Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

στολισμος ροζ πορτοκαλι ταιριαζει???

Featured Replies

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια θα ηθελα τη γνωμη σας γιαυτα τα χρωματα. εχω φτιαξει μονη μονη μου τις μπομπονιερες ειναι ασπρο κουτακι με φουξ δερματακι και ροζ καρδια και γενικα τα χρωματα μου θα εχουν παρα πολυ ροζ εχω ομως πορτοκαλι γαζες απο το γαμο μου πιστευεται οτι κολλαει καπου αυτο το χρωμα???για να χρησιμοποιησω στο στολισμο και τις πορτοκαλι γαζες και τουλια που εχω???

Δημοσίευση

Κατα τη γνώμη μου δε μπορώ να το φανταστώ καθόλου...αποχρώσεις ροζ με πορτοκαλί..δε πιστευω να ταιριάζει βρε συ. Γιατί δε δοκιμάζεις αποχρώσεις μωβ?

Δημοσίευση

αν το ροζ είναι έντονο δλδ φούξια ίσως πήγαινε, αν είναι απαλό ροζ δεν νομίζω ότι πάει.

Δημοσίευση

Γεια σου Μαρια....Αν ειναι να κιριαρχισει καπιο απο τα δυο χρωματα και με το αλο να εχεις απλα καπιες λεπτομεριες ισως να κολισουν αλλα σε γενικες γραμμες δεν νομιζω πως μου αρεσει αυτος ο σινδιαζμος..

Εμεις κλισαμε στολιζμο απο εδω http://politimogamos.blogspot.com/ Εχει πολλες φωτογραφιες ριξε μια ματια αν θελεις να παρεις ιδεες..

Εμεις βαφτισαμε περιση το καλοκαιρι....

Δημοσίευση

εγω παλι τον βρισκω δροσερο συνδιασμο...εξαρτατε ομως τι αποχρωση εχουν!!!!!εγω συνδιασα φουξια με λαχανι...

βασικα εσενα πως σου φαινετε???αν σου αρεσει οπτικα τοτε κανε το!!!!

εγω οπως σου ειπα θα τα ταιριαζα αν ταιριαζαν οι αποχρωσεις...δηλαδη

αν ηταν κ τα δυοεντονα ναι!!!!!!

αν ηταν ενα απαλο κ ενα εντονο οχι...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας. και γω πιστευω οτι δεν πολυταιριαζουν καλυτερα να το κανω ροζ ασπρο δηλαδη να παρω ροζ γαζα η φουξ και να το συνδιασω με το ασπρο, αχ πλησιαζουν οι μερες και ακομη δεν εχω κανει τιποτα. και δεν προλαβαινω να κανω!!! αχχχναγχωνομαι και για το καιρο.ευχομαι ολα να πανε καλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.