα τον δεκεμβρη που μας περασε την 3 μερα του κυκλου και ηταν 1,70ng/ml με φ.τ ωοθυλακικη φαση 0,11-1,08 και ωχρινικη 0,95-5.λογικα στην ωχρινικη φαση πρεπει να ειμαι .δεν μου ειπε κανεις για την 21 μερα, μαλλον επειδη δεν προσπαθω ακομα για παιδακι

Δημοσίευση

ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ!! η προγεστερονη παραγεται απο το ωαριο. Αρα αν βρεθει ανεβασμενη (>20) σημαινει οτι εχει επελθει ωορρηξια. δεν υπαρχει πιθανοτητα να γινει ωορρηξια χωρις να παραχθει προγεστερονη. Γινεται περιπου την 21η μερα (για κυκλο 28 -30 ημερων). Για κυκλους περισσοτερων ημερων μπορει να γινει και αργοτερα - συνηθως ομως την κανουμε την 21η μερα. Σε περιπτωση που εχεις μεγαλους κυκλους, θα πρεπει να κανεις σειριακες προγεστερονες για να βρεθει ποτε μπορει να παραχθει ωαριο (δηλαδη να σου παρουν αιμα μερα 21η - 28η- 35η ) . Παρολα αυτα η θεωρια λεει οτι τοσο μεγαλοι κυκλοι ειναι συνηθως ανωοθυλακιορρηκτικοι (χωρις παραγωγη ωαριου) . Ο άντρας σου ειναι οκ με σπερμα?? Αυτο να σας νοιαζει πρωτα, εγω την πατησα...γι αυτο.

Δημοσίευση

ΑΧΧΧΧΧ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΟΠΟΤΕ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.