Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες.

Μια ερώτηση για όποια γνωρίζει σας παρακαλώ...

Είμαστε δύο άνεργοι γονείς και για να δουλέψω τουλάχιστον εγώ (είναι πιο εύκολο να βρω δουλειά, παρά ο σύζυγος, για διάφορους λόγους), θα ήθελα να πάω τον μικρό από τον Σεπτέμβρη σε δημόσιο παιδικό.

Η ερώτησή μου λοιπόν είναι αν δέχονται παιδιά άνεργων γονιών, ποιες είναι οι προυποθέσεις δηλαδή για να πάρουν το παιδί, πρέπει οπωσδήποτε να εργάζεται η μητέρα? Για να μπορέσω να τον στείλω πρώτα και μετά να αρχίσω να ψάχνω, να έχω ελεύθερο χρόνο να πηγαίνω σε συνεντεύξεις, δοκιμαστικά κτλ. Παίζει και μέσον απ' ότι έχω ακούσει (όχι ότι έχουμε), ή αυτό είναι ράδιο αρβύλα?

Δημοσίευση

Δεν είμαι σίγουρη αλλά από όσο έχω ακούσει,για να δεχτούν σε δημόσιο παιδικό σταθμό,πρέπει να εργάζονται και οι 2 γονείς.Αυτό ισχύει μέχρι τα 4,μετά τα δέχονται.

Δημοσίευση

καλημερα!!! αυτο που λεει η Αννουλα μας πρεπει να εχει αλλαξει... το ιδιο νομιζα και εγω και μου ειπε η κουμπαρα μου, που η αδερφη της ειναι ανεργη και εχει ενα παιδακι που το παει παιδικο απο περυσι, πως τα πραγματα εχουν αλλαξει και οι μανουλες που εχουν καρτα ανεργιας μπορουν ανετα να πανε τα παιδακια παιδικο και τα περνουν μαλιστα και πρωτα... η αδερφη της ειχε κανει αιτηση σε 2 παιδικους και το πηραν και στους δυο.

Δημοσίευση

Και γω αυτο ξερω αρκει να εχεις καρτα ανεργιας για να τον παρουν στο παιδικο!

Δημοσίευση

δεν ειναι ολοι οι παιδικοι σταθμοι ετσι καποιοι ειναι που δεχονται σε καθε νομο με καρτα ανεργειας.ρωτησε στο δημο σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.