Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΚΥΗΣΗΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια.σε 10 μερες περιπου θα κανω αυτο το τεστ ανοχης γλυκοζης.τις προηγουμενες μερες πρεπει να προσεχουμε κατι στη διατροφη; κοβουμε κατι; πχ: ψωμι, γλυκο,φρουτα. κοριτσια τα φωτα σας...... :roll:

Δημοσίευση

Εγώ δεν είχα κόψει τίποτα πριν την εξέταση!!!!

Γενικά πρέπει να προσέχουμε τη ζάχαρη....

Μόνο που το πρωί εννοείται πας νηστική!

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Δημοσίευση

Εμένα το μόνο που μου είπε είναι να φάω ελαφριά το προηγούμενο βράδυ και όχι μετά τις 8.

Καλά αποτελέσματα! Πότε την κάνεις; Εγώ στις 7/10.

Δημοσίευση

στην διατροφη σου δεν αλλαζεις τιποτα απολυτος!!!!

μονο το προηγουμενο βραδυ τρως κατι ελαφρυ το αργοτερο ως τις οχτω...θα σου δωσουν οδηγειες ομως κ εκει που θα πας να την κανεις καλο ειναι να τους παρεις μια μερα πριν να σε καθοδηγησουν...

Δημοσίευση

Τιποτα απολυτος δεν θα αλλαξεις πριν οπως ειπαν και τα κοριτσια.

Εγω ειχα παει και μετα την γλυκοζη ειχα φαει λιγο ψωμι και μια χαρα βγηκε η εξεταση.

καλη επιτυχια

Δημοσίευση

Evinikolas1980 δουλεω σε μικροβιολογικό και αυτο που λέω και εγω σε κυρίες όπως σου είπαν τα κορίτσια είναι ελαφρά το βράδυ και το πρωι νηστικιά. Καλο είναι να πας και πρωι γιατί συνήθως παίρνει γύρω στο δίωρο, ανάλογα τι καμπύλη θα σε βάλει ο γιατρός σου, γιατί κατα την διάρκεια δεν πρέπει να φας για να είναι σωστές οι μετρήσεις. Άντε καλη καμπύλη σου εύχομαι..αν έχεις άλλες απορίες ρωτά!!!

Δημοσίευση

Συνεχιζεις κανονικα να τρως οπως τωρα, αμα αλλαξεις κατι απλα θα ''κοροϊδεψεις'' τα αποτελεσματα και αυτο δεν εχει νοημα... :D

Δημοσίευση

Εμενα παλι μου ειχε πει κατα προτίμηση να φαω ζυμαρικα, δεν ξερω γιατι....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω μανουλιτσεςωγια την αμεση ανταποκριση.την εξεταση θα την κανω 10/10.ελπιζω να ειναι ολα οκ.απλα νομιζα οτι κανουμε διατροφη πιο πριν αλλα εχετε δικιο.αν κανω ειναι σαν να αυτοκοροιδευομααι..απλα εχω μανια με τισ μπαρεσ των δημητριακων.τρωω τουλαχιστον 2 την ημερα. :D

α!!!η αδελφη που γεννησε το 2008 μου ειπε οτι δεν εκανε τετοιο τεστ..ειναι καινουριο τεστ;;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αναστασακι γιατι ζυμαρικα;;;μηπωσ του ειχες πει οτι τα ετρωγες συχνα;;;

αν δεν κανω λαθος δεν εισαι εσυ που σου βρηκαν υψηλο ζαχαρο;

Δημοσίευση

Ναι τελικα εχω ζαχαρο εγκυμοσυνης,οχι πολυ ηψηλο,αλλα εφοσον 2 απο τις 4 τιμες ηταν εκτος οριων πρεπει να κανω διατροφη!Οχι απο το μικροβιολογικο μου ειπαν να φαω ζυμαρικα,αλλα εγω δεν το εκανα,γιατι ειχα αλλο φαγητο εκεινη την ημερα.Εκανα 2 φορες την εξεταση και την 2η φορα ηταν πιο κατω απο την πρωτη αλλα δεν αλλαξε κατι σε αυτο.Περιμενω να περασει 1,5 μηνας να φαω γλυκο! :lol::lol:

Καλη επιτυχια και σου ευχομαι να μην εχεις γιατι ειναι ταλαιπωρία!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

εχω διαβασει μερικα μυνηματα σου και ειδα οτι ταλαιπωρεισαι. σου ευχομαι να γεννησεις με το καλο και να φας παστες και παγωτα :D:D

τωρα για μενα ελπιζω να μην εχω γιατι οπως εχω γραψει και πιο πριν εχω μανια με τις μπαρες δημητριακων...και δεν το αντεχω να τις κοψω

Δημοσίευση

Να σαι καλα κι εσυ με το καλο το μωρακι σου!!!!Ειπαμε την ημερα που θα γεννησω με το καλο, μια τουρτα με περιμενει στο θαλαμο!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Δεν ειναι καινουργιο τεστ.

Το 2004 το εκανα εγω στο μεγαλο μου. Απλα καποιοι γιατροι δεν το κανουν.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

δεν ειναι υποχρεωτικο δηλαδη;;αυτο σημαινει οτι δεν ειανι σημαντικο τεστ;;;δεν ειναι προβλημα το ζαχαρο στην εγκυμοσυνη;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.