Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mισή τιμή ΜΟΝΟ για μέλη του Μάμμυ

Featured Replies

Δημοσίευση

Αγαπημένες μου φίλες σας ευχαριστώ πολύ για την θέρμη με την οποία έχετε περιβάλλει όλες τις χειροποίητες δημιουργίες μου!

Τέλος σεζόν και θέλω να κάνω μια προσφορά μόνο για εσάς τις μανούλες και φίλες του Μάμμυ! Μισή τιμή σε όλα τα κοσμήματα (εφόσον είναι διαθέσιμα) του Handmade & Crafts XΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΑΓΟΡΩΝ!!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΣΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

Οι αποστολές γίνονται πια με κούριερ και για εντός Αττικής είναι 3 ευρώ ενώ για επαρχία είναι 3,70 !

Στείλτε μου πμ μέσω του Μάμμυ για να ελέγξω διαθεσιμότητες για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν και επωφεληθείτε αυτής της μοναδικής προσφοράς. Θα ισχύσει για μέχρι τέλος του μήνα ή μέχρι εξαντλήσεως !!!

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι όλες :oops:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ξέχασα να σας πω για όποια δεν ξέρει πως να δει τις τιμές ας μου στείλει μνμ για να της πω το πως!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Να ευχαριστήσω τα κορίτσια που μου έστειλαν πμ για τα καλά τους λόγια!!!

Οι τιμές διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα έτσι κι αλλιώς για να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στο χειροποίητο. Χαμηλώνω την τιμή όχι απο την ποιότητα αλλά απο το κόστος εργασίας!

Να πω σε όλες να μην ξεχνάτε να μου λέτε ολόκληρο τον κωδικό ή να μου στέλνετε τον σύνδεσμο για τις παραγγελίες σας! ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Απο τώρα δεν υπάρχει όριο αγορών. Σας δίνω ΜΙΣΗ τιμή ό,τι κόσμημα υπάρχει διαθέσιμο απο το ιστολόγιο!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Λίγα πράγματα ακόμη διαθεσιμα και λίγες ώρες στην διάθεσή σας για όσες δεν έχετε προλάβει να κάνετε την παραγγελία σας!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ όλες! Η προσφορά έκλεισε και σύντομα θα σας ανακοινώσω και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα οπου θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας χωρίς να χρειάζεται ούτε πιστωτική κάρτα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.