Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Φαρμακα εξωσωματικης

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσια, αυτή τη φορά το ταμειο δε θα μας καλυψει τα φαρμακα της εξωσωματικουλας μας γι αυτο αν καποια κοπελα εχει την προθεση να μου τα χαρίσει η να μου τα αφησει σε καλη τιμη,θα μου κανει μεγαλη χάρη.

Χρειάζομαι ΓΚΟΝΑΛ (εννοειται να την εχει φυλαγμενη στο ψυγειο και να ληγει το 2012)και

ΝΤΑΡΟΝΤΑ.

Σας ευχαριστω φιλεναδιτσες! :D

Δημοσίευση

Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά γιατί δεν καλύπτει τα φάρμακα το ταμείο? Έχει αλλάξει κάτι? Γιατί αν είναι να πληρώνουμε και όλο το κόστος των φαρμάκων, ζήτω που καήκαμε :(

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ειμαστε ειδικη περιπτωση κοριτσακι!Δουλεψε ο αντρας μου στο εξωτερικο για τους τελευταιους 8 μηνες και θα μπουμε ξανα στο ταμειο σε 4 μηνες.Επισης ξερω πως καλυπτει μεχρι 3 προσπαθειες το χρονο.Ενταξει αμα δε βρεθει καποια κοπελα θα αναγκαστουμε να τα αγορασουμε αλλα να ξερετε πως οτι μου περισεψει θα το χαρισω.

Δημοσίευση

νανα μου χαθηκες κοριτσακι μου!!!τ κανεις??? δυστυχως με τα φαρμακα δεν μπορω να σε βοηθησω ,μακαρι να βρεθει καποια κοπελα που δεν τα χρειαζεται για να σε εξυπηρετησει.να σου ευχηθω καλη επιτυχια γλυκια μου !!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν εγραφα Νικολ μου αλλα τα νεα τα ξερω όλα.Τωρα ξαναμπαινω στο χορο.Καλη επιτυχι ανα εχουμε και οι δυο.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

nanaka mou gia sou .Mou exoun perisepsi farmaka kai poly eyxaristos na se eksipiretiso.

pos mporo na epikoinoniso mazi sou ?

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Θα χρειαστώ merional και cetrotide.Αν περισσεύουν σε κάποια κοπέλα και μπορεί να με βοηθήσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσίευση

tha sou proteina na grapseis kai se alla forum antistoixa na zitiseis..opos to parents..mia fili pou tis epsaxna vrike kai ekei polla!I idia ta mazepse ta dika tis!epsaxne puregon!sou euxomai na ta mazepseis ki esi!

Δημοσίευση
tha sou proteina na grapseis kai se alla forum antistoixa na zitiseis..opos to parents..mia fili pou tis epsaxna vrike kai ekei polla!I idia ta mazepse ta dika tis!epsaxne puregon!sou euxomai na ta mazepseis ki esi!

Σ'ευχαριστώ!Θα ρωτήσω κι εκεί.

Δημοσίευση

κοριτσακι εγω gonal εχω και daronta. Αν υπαρχει καποια που τα χρειαζεται πολυ ευχαριστως να την εξυπηρετησω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.