Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

χαριζετε Almiron comfort Νο 1

Featured Replies

Δημοσίευση

καλημερα μανουλες!!!

το μωρακι μου εχθες ξαφνικα σταματησε να τρωει κ εγω νομιζα πως δεν της αρεσε το γαλα κ ετσι της το αλλαξα κ πηρα το almiron comfort 1 για δυσκοιλιοτητα,το οποιο ουτε αυτο τρωει λειπουν μονο 4 μεζουρες απο μεσα λυπαμε να το πεταξω ενα κουτι γαλα κριμα ειναι,ειναι κ ακριβο

οποια μανουλα το χρησημοποιει η ξερει καποια που το δινει στο μωρακι της ευχαριστος της το στελνω.

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημέρα :D Αν δεν έχεις δώσει το γαλατάκι ενδιαφέρομαι για το γαλατάκι :D Συγκεκριμένα το θέλω να το δώσω σε ένα ιδρυμα που θα βοηθάω εθελοντικά. Σου στέλνω και το site για να δεις οτι δεν σου λεω ψέμματα :lol:

http://www.unborn.gr/our-children-needs

Αν δεν έχει πρόβλημα ευχαρίστως να τουσ το δώσω!Ευχαριστώ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σταυρουλιτσα μου το εχω ακομη το γαλα εχω κ ενα frisomel comfort απο 6 μηνων αυτο το πηρα κατα λαθος,στειλε μου διευθυνση κ την δευτερα στα στελνω πρωι πρωι!!!!θα τα δεχτουν ομως?τα εχω ανοιξει...ειναι γεματα τα ξανα κλεισα κ τα εβαλα στο ντουλαπι...

μακαρι να ηξερα πιο μπροστα για αυτην την οργανωση ξερεις ποσα κουτια που δεν μας εκαναν πεταξαμε??κ σιγουρα οχι μονο εμεις αλλα κ αλλες μανουλες μεχρι να βρουν το σωστο γαλα για τα μωρα τους...κριμα...

μηπως ξερεις αν η οργανωση δεχετε κ ρουχαλακια?

περιμενω διευθυνση φιλια.

Δημοσίευση

(Σου στειλα π.μ)Θα τα δεχτούνε πιστεύω έχουνε μεγάλη ανάγκη ... :| Για ρουχαλάκια να σου πώ την αλήθεια δεν ξέρω θα ρωτήσω και θα σου πώ ...Σε ευχαριστώ πολύ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

δεν εχουν τιποτα 3-4 μεζουρες λειπουν μονο τα εκλεισα ξανα κ τα εβαλα σε σκιερο μερος χωρις υγρασια απλα πεπει να καταναλωθουν το συντομοτερο!!!

δευτερα πρωι πρωι θα τα στειλω. κ αν μαθεις για ρουχακια γραψτο!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Μόλις τα πήρα σε ευχαριστώ πολύ.!!Να σε ρωτήσω κάτι αυτό στα βαζάκια επειδλη δεν καταλαβαίνω την γλώσσα πωσ τρώγεται?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

τα βαζακια ειναι κρεμα καροτο με αυτο ξεκιναν σιγα σιγα την στερεα τροφη τα μωρακια ειναι πολυ καλη μαρκα μου τα εφερε η κουνιαδα μου απο την γερμανια .τα βαζακια ειναι απο τον τεταρτο μηνα κ μετα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

βουτας τα βαζακια σε καυτο νερο να ζεσταθουν λιγο

Δημοσίευση

Τους τα εδωσα και με 1000 ευχαριστησαν όσο για ρουχαλακια εχουν ελλειψη μόνο σε καλοκαιρινα αγοριστικα 2-6 χρονών.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.