Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. πριν 3 μηνες εκανα την 1η προσπαθεια. ειχα μια βιοχημικη κυηση. ειναι φυσιολογικο αυτο? ειχε καμια κοπελα παρομοιο περιστατικο για να μου πει τι εκανε τελικα κ αν εφταιγε κατι. τωραθα ξεκινησω την 2η και θελω να ξερω.

Δημοσίευση

Καλησπερα. Βιοχημικη ηταν και η δικη μου πρωτη προσπαθεια. ειχα πολυ αιμα και αντι να μου πουν οτι ηταν κανονικη περιοδος με φλωμωσαν στα ψεματα, τα φαρμακα και τις εξετασεις. Τη δευτερη φορα αλλαξα γιατρο και ημουν πιο υποψιασμενη. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι ολα τα γονιμοποιημενα κυτταρα δεν εξελισσονται σε εμβρυα και αυτο μπορει να συμβει και σε μια φυσιολογικη συλληψη. Μαλλον φταιει η ποιοτητα ωαριων και σπερματοζωαριων. Τελικα πετυχα με τη τριτη προσπαθεια, αν και η δευτερη θεωρειτο επιτυχημενη προσπαθεια, αλλα εκανα διακοπη 3 μηνων λογω ακρανιας στην αυχενικη διαφανεια. Παντως εσενα σου ευχομαι να εισαι τυχερη με τη δευτερη. Χαλαρωσε και μην αγχωνεσαι! Συζητησε τα παντα με το γιατρο σου, ολες σου τις αποριες οσο απλες κι αν ειναι. Ειναι σημαντικο να του εχεις εμπιστοσυνη!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σ ευχαριστω πολυ!! μακαρι να πανε ολα καλα. πανως κ σε σενα δεν εφταιγε κατι αλλο. ετσι? απλα ετυχε...

Δημοσίευση

Δε ξέρω να σε βοηθήσω! :(

Απλά ήθελα να σου ευχηθώ η δεύτερη να αποφερει καρπούς!!!!!!!!!!! ;)

Καλή πολύ καλή επιτυχία!!!!

2011.pngMake a pregnancy ticker

Δημοσίευση

Μαράκι καλησπέρα!!

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα πριν 2 μήνες. Τώρα θα ξεκινήσουμε την δεύτερη προσπάθεια μας.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Απο δω Αθήνα είσαι?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. πριν 3 μηνες εκανα την 1η προσπαθεια. ειχα μια βιοχημικη κυηση. ειναι φυσιολογικο αυτο? ειχε καμια κοπελα παρομοιο περιστατικο για να μου πει τι εκανε τελικα κ αν εφταιγε κατι. τωραθα ξεκινησω την 2η και θελω να ξερω.
  • 3 weeks later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης
Μαράκι καλησπέρα!!

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε μένα πριν 2 μήνες. Τώρα θα ξεκινήσουμε την δεύτερη προσπάθεια μας.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Απο δω Αθήνα είσαι?

καλημερα...! αργησα να το δω. οχι δεν ειμαι αθηνα. κ εγω ξεκινησα στις 30 σεπτ. καλη μας επιτυχια....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.