Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΜΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλως ήλθες στο κλαμπ!! Είμαι η Σίσσυ 28 ετών και η μικρή μου είναι 4 μηνών. Θα χαρώ να ανταλλάσουμε τις απόψεις μας!

Δημοσίευση

Καλως ήλθες στο κλαμπ!! Είμαι η Σίσσυ 28 ετών και η μικρή μου είναι 4 μηνών. Θα χαρώ να ανταλλάσουμε τις απόψεις μας!

Δημοσίευση

Καλως ηρθες Δωροθεα στην ωραια μας παρεα! :silly:

Πραγματικα η ευτυχια ειναι απεριγραπτη!

Εγω ειμαι η Νεφελη και εχω 2 διδυμακια, τον Ανδρεα και την Έλλη που εκλεισαν τα 2 τον Οκτωβριο :)

Δημοσίευση

Καλως ηρθες Δωροθεα στην ωραια μας παρεα! :silly:

Πραγματικα η ευτυχια ειναι απεριγραπτη!

Εγω ειμαι η Νεφελη και εχω 2 διδυμακια, τον Ανδρεα και την Έλλη που εκλεισαν τα 2 τον Οκτωβριο :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 22 ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 28Η ΒΔΟΜΑΔΑ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 22 ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 28Η ΒΔΟΜΑΔΑ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΔΩΡΟΘΕΑ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ.ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΔΩΡΟΘΕΑ!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ.ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

δωροθεα μου καλως μας ηρθες να χαιρεσαι το κοριτσακι σου...να την δεις οπως ακριβως επιθυμεις....φιλακια πολλα....πολλα...

Δημοσίευση

δωροθεα μου καλως μας ηρθες να χαιρεσαι το κοριτσακι σου...να την δεις οπως ακριβως επιθυμεις....φιλακια πολλα....πολλα...

Δημοσίευση

Γεια σου Δωροθέα!!!

Καλώς μας όρισες!!!

Είμαι η Αναστασία και έχω μια κορούλα 3,5 μηνών. Θα σου αρέσει πολύ η παρέα του Mammyland!

Φιλάκια!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Δωροθέα!!!

Καλώς μας όρισες!!!

Είμαι η Αναστασία και έχω μια κορούλα 3,5 μηνών. Θα σου αρέσει πολύ η παρέα του Mammyland!

Φιλάκια!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.