Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΓΕΝΑΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσια μου γεννω το Σαββατο 15-11-2008 το πρωι στις 7-00 θα ειμαι εκει μεχρι τις 10-30 θα εχω γεννησει τον ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ. Μολις μου συνδεσουν στο σπιτι το INTERNET θα ειμαι παλι κοντα σας. Τωρα μεχρι και την παρακευη αν ερθω στη δουλεια θα τα λεμε. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 5.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Νικολετα μου με το καλο να παρεις το γιοκα σου αγκαλιτσα!!!!!!Με ενα πονο!!!!!Περιμενουμε τα νεα σου....:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Νικολετα μου με το καλο να παρεις το γιοκα σου αγκαλιτσα!!!!!!Με ενα πονο!!!!!Περιμενουμε τα νεα σου....:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Με το καλό Νικολέτα μου... Όλα καλά θα πάνε και να είσαι ήρεμη! Περιμένουμε τα νεότερά σου!!! :) Η ώρα η καλή!!!

Δημοσίευση

Με το καλό Νικολέτα μου... Όλα καλά θα πάνε και να είσαι ήρεμη! Περιμένουμε τα νεότερά σου!!! :) Η ώρα η καλή!!!

Δημοσίευση

Αντε με το καλό Νικολέτα, όλα να πάνε καλά και όταν συνέλθεις από την απέραντη ευτυχία να μας γράψεις τα νέα σου!

Δημοσίευση

Αντε με το καλό Νικολέτα, όλα να πάνε καλά και όταν συνέλθεις από την απέραντη ευτυχία να μας γράψεις τα νέα σου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια Σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις ευχες σας και φυσικα με την πρωτη ευκαιρια θα σας ενημερωσω. Παντως αν και δευτερο και προγραμματισμενο λογω καισαρικης εχω την ιδια αγωνια και λαχταρα να πανε ολα καλα και να τον κρατησω αγκαλιτσα σαν να ειναι πρωτο. Πιστευα πως θα ημουν πιο ψυχρεμη αλλα δεν το βλεπω.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια Σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις ευχες σας και φυσικα με την πρωτη ευκαιρια θα σας ενημερωσω. Παντως αν και δευτερο και προγραμματισμενο λογω καισαρικης εχω την ιδια αγωνια και λαχταρα να πανε ολα καλα και να τον κρατησω αγκαλιτσα σαν να ειναι πρωτο. Πιστευα πως θα ημουν πιο ψυχρεμη αλλα δεν το βλεπω.

Δημοσίευση

με το καλο νικολετα!!!!!!!!!!!!

ολα μια χαρα θα πανε!!!!!!!!!!!!

περιμενουμε τα νεα σου και φωτο με το μωρακι σου!!!!!

φιλακια!!!!!!

Δημοσίευση

με το καλο νικολετα!!!!!!!!!!!!

ολα μια χαρα θα πανε!!!!!!!!!!!!

περιμενουμε τα νεα σου και φωτο με το μωρακι σου!!!!!

φιλακια!!!!!!

Δημοσίευση

Νικολέτα μου έφτασε κ για ΄σένα αυτή η μοναδική στιγμη!!

Με το καλό να κρατήσετε αγκαλίτσα το αγοράκι σας!!χχχ

Δημοσίευση

Νικολέτα μου έφτασε κ για ΄σένα αυτή η μοναδική στιγμη!!

Με το καλό να κρατήσετε αγκαλίτσα το αγοράκι σας!!χχχ

Δημοσίευση

η ώρα η καλη κ καλή λευτερια. Ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ να στε κ οι δυο γεροι κ δυνατοι για πολλες αγκαλιτσες

Δημοσίευση

η ώρα η καλη κ καλή λευτερια. Ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ να στε κ οι δυο γεροι κ δυνατοι για πολλες αγκαλιτσες

Δημοσίευση

Με το καλό κοπέλα μου και ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ...

Όταν μπορέσεις γράψε μας τα νέα σου....

Φιλιά...

Δημοσίευση

Με το καλό κοπέλα μου και ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ...

Όταν μπορέσεις γράψε μας τα νέα σου....

Φιλιά...

Δημοσίευση

με το καλο νικολετα μου ολα καλα να πανε και να θυμασαι ειμαστε ολες διπλα σου! :ohmy::lol:

Δημοσίευση

με το καλο νικολετα μου ολα καλα να πανε και να θυμασαι ειμαστε ολες διπλα σου! :ohmy::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.