Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

πειραιωτισσες μανουλες

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανούλες ,αναρωτιέμαι πόσες απο τα μέλη του μάμμυ μένουμε Πειραιά...πιστεύω πολλές γι'αυτό σκέφτηκα και το θεματάκι.Ας μαζευτούμε λοιπόν!

Δημοσίευση

γεια σας κι απο εμενα με λενε γιουλη μενω δραπετσωνα και γεννησα πριν 2 μηνες ενα αγορακι....ελατε να τα λεμε βρε κοριτσια...θα χαρω πολυ

Δημοσίευση

γειά σας κορίτσια! Εγώ μένω Χαραυγή,πάνω απο την ιχθυόσκαλα.Πρίν 6 μήνες ήρθα εδώ(άν κ γεννήθηκα Πειραιά)κ δε ξέρω κ πολλά.

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΑΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΟΜΩς ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗς ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΕΤΕ?ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....33ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ...

Δημοσίευση

kalhmera kai apo emena egw eimai peiraiotisa alla edw kai 10 xronia menw kalamaki ...omws logo ton dydimwn poy perimenw kai tha thelw vohthia apo thn mama metakomizw ayton ton mhna ston ag.antwnio keratsinioy.............filakiaaaaaaaa

Δημοσίευση

γεια σας εγω μενω στην εξωτικη νικαια μα τον πειραια τον νιωθω παντα σπιτι μου εκει ειναι πολλες αναμνησεις και η πλειοψηφια των φιλων καθως και στεκια!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kalhspera koritsia den to pisteuw oti gemisame hdh sxedon mia selida!!!!arghsa na mpw giati exw ena mikro tarzanaki edw sto spiti poy thelei thn apolyth prosoxh moy!niakoylinaki me to kalo ta didymakia poy perimeneis fylo exeis mathei?elenakos kai jule na sas zhsoyn ta mwrakia sas!!afro,elenhsamli,sweety,sofia kai mammys love kalwshrthate ki eseis!!!euxomai koritsia twra poy mazeythkame na ta leme apo dw kai na lynoyme tis apories mas h mia me thn allh gia ta aggeloudia mas kai giati oxi kai na gnoristoume mias kai eimaste kai kontoxwrianes :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα σας πειραιωτισες νικαιωτισες κερατσινιωτισες κτλ ελενακος εγω μενω κοντασ στον κριτηκο αν ξερεις στα γαριδαδικα εσυ?????να μας ζησουν τα παιδακια μας,μπαινετε να τα λεμε φιλια

Δημοσίευση

kalhmera koykles ti kanete?????

mpempakos oxi den exw mathei akoma fylo thn epomenh fora se kamia 15 meres isws ......einai ntropaloylia kale ta paidia moy.xixixixixixi...ta filia moy se oles.........

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εγώ δουλεύω στον Πειραιά και έμενα εκεί μέχρι πριν 5 χρόνια που μετακόμισα στη Νίκαια (πάλι κοντά στον Πειραιά) γιατί δεν αντέχω μακριά του! :lol::lol::lol:

Βλέπω ότι είμαστε και αρκετές μανούλες απ'το "ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ" εδώ και χαίρομαι! Μπορεί να βρεθούμε και κάποια στιγμή!

Δημοσίευση

σοφια ολοι οι καλοι χωρανε!!!!!!αφρο το πατρικο μου ειναι νικαια που κοντα βρισκεσαι??????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kalhspera koritsia!steisi na sou zhsei to mwraki!!!emeis kaname shmera th prwth mas apopeira na fame!!eixe poly gelio!!!koritsia pou pate voltitsa me ta mikra sas? emeis sto sef kyriws!mas voleuei mias kai menoume poly konta.kai exoun ftiaksei kai poly wraia pedikh xara-parko!!anypomonw na megalosei o mpempoulhs mou na paizei ki ekeinos me ta alla pedakia!

Δημοσίευση

νικαια τωρα νοικιαζω στο κηποθεατρο ακριβως αλλα το σπιτι των γονιων μου ειναι νεαπολη καθως και το φαρμακειο μας!

Δημοσίευση

αφρο εκει πηγαινα γυμνασιο στο κηποθεατρο και το σπιτι μου ειναι αρκετα κοντα .που ειναι το φαρμακειο σας να το εχουμε στα υποψην???????μπεμπακος και εμεις παμε συχνα στο σεφ ειναι πολυ ωραια ειδικα ο γιος μου τρελενετε εκει γιατι οπως προειπες εχει τελεια παιδικη χαρα.....

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

το φαρμακειο μας ειναι στην ελλησποντου! αννα κοκαλα λεγεται, τι νεα πειραιωτισσες;

• 6 months later...
Δημοσίευση

καλημερα μανουλες!!!!!!!!!τι ωραιο γκρουπακι ειναι αυτο????εμεις ειμαστε δραπετσωνα...κοριτσια οταν ξετσουμισουν ολα να κανουμε συναντηση σε κανενα παιδοτοπο...εμεις ειμαστε ακομη 16 ημερων...θα μας παιζετε και εμας???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

εβακι καλοσηρθες!!!!θα σε παιζουμε βρε μην ανχωνεσαι :lol::lol: αλλα το εχουν ψιλοπαρατησει οι υπολοιπες πειραιωτισες το ποστακι αυτο ελπιζω να ερθει καμμια σιγα σιγα και απο δω.........

Δημοσίευση

ελα βρε θα τις μαζεψουμε σιγα σιγα και μετα βουρ στους παιδοτοπους του πειραιααααααααααααααααααααααααααα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπερα κι απο εμενα....Ναι βρε κοριτσια ελατε να μαζευομαστε σιγα σιγα.....Δραπετσωνα μενω κι εχω ενα αγορακι που αυριο γινεται 9 μηνων.....

Δημοσίευση

καλημερα σας !!!!!!!για σιγα σιγα να μαζευομαστε παλι, εγω μενω κερατσινι στην χαραυγη.....εχω ενα γιο γλυκα τρισιμιση ετων και μια μπουμπου ζουζουνιαρα 10,5 μηνων....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

εγραφα εγραφα και τελικα δεν σταλθηκε το μηνυμα! ελεγα οτι ανοιξα το θεματακι και χαθηκα σορυ κοριτσια!

ειμαστε καλα,εγω γυρισα πλεον στο θεματακι μας διπλη!σε τρισημιση μηνες γενναω το δευτερο μωρακι μου.ο μικρος μου χρονισε 25 δεκεμβρη!αυτα τα νεακια μας!α επισης ειμαστε ολοι αρρωστουλιδες,με μπουκωμα μονο χωρις πυρετο.

καλωσηρθατε τα καινουργια κοριτσια!

εβακι να σου ζησει το μωρακι σου!πως ειναι η προσαρμογης σας με το μωρακι ειναι ησυχο?

τα νεα σας κοριτσια??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.