Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αλλαγη στο χρωμα του αφαλου

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια.Τωρα που καθομουν παρατηρησα τον αφαλο μου, ειμαι στην 28η εβδομαδα, και παρατηρησα μεγαλη αλλαγη απο την τελευταια φορα που τον περιεργάστηκα.Εχει μικρύνει ,λογικο αφου το δερμα μου στην κοιλια ειναι τσιτα , ομως αλλαξε κ χρωμα κ εγινε καφε εσωτερικα..κατι το οποιο δεν υπηρχε πριν.Εφαγα μια μικρη φρικη και δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχησω ή οχι.Συμφωνα με τις κινησεις του μωρου δεν υπαρχει καμια αλλαγη,αντιθερως οσο παει κλωτσαει πιο συχνα κ πιο δυνατα..Εχει καμια σας εμπειρια ή αποψη πανω στο θέμα??

Δημοσίευση

kalimera koritsi mou :D den xriazete na anisixis giati ine fisiologiko to thema me ton anafalo sou pou aneferes :D ston 8 mina tis egimosinis tha emfanisti kai mia kafe grami stin kilia sou kai tha eksafanisti meta tin gena :D sou euxome ta kalitera kai me ena pono :D

Δημοσίευση

κοπελα μου μην αγχωνεσαι ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο που περιγραφεις και οπως ειπε και η alexpoli σε λιγο θα εμφανιστει και η σκουρα γραμμη στην κοιλια σου,θυμαμαι αρκετο καιρο μετα επανηλθε ο αφαλος μου στο χρωμα του και στα τρια μου παιδια!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!! Ησυχασα κ εγω γιατι τελικα δεν αντεξα και πηρα κ τον γιατρο μου τηλεφωνο χτες και μου το επιβεβαιωσε κ αυτος. Με τοσες αλλαγες στο σωμα λογω εγκυμοσυνης δεν ξερω πλεον ποιες ειναι φυσιολογικες κ ποιες οχι . ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.