Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

neocate advance

Featured Replies

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια, εχει περισσεψει σε καμια το συγκεκριμενο γαλα;κοστιζει 60 ευρω και επειδη ακομα περιμενω απο το ικα να επιστρεψει χρηματα απο τα προηγουμενα ειδικα γαλατα αν μπορει καποια να βοηθησει!!!ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσίευση

καλημερα Αλεξανδρα. εστειλα μηνυμα σε μια κοπελα που ειχε και περιμενω απαντηση... θα σου πω, μονο πες μου το neocate ειναι ενας τυπος ή εχει πολλους????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω βρε spirtouli!!αυτο ειναι για μετα το χρονο.εχει και το Neocate για πριν τον χρονο.θελει 2 κουτια την εβδομαδα,δεν το πινει κ ολο και το πεταω στον νεροχυτη,μου την εχει δωσει!!!

Δημοσίευση

δεν ξερω πιο εχει αυτη η κοπελα αλλα μακαρι να μπορω να βοηθησω... οσο για το νεροχυτη... και ο δικος μας εχει πιειιιι... ουυυυυυυυυυυ :lol::lol:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
:lol::lol: πες μου οταν μαθεις...γιατι το φαρμακειο το εω κανει χρυσο...ειδικα γαλατα,ειδικες κρεμες,ειδικα ζυμαρικα...και ολα πανακριβα!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση

λοιπον Αλεξανδρα, εχει το neocate το απλο αλλα λεει :επιτηδες τους εχε δωσει αυτο παρολο που κοντευει 3 χρονων το παιδι τους επειδη εχει λιγτερα εκδοχα συστατικα απο το δευτερο, λογω των πολλων αλλεργιων του... αν σε ενδιαφερει εχει 5 κουτια. πες μου αν τα θελεις να της πω :roll::roll:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

δηλαδη το επαιρνε και μετα το χρονο για καλυτερα;ναι με ενδιαφερει...spirtouli :x:x

Δημοσίευση

καλημερα. Ναι το παιδακι της ειναι 3 και του εδωσαν αυτο για πιο καλα. στειλε μου με πμ διευθυνση. Αθηνα ειναι και αυτη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.